KUCHARZ Nysa oferta pracy Zespół Szkół i Placówek Oświatowych im. Emila Godlewskiego
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków na stołówce szkolnej, wydawanie posiłków. Praca również w weekendy.
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Nysa (opolskie)
Pracodawca: Zespół Szkół i Placówek Oświatowych im. Emila Godlewskiego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rodziewiczówny 1, 48-303 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie posiłków na stołówce szkolnej, wydawanie posiłków. Praca również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nysa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nysa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe - gastronimiczne lub ukończony kurs, doświadczenie zawodowe na wyżej wymienionym stanowisku pracy, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Nazwa pracodawcy:
Zespół Szkół i Placówek Oświatowych im. Emila Godlewskiego
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy:
Słowiańska 19, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: nyski
Gmina pracodawcy: Nysa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nysa
Ulica pracodawcy: Słowiańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Nazwisko osoby zgłaszającej: Krzysztof Dorożyński
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.01.2020
Data dodania oferty pracy: 10.01.2020
Oferta pracy ważna do: 09.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?094f95ee044e93b068340e1a897e1f32
Podobne oferty pracy
przygotowywanie , wstępna obróbka warzyw i mięsa,przygotowywanie dań zgodnie z recepturą, dbanie o jakość i wygląd potraw,dbanie o czystość na stanowisku
XO BURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-06-21 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
Restauracja Laskówka Natalia Piślewska - 2017-05-19 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
Praca w gastronomii (kopalnia Borynia -stołówka). Praca w godzinach 6:00-14, 11:00-20:00
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna - 2019-04-26 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
praca na budowie, prace remontowe w obiektach zabytkowych
KRZYSZTOF PAPEJ SYSTEM KP - 2016-07-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie dań z obowiążującymi recepturam, zachowanie estetyki wydawanych potraw, zapewnienie najwyzszej jakości produktów, praca w zespole.
RETRO Ewa Paprocka - 2017-05-16 - Świdwin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków na oddziały szpitalne
Pabianickie Centrum Medyczne Spółka z o.o. - 2016-06-30 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dań, deserówdbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel "Bliza" - 2017-03-13 - Jastarnia (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej, Dbanie o estetykę potraw, dbanie o prawidłowe użytkowanie urządzeń w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw ukraińskich, kontakty z dostawcami żywnośći z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Piaseczno (mazowieckie)
Gotowanie, pieczenie, dbanie o porządek w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Łódź (łódzkie)
sprzedaż towarów
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
OGÓLNY ZAKRES OBOWIĄZKÓW:1)zorganizowanie i nadzór nad skutecznym systemem ochrony kompleksów (obiektów) WOG zgodnie z obowiązującymi przepisami;2)opracowanie, przy współudziale jednostek dyslokowanych na terenie WOG, rozkazu w sprawie organizacji i funkcjonowania systemu ochrony;3)utrzymywanie ścisłej współpracy z SKW, ŻW, Policją i osobami funkcyjnymi odpowiedzialnymi za ochronę sąsiednich jednostek wojskowych, w zakresie realizacji przedsięwzięć ochronnych, przeciwdziałaniu zagrożeniom oraz udzielaniu wzajemnej pomocy;4)udział w opracowaniu oraz bieżącym uaktualnianiu planu ochrony oraz dokumentacji związanej z ochroną obiektów;5)bieżący nadzór nad realizacją zadań przez siły ochronne;6)organizowanie i prowadzenie raz na kwartał szkolenia z pozorowanym naruszeniem systemu ochrony z udziałem sił ochronnych oraz osób funkcyjnych odpowiedzialnych za bezpieczeństwo kompleksów (obiektów) WOG, ponadto raz w roku szkolenia z pozorowanym naruszeniem systemu ochrony kompleksów (obiektów) z całym stanem osobowym WOG;7)organizowanie szkoleń prowadzonych przez administratora systemów alarmowych z żołnierzami oraz cywilnymi pracownikami ochrony obsługującymi urządzenia alarmowe, z zakresu zasad ich wykorzystania i obsługi;8)opracowywanie lub uczestniczenie w opracowywaniu minimalnych wojskowych wymagań organizacyjno-użytkowych dla zadań z zakresu ochrony technicznej oraz uczestniczenie w organizowanych przetargach dotyczących inwestycji technicznego zabezpieczenia kompleksów (obiektów) WOG;9)uczestniczenie w składzie komisji nadzorujących realizację zadań w zakresie budowy, rozbudowy i modernizacji systemów wspomagających ochronę fizyczną oraz realizujących odbiór techniczny wykonanych prac;10)współdziałanie z Pełnomocnikiem ds. Ochrony Informacji Niejawnych WOG w zakresie zapewnienia sprawnego funkcjonowania systemu przepustkowego, w tym dostępu do stref ochronnych, a także zapewnienie właściwego przechowywania kluczy do pomieszczeń i obiektów;11)nadzorowanie utrzymania w ciągłej sprawności technicznej eksploatowanych technicznych środków wspomagających ochronę fizyczną oraz terminowego prowadzenia przeglądów, konserwacji, napraw i remontów zainstalowanych systemów i urządzeń alarmowych oraz prowadzenia ewidencji tych czynności zgodnie z Normą Obronną;12)prowadzenie analiz z okresowych kontroli stanu bezpieczeństwa kompleksów (obiektów) WOG, w tym funkcjonowania urządzeń wchodzących w skład systemów wspomagających ochronę fizyczną. Składanie w tym zakresie pisemnych meldunków Komendantowi WOG (nie rzadziej niż raz w miesiącu);13)współudział w opracowywaniu umów na świadczenie usług ochronnych przez SUFO;14)współdziałanie z osobami funkcyjnymi jednostek wojskowych będących na zaopatrzeniu w WOG w zakresie zapewnienia skutecznego systemu ochrony ich obiektów przez siły ochronne, a w przypadku, gdy ochrona tych kompleksów (obiektów) jest realizowana przez specjalistyczne uzbrojone formacje ochronne przedsiębiorców SUFO udział w planowaniu zabezpieczenia środków finansowych, uzgodnienia opisu przedmiotu zamówienia, oszacowania wartości zamówienia i określenia istotnych warunków umowy na świadczenie usług ochronnych;15)uczestniczenie w opracowaniu oraz opiniowanie minimalnych wojskowych wymagań organizacyjno-użytkowych, dla systemów wspomagających ochronę fizyczną kompleksów (obiektów) będących na ewidencji w WOG, a użytkowanych przez jednostki wojskowe (instytucje) dyslokowane w kompleksach za których ochronę nie odpowiada WOG, w zakresie ich zgodności z dokumentami normatywnymi;
25 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku - 2017-02-08 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karpińska - 2018-04-04 - Żyrzyn (lubelskie)
Przygotowywanie potraw z menu. Robienie pizzy. Utrzymanie porzątku na stanowisku pracy.
Bazylia i domowi styliści Paulina Czerwińska - 2018-03-27 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
budowa oswietlen ulicznych, budowa i modernizacja sieci energetycznych
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kąty (podkarpackie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
1. Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej. 2. Organizacja pracy w kuchni. 3. Zarządzanie pracą pomocy kuchennej. 1/2 etatu. Praca w godz.: 8-20.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB GHOR SP. Z O.O. - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2016-07-19 - Łąka (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
Centrum Zdrowia "EUROMED" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Krosno (podkarpackie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych, obróbka wstępna surowców, półproduktów.
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla 30 wychowanków
Dom Dziecka im.Janusza KorczakaDarłowo ,ul. Morska 78 - 2019-10-10 - Darłowo (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-08-01 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, ormiańskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw rodem z Jemenu, łączenie przypraw arabskich. Praca na dwie zmiany w godz. 10-18, 18-2.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych oraz karty dań. Obsługa kulinarnych imprez okolicznościowych. Komunikacja w języku ukraińskim z kadrą kucharzy oraz w języku polskim i angielskim z gośćmi.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Nowe Boryszewo (mazowieckie)
obróbka mięsa, warzyw, owoców. Gotowanie potraw samodzielnie, od surowego produktu do gotowego dania. Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)