KUCHARZ Łuków oferta pracy "JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: "JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staropijarska 6D, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
umowa na okres próbny 1 m-c z możliwością przedłużenia na czas nieokreślonypraca od poniedziałku do sobotypracodawca przewiduje premie uznaniowe oraz zwiększenie wynagrodzenia po okresie próbnym
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łuków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2020
Data zakończenia pracy: 12.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, staż pracy min. 2 lata na stanowisku kucharz, znajomość potraw kuchni polskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
Staropijarska 6D, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie dotyczy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łuków
Ulica pracodawcy: Staropijarska
Numer budynku pracodawcy: 6D
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.01.2020
Oferta pracy ważna do: 12.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?be3f53c7a78aba2ff5d1743844d5cab6
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
S.C DOBRY WUJEK - 2019-11-06 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURATORS Podlaszewscy Sp. j. - 2017-12-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Rozbiór drobiu, mycie centralne, dzielenie i pakowanie drobiu, prace pomocnicze przy produkcji, praca w niskich temperaturach.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Karczew (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków typu fast foodtj. kebabów, sałatek i pizzy.Wymagania:- wykształcenie średnie zawodowe,- książeczka zrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych,- staz pracy 2 lata w kuchni arabskiej.
AL-NAKIB KEBAB Katarzyna Radziszewska - Saleh - 2016-08-22 - Lipiany (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw. Porcjowanie i wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
P&T INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2018-05-04 - Gdynia (pomorskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej oraz będzie brała udział w kreowaniu karty menu. Praca w godz.: 4-24.
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
praca w kuchn
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Kraśnik (lubelskie)
zgodnie ze specyfikacją
PIZZERIA & RESTAURACJA RICCO Kamila Kościelniak - 2017-10-13 - Bełchatów (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kal (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, smażenie,pieczenie dań wydawanych z kuchni, nakładanie natalerze,robienie i doprawianie surówek,dbanie o czystość,dbanie o towar itp...
BAR "KOLOROWA" Maria Pogoda - 2016-10-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
-
NIEZNANI SPRAWCY MAGDALENA KOROLCZUK - 2016-01-05 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw wielu kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Mętno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców,obróbka wstępna mięsa i ryb,przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
Wisegate Spółka z o.o. - 2018-08-16 - Łeba (pomorskie)
-przygotowywanie stanowiska pracy, przyrządzanie potraw zgodnie ze wskazanymi standardami
Przemysław Szydłowski - 2019-03-20 - Lubartów (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z karty dań.
ZACISZE Bożena Struk - 2016-03-03 - Krasnobród (lubelskie)
Przygotowywanie oraz wydawianie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "TIR-PORT", ANDRZEJ CISZEWSKI - 2018-08-01 - Jasionowo (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Krapkowice (opolskie)
Umiejętność pracy w Małej Gastronomii- Pizzeria.
NIGRO P.P.H.U. - 2017-09-20 - Celestynów (mazowieckie)
Wykonywanie prac konserwatorskich, drobne naprawy, obsługa koncertów, załadunek i wyładunek instrumentów, pulpitów, nut, rozwożenie i rozlepianie afiszy, obsługa szatni, przygotowywanie koncertów poza siedzibą (montaż i demontaż estrady oraz widowni).
Filharmonia Sudecka w Wałbrzychu - 2017-06-22 - Wałbrzych (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i dań w restauracji hotelowej Hotelu Tristan & Spa- Kąty Rybackie
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna - 2019-06-13 - Kąty Rybackie (pomorskie)
wykonywanie zadań wynikających z organizacji pracy w przedszkoluPraca od godziny 06.00-14.00
Przedszkole Artystyczno-Teatralne DOROTKA - 2019-07-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, pieczenie ciast.
PHZ Spółdzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witoldówka" - 2015-11-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Praca na stanowisku kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni koreańskiej, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie, tworzenie menu, organizacja pracy luchni, zakupy. Umowa o pracę na czas określony- 3 lata. Praca jednozmainowa. w przedziale cazsowym: 13:00-21:00. Oferta dostępna w w sali G
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
poznanie dokumentacji obowiązującej w przedszkolu i sposób jej prowadzenia, poznanie przepisów dot. zapewnienia dzieciom bezpiecznych i higienicznych warunków rozwoju i edukacji, uczestniczenie w zajęciach jako obserwator, operacowywanie planów pracy oraz innych programów realizowanych na terenie placówki, wspieranie rozwoju psychologicznego dziecka, jego zdolności, zainteresowań.
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Gostynin (mazowieckie)
Gotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Mikołów (śląskie)