KUCHARZ Mielec oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa "ISKIERKA" Iwona Ławruk, ROCK & ROLL CAFE & PIZZA i Dariusz Ławruk s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2020-10-27
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa "ISKIERKA" Iwona Ławruk, ROCK & ROLL CAFE & PIZZA i Dariusz Ławruk s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 3, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1811
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.10.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Usługowa "ISKIERKA" Iwona Ławruk, ROCK & ROLL CAFE & PIZZA i Dariusz Ławruk s.c.
danePracodawcy_nip: 8170009493
danePracodawcy_regon: 830482999
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 3, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane ofertą proszone są o kontakt z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: mielecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1811
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mielec
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974618
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 27.10.2020
Oferta pracy ważna do: 26.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?242bdc3d88b9461f47ec552b858b9704
Podobne oferty pracy
Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
produkcja garmażeryjna
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-11-21 - Obrzycko (wielkopolskie)
konserwator
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2020-08-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
"Kociołek Lubuski" Gozdek Urszula - 2017-07-10 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej typu: samosa, chicken curry, kheer, gulab jamun, pdratha, aloo matar, kebab indyjski, mango lassi, zapewnianie najwyższej jakości produktów i usług, dbałość o estetykę przygotowywanych potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
JS Malwina Konowalska-Singh - 2019-11-06 - Biłgoraj (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrzadzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
umiejętność właściowego współżycia w zespole, charakterystyka pracy: przygotowanie posiłków, gotowanie, pomoc w restauracji- sprzątanie, chęci do pracy miejsce pracy: Mirsk
HELENA ROSIK KAWIARNIA PAPROTKA - 2019-03-12 - Mirsk (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 250 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2019-06-18 - Wędrzyn (lubuskie)
Spawanie konstrukcji stalowych.
Zakład Ogólnobudowlany Usługi i Handel "BUD-DOM" Janusz Drzeszyński - 2020-10-21 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNASPÓŁKA AKCYJNA - 2019-03-25 - Lesko (podkarpackie)
montaż elementów meblowych oraz elementów stoisk targowych, obsługa podstawowych maszyn stolarskich, elektronarzędzi, montaż mebli, oklejanie, frezowanie, mycie elementów
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Wysogotowo (wielkopolskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-06-10 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obrórbka produktów żywnościowych, utrzymanie porządku i czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Dobrzewino (pomorskie)
obsłuuga klienta, obsługa recepcji, zadanie dezynfekcji i sterylizacji narzędzi.
kontakt przez PUP - 2020-02-14 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowanie produktów, gotowanie potraw, wydawanie, utrzymywanie czystości w kuchni;
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowanie potraw azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Tarnów (małopolskie)
Utrzymanie porządku w kuchni oraz jej zapleczu i pomieszczeniach magazynowych. Zmywanie naczyń, czyszczenie sprętów. Przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie.Pomoc w przygotowywaniu różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza. Przestrzeganie zasad higieny.
AMW REWITA Sp. z o.o. - 2019-02-20 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy.Praca w godzinach 07:00- 15:00, 08:00- 16:00 od pon. do sob. przy ul. Staszica 6 w Nowej Soli. Początkowo umowa na okres próbny, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony.
OTTO Sp. z o.o. - 2020-01-30 - Nowa Sól (lubuskie)
Gotowanie, przygotowanie posiłków- zestawów obiadowych.
kontakt przez PUP - 2019-04-19 - Żagań (lubuskie)
obsługa klientów małej gastronomii, przygotowanie dań gastronomicznych, utrzymanie porządku
SHR Corporation Sp. z o.o. - 2020-07-10 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
RESTAURACJA POD DĘBAMI - 2017-05-24 - Puławy (lubelskie)
Przygotowanie potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-07-07 - Łask (łódzkie)
przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami (receptury, estetyka, smak)
PHU LUBINPEX SP.Z O.O. - 2019-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie mile widziane, samodzielność; prace dekarskie, umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwic
BEN-BUD MATEUSZ WALKOWICZ - 2018-06-19 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
BZ SYSTEM Andrzej Bożko - 2017-06-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)