KUCHARZ Mętów oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO KULTURALNO-USŁUGOWE OLA ANDRZEJ WAJRAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków. - gotowanie, piecZenie, smażenie
Data publikacji: 2020-08-26
Lokalizacja: Mętów (lubelskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO KULTURALNO-USŁUGOWE OLA ANDRZEJ WAJRAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:20-388 Mętów 196, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków. - gotowanie, piecZenie, smażenie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Miejsce wykonywania pracy: Dom WSeselny "Ola", Jasbłonna Majaytek 62, 23-214 Jabłonna Majątek.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mętów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0609
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głusk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne, kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO KULTURALNO-USŁUGOWE OLA ANDRZEJ WAJRAK
danePracodawcy_nip: 7131053489
danePracodawcy_regon: 060003983
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
20-388 Mętów 196, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: c.v, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: lubelski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0609
Gmina pracodawcy: Głusk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mętów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0381083
Numer budynku pracodawcy: 196
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 26.08.2020
Oferta pracy ważna do: 25.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e7085c76b8c55cd9cfae2760c6cac8a1
Podobne oferty pracy
zgodny z wymganym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Człuchów (pomorskie)
wyrób i wypiek pizzy w piecu opalanym drewnem, wyrób ciasta na pizzę, przygotowywaie dań z menu restauracji wg receptury opracowanej przez szefa kuchni (kuchnia włoska). Miejsce wykonywania pracy Zabrze, Katowice wg zapotrzebowania pracodawcy, w okresie letnim również Poręba (powiat pszczyński).Praca na umowę zlecenie (100 godzin pracy miesięcznie).
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-19 - Zgierz (łódzkie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stłów na stołówce szkolnej i kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Pszczyna (śląskie)
-przygotowywanie dań głównych, zup, przystawek, przekąsek, deserów, sałatek, ciast wg. receptur kuchni śródziemnomorskiej, arabskiej i tureckiej.
Group Impulse Missaoui Moez - 2019-06-24 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków i dań
ZYGMUNT DRYWA BAR BISTRO - HOTEL- ZYGMUNT DRYWA - 2020-10-01 - Dworek (pomorskie)
Obsługa tokarek, kontrola i korekta przebiegu obróbki, wymiana narzędzi, czytanie i rozumienie oprogramowania
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Karsy (wielkopolskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymistandardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych. Prawidłowei terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach.Komunikowanie się z pracodawcą w języku angielskim.
kontakt przez PUP - 2020-10-05 - Opatów (świętokrzyskie)
Przygotowanie procesu montażu instalacji i urządzeń wentylacyjnych i klimatyzacyjnych zgodnie z dokumentacją techniczną, wykonywanie pomocniczych robót budowlanych związanych z montażem instalacji klimatyzacyjnych i wentylacyjnych, wykonywanie miontażu instalacji klimatyzacyjnych i wentylacyjnych
Arles Sp. z o.o. - 2017-07-10 - Gdańsk (pomorskie)
Murowanie kominków z klinkieru i kafli licowanych. Murowanie kominów w budynkach jednorodzinnych.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Skierdy (mazowieckie)
praca administracyjno - biurowa związana z realizacją zadań z zakresu koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego dot. świadczeń rodzinnych, w tym: organizacja wysyłki korespondencji wychodzącej oraz wpisywanie jej do rejestru pism wychodzących, segregowanie oraz archiwizowanie dokumentów, poznanie zasad prowadzenia korespondencji, przyjmowania wniosków, podań i ich ewidencjonowanie, zapoznanie się z przepisami prawnymi
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie zapiekanek, kanapek, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw wietnamskich.
Tien Nguyen NGUYEN Firma "NPN" - 2018-05-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
- gotowanie w pensjonacie,- prowadzenie kuchni bankietowej i à-la-carte,- przygotowanie dań mięsnych, rybnych wraz z dodatkami- kuchnia domowa i nowoczesna.
kontakt przez WUP - 2017-08-01 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków typu fast food. Praca w barze w Kołobrzegu w godz. 7-15, również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
HANDEL I USŁUGI ERYK JABŁONOWSKI - 2019-08-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Obsługa kuchni bankietowej.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-04 - Opole (opolskie)
Obsługa maszyny, przeglądarki dzianin, wyrywkowa kontrola belek pobranych z bieżącej produkcji, kontorla odbiorcza wyrobów gotowych, kontrola poprawności pakowania i paletowania.
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
KORNAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-26 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z umową
P.T.U. ART - TRANS Artur Minkin - 2017-06-07 - Lipnica (wielkopolskie)
Przygotowywanie sushi, dbanie o czystość.
kontakt przez PUP - 2020-07-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przyrządzanie i wydawanie potraw
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI - 2018-10-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska - 2020-08-13 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
zapewnienie odpowiedzialnej, odpowiedniej jakości potraw, dbanie o wygląd podawanych dań oraz zachowanie czystości na stanowisku pracy
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2019-02-14 - Łazy (zachodniopomorskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: 1 rok; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gliwice (śląskie)
Praca w kuchni szpitala wg zakresu obowiązków. Praca w systemie dwuzmianowym ( 06:00-14:00, 09:00-17:00).
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-05-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie śniadań, praca wśród unanych specjalistów
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-09-15 - Piekary Śląskie (śląskie)
Obsługa gości Zajazdu Wiking
Jard Dziemian i Wspólnicy Spółka Jawna - 2018-12-07 - Wasilków (podlaskie)
szef do robienia kebabów, pomoc przy przygotowaniu kebabów, praca w godz. 10:00-14:00/16:00-20:00
BABA Kebab & Fastfood Arif Abdur RAHMAN - 2018-12-05 - Opole (opolskie)