KUCHARZ Nowy Sącz oferta pracy Firma Handlowo - Usługowa "KRĘGIELSKA" Małgorzata Kręgielska-Ruchała
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz - praca w nowo otwieranej restauracji z kuchnią włoską "FABRYKA PIZZY"
Data publikacji: 2020-02-18
Lokalizacja: Nowy Sącz (małopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowo - Usługowa "KRĘGIELSKA" Małgorzata Kręgielska-Ruchała
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz - praca w nowo otwieranej restauracji z kuchnią włoską "FABRYKA PIZZY"
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do ustalenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Nowy Sącz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Badania SANEPID
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo - Usługowa "KRĘGIELSKA" Małgorzata Kręgielska-Ruchała
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Sądecki Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Rynek 13, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy:
-ul. Rynek 13 Restauracja "BOHMEMA" -ul. Rynek 31 - KEBAB-Planty Sądeckie - "Cafe KaWka"
Oferta zgłoszona przez: Sądecki Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2020
Oferta pracy ważna do: 18.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0bd26727d465e5880de6c3fa309d25ee
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków (głównie pizza) oraz obsługa kasy fiskalnej - przyjmowanie należności (pracodawca oferuje przyuczenie). Umowa o pracę, praca w godz. 11:00-22:00 od poniedziałku do niedzieli wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
sporzadzanie potraw, dań , ciast kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Świlcza (podkarpackie)
- przygotowanie surowców do dalszej obróbki- przygotowywanie potraw- dekorowanie i wydawanie posiłków- utrzymanie porządku na stanowisku pracy- zamawianie i przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Partynia (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
AB Sp. j. WACŁAW BARANOWSKI I WSPÓLNICY - 2018-03-06 - Tychy (śląskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-05-23 - Otwock (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu. Staż realizowany w ramach programu PO WER II - dla osób do 30 r.ż.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Dobczyce (małopolskie)
Przygotowywanie dan z karty oraz dań cateringowych
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i pomoc w sporządzaniu posiłków (zupy, bigosy, sałatki, dania główne). Praca w godzinach od 10:00-18:00. Praca od poniedziałku do piątku.
"DOMINIKANA" Anna Dominik - 2016-11-29 - Dobra (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wietnamskich, ustalenie karty dań, bieżąca konserwacja tychurządzeń;
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Sieradz (łódzkie)
Szycie odzieży
DAR-TEX P.P.H. DARIUSZ BRONIKOWSKI - 2018-06-29 - Lublin (lubelskie)
Obsługa tokarki konwencjonalnej.Praca w godzinach: 6.00-14.00
ATM GROUP sp. z o.o. spółka komandytowa - 2018-04-13 - Marklowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
"Fidziukiewicz i Spółka" Spółka Jawna - 2016-08-03 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej,sporządzanie różnego rodzaju sałatek, surówek,krojenie kebab,
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Świebodzin (lubuskie)
obsługa klientów restauracji, praca w ruchu ciągłym
Elektro-Dor Turystyka - 2016-03-24 - Wrzoski (opolskie)
KUCHARZ
PPHU PTASZYNKA ZBIGNIEW MAREK ZAJĄC - 2017-01-18 - Rybokarty (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU Hala Strzegomska Zakład Pracy Chronionej Wrocław - 2016-02-25 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2020-01-13 - Łuków (lubelskie)
analizowanie potrzeb klientów, analizowanie rynku i wyszukiwanie dostępnych alternatyw, pomoc klientom z Indii w rozwiązywaniu problemów, kontakt z kontrahentami firmy z Indii.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, godz. pracy 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
Zgodnie z zawodem
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-06 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, wstępnie umowa-zlecenie, praca całoroczna
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY "RADOŚĆ" - 2016-08-19 - Ustka (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Zielona Góra (lubuskie)
obsługa imprez okolicznościowych
RESTAURACJA VEGA SP. Z O.O. - 2016-03-14 - Długa Wieś (wielkopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-02-13 - Tczew (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie potraw polskich i ukraińskich oraz imprez okolicznościowych.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ROBERT KOWAL - 2017-10-12 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
PHU ,,RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S. C. - 2018-04-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wykształcenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posiłków2 zmiany: 6-14, 10-18umowa na czas określony - zastępstwowynagrodzenie: 2000 zł brutto
Dom Pomocy Społecznej w Psarach - 2017-07-05 - Psary (wielkopolskie)