KUCHARZ Mielec oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa "ISKIERKA" Iwona Ławruk, ROCK & ROLL CAFE & PIZZA i Dariusz Ławruk s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2020-09-24
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa "ISKIERKA" Iwona Ławruk, ROCK & ROLL CAFE & PIZZA i Dariusz Ławruk s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 3, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1811
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.09.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Usługowa "ISKIERKA" Iwona Ławruk, ROCK & ROLL CAFE & PIZZA i Dariusz Ławruk s.c.
danePracodawcy_nip: 8170009493
danePracodawcy_regon: 830482999
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 3, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane ofertą proszone są o kontakt z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: mielecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1811
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mielec
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974618
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 24.09.2020
Oferta pracy ważna do: 23.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d574638e9ef5ece869d71fbd3af5a575
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków typu burger, frytek, kebab, deserów lodowych, lodów, kawa, ciasto
Fast Food Dominika Mała - 2017-04-27 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej, pizzy, hamburgerów, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Syców (dolnośląskie)
prowadzenie kuchni
Restauracja Marek Wzgarda - 2017-11-14 - Będzin (śląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-08-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wypiek pizzy, gotowanie dań kuchni włoskiej, dbałość o miejsce pracy, obsługa klientów bistro; praca w Czarnowąsach, w godzinach 8-16,12-20
Janusz Wincenciak Bistro Mamma Mia - 2019-02-15 - Opole (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, właściwe gospodarowanie towarem, dbanie o estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracyGodziny pracy 5-13, 11-19
Horticare sp. z o.o. - 2020-08-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Wymagania: doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-09-21 - Racibórz (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw oraz dbanie o porządek w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków z karty, przygotowywanie dań z owoców morza oraz wykonywanie wszelkich czynności związanych z przyrządzaniem potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-15 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie posiłków wg uzgodnionego menu
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-28 - Racibórz (śląskie)
wykonywanie zaprawy murarskiej, tynkarskiej, mieszanki betonowej, murowanie konstrukcji budowlanych, remonty i rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanychpraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowa w godzinach 7:00-15:00oferta dostępna w sali D
VADYM MAZUR VAD-MAZ - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie potraw według przedstawionego menu.
Firma Usługowo - Handlowa Igor Jans JANSOWO s.c. Robert i Igor Jans - 2016-07-12 - Kuślin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków na bieżąco, pieczenie ciast oraz organizacja imprez okolicznościowych do 80 osób (kuchni polskiej tradycyjne). Kontakt osobisty w godz. 9.00-18.00.
Katarzyna Markiewicz Ośrodek Rekreacyjno-Sportowy IZYDORY - 2016-09-07 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie dań, praca na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas określony w godz. 13-21
KRUSZYWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-07-30 - Luboszyce (opolskie)
wg. stanowiska pracy; godz. pracy 8-20
Morskie Opowieści - 2016-11-29 - Przewłoka (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Kozak Mirosław Kozak - 2019-06-03 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w szkolnej stołówce.
ETON EDYTA GALAS - 2020-09-22 - Kraków (małopolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, składanie zamówień u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Hotel "ATENA" Aneta Maria Młyńska-Oleksak w Ciechanowie - 2017-05-02 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowanie potraw; ustalanie karty dań; wybór naczyń do podawania dań; wybór sprzętów do przygotowania dań; nadzór nad jakością zamówionej żywności; nadzór nad racjonalnym zarządzaniem składnikami; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni; rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni; ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze; dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni; wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni; znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2016-12-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)