KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Modlniczka oferta pracy RINDE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie potraw, półproduktów. Organizacja pracy kuchni. Praca w Futura Park Modlniczka
Data publikacji: 2019-11-25
Lokalizacja: Modlniczka (małopolskie)
Pracodawca: RINDE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Prof.Adama Rożańskiego 32, 32-089 Modlniczka, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i wydawanie potraw, półproduktów. Organizacja pracy kuchni. Praca w Futura Park Modlniczka
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2600 brutto, praca min. 40h w tygodniu, na dwie zmiany w godzinach 8:00-22:00. Praca od poniedziałku do soboty
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Modlniczka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wielka Wieś
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.11.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Pozostali kucharze
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie dowolne, mile widziane zawodowe, mile widziana książeczka sanepid oraz doświadczenie zawodowe w gastronomii.
Nazwa pracodawcy:
RINDE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Stefana Batorego 26, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: pszczyński
Gmina pracodawcy: Pszczyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pszczyna
Ulica pracodawcy: Stefana Batorego
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 26.11.2019
Oferta pracy ważna do: 08.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9cd4d1a88f58fba941ed36d0a22b67a4
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie cateringu dietetycznego,obsługa klienta,prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków dla dzieci w wieku 2,5 do 6 lat
Przedszkole Niepubliczne "MISIAKI" - 2017-05-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Profesjonalne świadczenie usług gastronomicznych w pełnym zakresie, dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej. - Warunki finansowe do ustalenia
RSF Sp. z o. o. - 2019-12-10 - Kombornia (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, deserów. Przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Działa Sławomir - 2018-04-20 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni świata, w szczególnosci kuchni bengalskiej i tajskiej, wybór i zamawianie produktów oraz potraw. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
a. Nadzór nad działaniem i odpowiedzialność za działanie kuchni i jakość produktów w restauracji w czasie wyznaczonych przez SZEFA KUCHNI;b. Dbałość o prawidłowe, zgodne z instrukcjami i w oparciu o wiadomości wyniesione ze szkolenia, przygotowywanie posiłków i produktów dla Gości i pracowników;c. Dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy i higienę osobistą;d. Przestrzeganie norm ilościowych przy przygotowywaniu posiłków, tak aby koszty produktów mieściły się w planowanym przedziale;e. Uzupełnianie zapasów surowców na stanowisku pracy i rozliczanie się z ich zużycia;f. Praca przy przyjmowaniu dostaw;g. Utrzymywanie zastawy, naczyń, sprzętu kuchennego, urządzeń i pomieszczeń restauracji oraz jej otoczenia w należytym porządku;h. Przestrzeganie zasad BHP i ochrony przeciwpożarowej160 h pracy w miesiącudyspozycyjność 10:00-01:00Sala G
TOP TEN SP. z o.o. - 2017-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TYPU KEBAB; WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI; PRZED SPOTKANIEM PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
DARIUSZ WOJCIECH WOJTKUN - 2015-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-03-03 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Małkinia Górna (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z recepturami; pilnowanie stanu ilościowego produktów aby ich nie zabrakłoMiejsce wykonywania pracy Restauracja Indian Palace.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Lublin (lubelskie)
obsługa mszyny do kruszenia plastiku
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, zimnych zakąsek, właściwe przechowywanie surowców do produkcji oraz gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Oporówek (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie obowiązków kucharza ustalonych z szefem kuchni, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i na terenie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
Naprawa pojazdów
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe"MELIOREX" Sp. z o o. - 2017-12-04 - Sianów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, przyprawianie, odpiek potraw garmażeryjnych, produkcja wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków dla gości restauracji i hotelu
"NINVA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-04-14 - Januszkowo (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
Prywatny Dom Opieki SIELANKA - 2016-10-11 - Palmiry (mazowieckie)
Praca na kuchni.
DOMS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-15 - Jarnołtówek (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2016-04-25 - Kal (warmińsko-mazurskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, wykonywanie różnych potraw, sporządzanie potraw regionalnych
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.- Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm.- Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem.- Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość ich wydania .- Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem zasad HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych.- Właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm.- Właściwe i oszczędne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporządzaniu posiłków.- Pobieranie i zabezpieczanie próbek pokarmowych posiłków na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/19-02-2019-ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,27,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-02-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie i prowadzenie dokumentacji magazynowej, przygotowanie zamówień, utrzymanie odpowiednich stanów magazynowych
kontakt przez PUP - 2019-10-28 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ (BUFET), DAŃ DO KARTYWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY 2 LAT, PRACA W ZEPSOLE, DYSPOZYCYJNOŚĆ
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prace związane z obsługą technologiczną biogazowni
BIOGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-18 - Boleszyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-11-21 - Obrzycko (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
"Prime" Patrycja Janica - 2016-04-07 - Andrychów (małopolskie)
NAUKA: OBSŁUGI URZĄDZEŃ BIUROWYCH, PRZYGOTOWYWANIA WYPISÓW AKTÓW NOTARIALNYCH, PISANIA PROJEKTÓW AKTÓW NOTARIALNYCH, PRZYGOTOWYWANIA DOKUMENTÓW DO ARCHIWIZACJI, ROZMÓW Z KLIENTEM.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Konin (wielkopolskie)