KUCHARZ Oborniki Śląskie oferta pracy Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 700 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Data publikacji: 2018-10-23
Lokalizacja: Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona 6, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: trzebnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziany staż pracy.Istnieje możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy: Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Zielona 6, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Oborniki Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oborniki Śląskie
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.10.2018
Oferta pracy ważna do: 23.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków kuchni chińskiej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Ciechanów (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2017-04-03 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Międzygórze (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków,- porcjowanie wydawania,- mycie naczyń,- planowanie jadłospisów.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Jeleniej Górze - 2018-09-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
dekarz oraz pomocnik cieśli
TIG Roboty Ogólnobudowlane s.c. - 2016-03-30 - Studzienice (śląskie)
wg umowy
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Miastko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzatanie stanowiska pracy, rozliczanie magazynów, zamówienia, układanie menu
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2016-07-12 - Zgorzelec (dolnośląskie)
- przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z recepturą, zabezpieczanie przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Jarosław (podkarpackie)
pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-03-29 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, hinduskiej i pakistańskiej, przygotowywanie potraw typu kebab, składanie zapotrzebowań na zakup produktów, dbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Rzgów (łódzkie)
Wg zawodu
Przedsiębiorstwo Transportowe DG Transport Daniel Gretkierewicz - 2016-10-12 - Żary (lubuskie)
zdonie z załączonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Milówka (śląskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej, obsługa klientów, catering zaopatrzenia.
WSZYSTKON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-10 - Gdańsk (pomorskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni koreańskiejtworzenienie menu
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Ustroń (śląskie)
przygotowanie posiłków
I Liceum Ogólnokształcące im. J. Śniadeckiego - 2017-09-18 - Pabianice (łódzkie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi i porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2018-08-01 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według przepisów.
T.O.K. SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-26 - Gdańsk (pomorskie)
opieka nad dziećmi, prace porządkowo-gospodarcze, pomoc w posiłkach
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
sporządzanie potraw w oparciu o receptury z Karczmy poprzez obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców i półproduktów z wykorzystaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w kuchni Karczmy rutynowo używanych w gastronomii; porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw dla konsumenta; przechowywanie żywności; bieżące i okresoweutrzymanie czystości stanowiska pracy, urządzeń i sprzętów, pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchennego; dbałość o stan magazynowy Karczmy; wykonywanie koniecznych zadań bieżących zlecanych przez p[racodawcę
PHU BARTEK Danuta Piełudź - 2017-02-21 - Tomaszkowo (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, obsługa imprez okolicznościowych, sprawdzanie zaopatrzenia, zarządzanie kuchnią.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Legionowo (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw. Praca w godzinach 12-22. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolnego.
Usługi Gastronomiczne Wynajem pokoi dla firm - 2016-09-29 - Cekanowo (mazowieckie)
Praca z dzieckiem z autuzmem
Agencja Usług Opiekuńczych Mirosława Dec - 2018-01-12 - Leżajsk (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków do 15 osób.
Pensjonat Uzdrowiskowy "SOLANNA" Andrzej Glejzer Solec Zdrój - 2018-08-20 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
praca na kuchni, pełny zakres produkcji kuchennej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2017-06-08 - Oświęcim (małopolskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw i dań kuchni indyjskiej. Kalkulacja cen potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2018-01-24 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (dania zimne i gorące).
kontakt przez OHP - 2018-05-31 - Gorlice (małopolskie)