KUCHARZ (NR 0375) Inowrocław oferta pracy MODRZEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ (NR 0375)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-02-18
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: MODRZEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Macieja Wierzbińskiego 50A, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 0375)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.02.2020
Data zakończenia pracy: 17.05.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
MODRZEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Macieja Wierzbińskiego 50A, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty z pracodawcą w siedzibie ul. Macieja Wierzbińskiego 50A, 88-100 Inowrocław w godz. od 7:00 do 15:00 lub e-mail: kadry (at) modrzew.biz.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
Ulica pracodawcy: Macieja Wierzbińskiego
Numer budynku pracodawcy: 50A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2020
Oferta pracy ważna do: 18.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?97551e10d26669acd4c97b2b50d8f9df
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg. metody sous-vide czyli z użyciem specjalistycznego sprzętu kuchennego - pakowarka próżniowa, cykulator
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Sprzatanie sal wystawowych, mycie i czyszczenie gablot, nadzór nad ekspozycją, sprawdzanie biletów, współpraca przy organizacji wystaw i imprez. Praca jednozmianowa od 9:00 do 17:00 (poniedziałek zawsze wolny + jeden dzień w tygodniu, w zalezności od grafiku dyżurów). Miejsce pracy: Muzeum Miejskie Wrocławia - Muzeum Teatru. Oferta dostępna w sali E, C, G, H. Kontakt z pracodawcą - e-mail: muzeum (at) mmw.pl
Muzeum Miejskie Wrocławia - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, gotowanie, obróbka wstępna półproduktówWYMAGANIA: doświadczenie w pracy w gastronomii (godziny pracy do uzgodnienia)
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Lubliniec (śląskie)
praca w godz. 6-14 w Niemodlinie
Fermstal-BFM Sp. z o.o. - 2019-05-29 - Niemodlin (opolskie)
Staż w firmie: P.H.U. "ANERI". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 36.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2018-10-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Aktywna sprzedaż, profesjonalna obsługa klienta, doradztwo przy doborze sprzedawanych produktów. Branża: filtry do wody i alkomaty.Miejsce pracy: Manufaktura w Łodzi/ Pasaż Łódzki, praca w godzinach otwarcia centrum handlowego, 9-22.
Amii Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie; doświadczenie: 1 rok; akt. ks. zdrowia; zakres obowiązków: przyg. dań kuchni polskiej i europejskiej, utrzymanie czystości stanowiska pracy; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
"GOSPODA POD WIĄZEM" EWA JAROSZYŃSKA - 2016-10-19 - Gliwice (śląskie)
Wymagana książeczka sanepidowska, doświadczenie, komunikatywność. Praca w restauracji z jedzieniem na wagę D'gustacja. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-09-14 - Rybnik (śląskie)
Doświadczenie zawodowe, motywacja do pracy, sumienność.
Pizzeria "Krystyna" - 2017-01-31 - Kielce (świętokrzyskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, prawo jazdy kat. B, obsługa kasy fiskalnej. Mile widziane 5 lat doświadczenia. Charakterystyka pracy: przygotowywanie dań barowych, posiłków. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
FUNDACJA FENIKS NA RZECZ OSÓB POKRZYWDZONYCH PRZEZ ORGANY PAŃSTWA I ZAGROŻONYCH WYKLUCZENIEM SPOŁECZNYM - 2016-09-14 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących. Przygotowywanie wyżywienia w ramach wyżywienia zbiorowego-przedszkolnego. Przygotowywanie przekąsek. Przygotowanie i obsługa usług cateringowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury,k praca w pozycji stojącejGodzina zakończenia pracy: 22:00Wymiar czasu pracy około 100 godzin w miesiącuumowa zlecenie 21.01.2019 - 20.01.2022
SOLOMONS OF LONDON SP. Z O.O. - 2019-01-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Załadunek, rozładunek towaru. Praca w godz. 7-17. Praca również w soboty.
Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska"Sierakowice - 2019-07-09 - Luzino (pomorskie)
Pomoc przy pracach murarskich, tynkarskich.
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Nisko (podkarpackie)
proste prace krawieckie
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA Małgorzata Sacharczuk - 2019-09-27 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
pomoc innym kucharzom, gotowanie dań oraz przygotowywanie sałatek kuchni indyjskiej i arabskiej
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-02-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja "MAXIM" Andrzej Szatkowski - 2016-06-01 - Wieliczka (małopolskie)
jw.
Kamieniarstwo Jan Jastrząb - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań peruwiańskich. Znajomość kuchni peruwiańskiej.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "CanPol" Jarosław Pindelski - 2016-09-27 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów, ekspedycja potraw z kuchni do restauracji, dań napojów, przygotowywanie i obsługa bufetów itp.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni polskiej zgodnie z recepturami i standardami, dbanie o czystość, bezpieczeństwo w kuchni oraz pomieszczeniach magazynowych.
Restauracja Oleńka na Starówce s.c. - 2019-06-11 - Bolesławiec (dolnośląskie)
gotowanie posiłków zgodnie z wyznaczonym jadłospisem na dany dzień. Life cooking dla gości restauracji i hotelu
kontakt przez PUP - 2019-11-27 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY - 2018-03-15 - Stężyca (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2020-06-09 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
nanoszenie danych księgowych do oprogramowania STREAM soft, Aga lub Rewizor, prowadzenie rozrachunków
ZACHODNI INSTYTUT AUDYTINGU I DORADZTWA PODATKOWEGO AUDYT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-11-22 - Zielona Góra (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
NARODOWA FUNDACJA POMOCY - 2018-10-08 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, wydawanie zamówień na towar, prace porządkowe na stanowisku pracy
Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7 - 2018-01-19 - Szczawnica (małopolskie)