KUCHARZ (O) Tarnów oferta pracy "Gosiek" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie zamówień, wykonywanie zamówionych dań, organizacja pracy w grupie, planowanie pracy, przygotowanie stanowiska pracy, sprzątanie, mycie, wykonywanie innych poleceń służbowych.
Data publikacji: 2020-05-05
Lokalizacja: Tarnów (małopolskie)
Pracodawca: "Gosiek" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tarnowskich 75, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie zamówień, wykonywanie zamówionych dań, organizacja pracy w grupie, planowanie pracy, przygotowanie stanowiska pracy, sprzątanie, mycie, wykonywanie innych poleceń służbowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1263
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętność gotowania, pieczenia i smażenia, bardzo dobra znajomość kuchni polskiej, znajomość innych kuchni świata w stopniu podstawowym, umiejętność pracy w grupie, umiejętność organizacji pracy w grupie, może być osoba z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności. Praca w Tarnowie w godz.: 12.00-22.00 (praca co drugi dzień), również w soboty i niedziele; wynagrodzenie: 2 600 zł brutto. Kontakt: "Gosiek" Sp. z o.o., al. Tarnowskich 75, 33-100 Tarnów (Restauracja "Podzamcze"); wcześniejszy kontakt tel.: 694 129 488.
Nazwa pracodawcy:
"Gosiek" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
danePracodawcy_nip: 9930209874
danePracodawcy_regon: 851789224
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Tarnowskich 75, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Wcześniejszy kontakt tel.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: m. Tarnów
danePracodawcy_kodPowiatu: 1263
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Tarnów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0981570
Ulica pracodawcy: Tarnowskich
Numer budynku pracodawcy: 75
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.05.2020
Data dodania oferty pracy: 05.05.2020
Oferta pracy ważna do: 27.05.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?390852fd79a48c01da2337f5fffba5cf
Podobne oferty pracy
przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Opole (opolskie)
przygotowywanie i sprzątanie stanowiska pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw wg receptury, sztuka dekorowania potraw, wydawanie potraw, zapoznanie się z organizacją przyjęć okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Wygiełzów (małopolskie)
jw
Publiczne Przedszkole Integracyjne nr 209 - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Technik handlowiec
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Śrem (wielkopolskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw ( samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
MALINOWA GROUP Justyna Krzymińska - 2019-03-15 - Ruda Śląska (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAWUSTALENIE KARTY DAŃ
ITAL - POL Sp.z.o.o. - 2017-07-05 - Sławutówko (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni bengalskiej z wykorzystaniem znajomości receptur oraz przypraw typowych dla tej kuchni. Utrzymanie porządku w kuchni. Obsługa urządzeń: blendera, krajalnicy, miksera, pieca.Miejsce pracy: ul. Rokicińska 113, 95-020 Andrespol
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Andrespol (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2016-01-25 - Puławy (lubelskie)
MAGAZYNOWANIE TOWARU, UCZESTNICTWO W ODBIORZE ILOŚCIOWYM I JAKOŚCIOWYM, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU NA HALI, SPORZĄDZANIE DOKUMENTACJI, WYDAWANIE TOWARU NA PODSTAWIE DOWODÓW ROZCHODOWYCH
Kadry Serwis Sp. z o.o. - 2020-03-10 - Łozienica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)
do uzgodnienoia
Zakład Fryzjerski "Kleopatra" Renata Pasztyła - 2017-07-03 - Sanok (podkarpackie)
Nadzór nad wewnętrzną siecią energetyczną oraz instalacją wodno-kanalizacyjną.Naprawa urządzeń, sprzętu medycznego i innego stanowiącego wyposażenie przychodni. Bieżąca kontrola i konserwacja urządzeń, sprzętu i wyposażenia. Prace gospodarcze związane z działalnością przychodni. Praca w godz.: 8:00-16:00. Oferta dostępna w sali B. Kontakt z pracodawcą: Marta Skrzeczyńska - Kierownik Administracyjny, tel.: 885 204 521, e-mail: marta.skrzeczynska (at) vita.wroclaw.pl
VITA Sp. z o.o. - 2018-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
obowiązki kucharza; praca w godz. 7-14, 14-22; wynagrodzenie 2200 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-16, telefoniczny całą dobę
Hotel Atena S. C. - 2016-04-28 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2017-03-29 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie śniadań w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych gościom posiłków, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-02 - Rzeszów (podkarpackie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Żywiec (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"HANDEL i USŁUGI" WIOLETTA BIELICKA - 2016-06-28 - Wikno (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-05-31 - Wardzyn (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, negocjacje z kontrahentami z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie klasycznych i tradycyjnych dań kuchni szwabskiej ze świeżych produktów regionalnych.
Zum Hasen - Landhotel & Gaststuben, s&t hoga konzepte GbR - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w kuchni
Dobra Szamka.pl Spółdzielnia Socjalna - 2018-09-24 - Płock (mazowieckie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, składanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Legionowo (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Podzamek Golubski (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie kierunkowe, doświadczenie zawodowe w placówce oświatowej; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci, praca w przedszkolu; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "CHATKA PUCHATKA" - 2018-11-07 - Gliwice (śląskie)
do uzgodnienia
Andrzej Beniw "Stary Lwów" - 2016-09-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie makaronów, zup, pizzy,mięsa.Godziny pracy od 10:00-22:00 do uzgodnienia
VULCANO-LENA RADOŃ - 2017-07-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Grójec (mazowieckie)
Barman /pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)