KUCHARZ Mrągowo oferta pracy Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Mrągowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie obiadów na stołówce Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej.
Data publikacji: 2019-08-13
Lokalizacja: Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Mrągowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Wyspiańskiego 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie obiadów na stołówce Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrągowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mrągowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Kurs: Kucharz
Nazwa pracodawcy: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Mrągowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Stanisława Wyspiańskiego 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Stanisława Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Pomoc w zakresie zaspokojania potrzeb życiowych osób i rodzin będących w trudnej sytuacji bytowej. Wypłacanie zasiłków stałych,gwarantowanych okresowych rodzinnych i celowych rent socjalnych. Opłacanie biletów miesięcznych internatów dla dzieci.MŁ 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2019
Oferta pracy ważna do: 11.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?61665a563e777b87a72b13769970e43c
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o wybór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów.
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnych z jadłospisem, nadzorowanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Bobolice (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe/ średnie; doświadczenie w zawodzie; książeczka sanepidu; zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń kuchennych, utrzymanie w porządku i czystości pomieszczeń kuchennych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "OPOKA" W GLIWICACH - 2018-03-07 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn iurządzeń. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Zawiercie (śląskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracji wg.orginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Łódź (łódzkie)
Pracw kuchni ( restauracja)
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2019-02-12 - Hrubieszów (lubelskie)
praca jako kucharz, wykształcenie zawodowe/średnie
Pizzeria - Restauracja "La Gondola" Robert Kądzioła - 2017-03-01 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
-
Gospodarstwo Agroturystyczne " TANGO. Bogoniowski i inni" Spółka Jawna - 2019-08-05 - Modlimowo (zachodniopomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny. Wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2018-08-06 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowywanie obiadów w stołówce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Jabłonna (mazowieckie)
branża gastronomiczna, przygotowywanie posiłków dla uczniów i wychowanków, całodniowe wyżywienie
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Zgierzu - 2019-03-11 - Zgierz (łódzkie)
utrzymywanie baz danych, ich administrowanie, odpowiedzialność, za jakość kodu oraz tworzonych rozwiązań. Wdrażanie nowych funkcjonalności bez nadzoru, Data Architecture oraz kierownie zespołem do 5 osób.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Kraków (małopolskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i realizacja potraw restauracyjnych i inne kulinarne działania
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg zasad panujących w kuchni nepalskiej, dbanie o czystość w kuchni, nadzorowanie pracy pomocnika kucharza, nadzorowanie listy zakupów, współpraca z działem obsługującym klienta, kontakt oraz współpraca z nepalsko i anglojęzycznym pracodawcą i współpracownikami
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie warzyw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Praca w godz. 7-14, 14-19.
Dom Pomocy Społecznej MECENAT s.c. - 2017-11-28 - Płock (mazowieckie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-07-19 - Pieszyce (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Częstochowa (śląskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ (PIEROGI), PRZYGOTOWYWANIE ZUP, DAŃ GŁÓWNYCH, OBRÓBKA MIĘS.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI MIN. 2 LATA.PRACA DWUZMIANOWA. WYNAGRODZENIE 16 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘ.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
Guo & Wang Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce DPSWynagrodzenie 2100 zł brutto+ premia+ trzynasta pensja+ Fundusz socjalny
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WIELKIEJ NIESZAWCE - 2018-11-27 - Wielka Nieszawka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla podopiecznych
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Bytom (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ WIETNAMSKICH
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Radom (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-08-03 - Gliwice (śląskie)