KUCHARZ Międzyzdroje oferta pracy POLSKI HOLDING HOTELOWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie bufetów śniadaniowych i obiadowych, imprez okolicznościowych, grup zorganizowanych. Dbałość o jakość i wygląd potraw, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami. Dbanie o porządek oraz przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Dbanie o odpowiednie przechowywanie i magazynowanie żywności.
Data publikacji: 2020-02-21
Lokalizacja: Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Pracodawca: POLSKI HOLDING HOTELOWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gryfa Pomorskiego 79, 72-500 Międzyzdroje, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie bufetów śniadaniowych i obiadowych, imprez okolicznościowych, grup zorganizowanych. Dbałość o jakość i wygląd potraw, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami. Dbanie o porządek oraz przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Dbanie o odpowiednie przechowywanie i magazynowanie żywności.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wysokość wynagrodzenia brutto: min. 3500,00 zł. Prócz wynagrodzenia zasadniczego pracownik przystępuje do atrakcyjnego systemu motywacyjnego oraz szerokiego pakietu socjalnego.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzyzdroje
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Międzyzdroje
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętność pracy w zespole.
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wysoka kultura osobista
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: komunikatywność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min. 1 rok doświadczenia zawodowego
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
POLSKI HOLDING HOTELOWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Komitetu Obrony Robotników 39 G, 02-148 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Komitetu Obrony Robotników
Numer budynku pracodawcy: 39 G
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.02.2020
Oferta pracy ważna do: 15.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7a63204eeeadaf018daf7de110e2623f
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków (śniadań).Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie pracy w godz. 7-19 w Grzybowie, również w soboty i niedziele
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2019-04-10 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, znajomość kuchni tureckiej i przepisów
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Węgierska Górka (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
ISTANBUL PL 1 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ & CO. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-10 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla niepełnosprawnych dzieci uczęszczających do punktu przedszkolnego.
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SKARSZEWACH - 2016-02-18 - Skarszewy (pomorskie)
Zakres pracy właściwy dla stanowiska kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Nowy Targ (małopolskie)
Praca w tureckiej restauracji szybkiej obsługi Kebab King. Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni. Gwarantowane szkolenie stanowiskowe.
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie min. 5 lat - kuchnia śląska; książeczka sanepidowska; praca w restauracji na samodzielnym stanowisku; praca po 12 godz./ co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice;
REJTAN ZAJAZD, RESTAURACJA JANUSZ BANIAK - 2019-03-27 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
WB BOGDAN OLESZEK, WOJCIECH CHMIEL SPÓŁKA CYWILNA - 2019-09-27 - Zwierzyniec (lubelskie)
przygotowywanie potraw, obróbka wstepna surowców, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE LAZUR - 2019-05-09 - Kazimierzówka (lubelskie)
WG. STANOWISKA
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2016-08-09 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
wykształcenie wyższe, doświadczenie mile widziane, podstawowa znajomość języka angielskiego/niemieckiego, znajomość systemów HACCP oraz ISO 9001 i 14001
LEGE OPAKOWANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-07 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków i dań, nadzór nad pracą kuchni. Zatrudnienie na okres 6 miesięcy.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
WIESŁAW BRZESKI OŚRODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN". NZOZ BURSZTYN REHABILITACJA - 2019-05-14 - Jantar (pomorskie)
Przyjmowanie towarów, dostaw do magazynu. Przygotowywanie towarów dla punktów sklepowych.
Centrum Dystrybucji Wędlin Kasan, Zbigniew Andrzejewski - 2016-12-09 - Tychy (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Prace związane z funkcjonowaniem sklepu spożywczo - przemysłowego.
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Wilga (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca jako kucharz
Usługi Gastronomiczne Urszula Włodarczak - 2016-08-29 - Poznań (wielkopolskie)
Zapoznanie się z regułami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produktów żywnościowych; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; obróbka wstępna i termiczna surowców; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla osób bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowiązków:dbanie o czystość i żywność w kuchni, obróbka artykułów spożywczych, przygotowanie potraw i deserów, wydawanie dań i napojów
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i serwowanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, nadzór i kontrola pracy kuchni, kontrola jakości surowców, półproduktów, dań gotowych, kontrola i nadzór nad higieną i estetyką, wydawanie dań, odpowiedzialność za zapotrzebowanie na surowce, odpowiedzialność za ład i porządek na stanowisku pracy. Praca na pełny etat, praca od poniedziałku do soboty w godzinach 8-16 i 14-22.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Pruszków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ZGODNIE ZE ZLECENIAMI I PROFILEM ZAKŁADU GASTRONOM.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI POLSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATAGODZINY PRACY 07:00-16:00
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych i socjalnych, ciągów komunikacyjnych oraz mycie okien
"GEMINA" Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Sosnowiec (śląskie)
- przygotowywanie potraw z karty menu- znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw z menu
PIZZA FABRICO PATRYK NOWAKOWSKI - 2019-05-07 - Turek (wielkopolskie)
Nauczanie dzieci w wieku 6-9 lat w szkole podstawowej. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy, w godz.: 7:00-15:30. Oferta dostępna w sali C. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 311 58 80, e-mail: spsiechnice (at) interia.pl
Szkoła Podstawowa im. Mikołaja Kopernika w Siechnicach - 2016-01-11 - Siechnice (dolnośląskie)
- kreowanie oryginalnego własnego menu- opracowanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych- sporządzanie zamówień,- efektywne planowanie kosztów kuchni
DAZE W&IP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-11 - Białystok (podlaskie)
Umiejętność pracy z ciastem i gotowania cheburekow, pielmieni.Miejsce pracy: teren Wrocławia - ruchome placówki gastronomiczneForma zawarcia umowy: zlecenie od 01.04.2020-31.12.2020Ilość godzin w miesiącu około 160, dyspozycyjność 7-21
kontakt przez PUP - 2020-02-25 - Wrocław (dolnośląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-07-11 - Kielce (świętokrzyskie)
- rejestracja pacjentów, - obsługa ruchu pacjentów w przychodni, - skanowanie dokumentów, - obsługa kasy fiskalnejrodzaj umowy, wymiar czasu pracy i wysokość wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)