KUCHARZ Mokobody oferta pracy Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw cateringowych. Praca w godzinach nienornowanych do ustalenia.
Data publikacji: 2020-05-29
Lokalizacja: Mokobody (mazowieckie)
Pracodawca: Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw cateringowych. Praca w godzinach nienornowanych do ustalenia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: miesięcznie
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mokobody
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: siedlecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1426
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mokobody
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
danePracodawcy_nip: 8212655916
danePracodawcy_regon: 369066533
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: siedlecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1426
Gmina pracodawcy: Mokobody
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mokobody
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0682175
Ulica pracodawcy: Chreptowicza
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 29.05.2020
Oferta pracy ważna do: 28.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b8d8751a0e6d63a60385eae492e35efd
Podobne oferty pracy
Optymalizacja procesów firmy przez rozszerzanie wewnętrznych aplikacji lub projektując nowe. Naprawa błędów aplikacji.
LUFTHANSA SYSTEMS POLAND SP Z O.O. - 2019-11-07 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz- wymagania: wykształcenie średnie, zawodowe gastronomiczne, udokumentowane roczne doświadczenie, badania sanepid, praca w przedszkolu. Sporządzanie posiłków z wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, azerbejdżańskiej i uzbeckiej
AZERLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-05-23 - Kisielnica (podlaskie)
Organizowanie pracy personelowi kuchennemu, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków, utrzymanie w bieżącej czystości stanowisk apracy, przestrzeganie higieny osobistej, przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych, przepisów BHP i ppoż. dbałość o stan wykorzystywanego sprzętu i narzędzi. Praca w godzinach 8-16. Docelowo umowa na czas nieokreślony
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 6 w Olsztynie - 2018-07-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
nakładanie warstw tynkarskich
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie całodziennych posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2017-03-16 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie gospodarki surowcowej.
DWÓR ELIZY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-08-09 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Gotowanie - kuchnia polska
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:wydawanie posiłków, dbałość o estetykę wydawanych dań; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2018-08-14 - Lisów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2018-04-26 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Kucharz kuchni orientalnej (kuchnia japońska, tajska, koreańska), sushimaster
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Kraków (małopolskie)
Praca na kuchni
"Karczma Polska" Restauracja- Bar, Salon Fryzjerski Anna Chrzanowska - 2017-03-27 - Łeba (pomorskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla gosci hotelu i restauracji, praca w hkuchni. Smażenie gotowanie potraw, porcjowanie potraw, catering, pieczenie ciast i mięs. Udział w inwentarycaji, utrzymanie porzadku. Inne prace zlecone przez szefa kuchni.
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-07-01 - Niemcza (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla gości
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie posiłków dla osób zdrowych i chorych o zróżnicowanej diecie, układanie jadłospisów, ścisła współpraca w szefową kuchni, przygotowywanie zamówień artykułów spożywczych, dbanie o infrastrukturę magazynową
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "SŁONECZNE WZGÓRZE" - 2020-01-07 - Ryjewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2016-07-01 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie całodziennych posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla podopiecznych SOSW
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy - 2018-08-29 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, zarządzanie zakupami, nadzór nad jakością zywności
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe FOX-BIS Nizio Elżbieta, Biłgoraj - 2016-03-09 - Biłgoraj (lubelskie)
x
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2019-09-05 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 8-16, 14-22
Bar Pod Kasztanem Joanna Juzyszyn-Tuziak - 2016-01-20 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, w miarę potrzeb objęcie funkcji barmanapraca w godzinach 10:00-18:00
Firma Usługowa Anna Jakobus - 2016-02-02 - Mielec (podkarpackie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw wg określonego menu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, kebabów adana, iskender, pide, pilaw, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 12-16, 16-20
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości sanatorium według ustalonych receptur
"SOLANKI" Uzdrowisko Inowrocław Sp. z o.o. - 2018-10-26 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywnaie potraw kuchni bengalskiej, znajomość kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Łódź (łódzkie)