KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Modlniczka oferta pracy RINDE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie potraw, półproduktów. Organizacja pracy kuchni. Praca w Futura Park Modlniczka
Data publikacji: 2019-03-26
Lokalizacja: Modlniczka (małopolskie)
Pracodawca: RINDE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Prof.Adama Rożańskiego 32, 32-089 Modlniczka, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i wydawanie potraw, półproduktów. Organizacja pracy kuchni. Praca w Futura Park Modlniczka
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2300 brutto, praca na pełen etat, na dwie zmiany w godzinach 8:00-23:00. Praca również w weekendy.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Modlniczka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wielka Wieś
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.03.2019
Data zakończenia pracy: 25.03.2022
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Pozostali kucharze
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie dowolne, mile widziane zawodowe gastronomiczne, mile widziana książeczka sanepid oraz doświadczenie.
Nazwa pracodawcy:
RINDE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Stefana Batorego 26, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: pszczyński
Gmina pracodawcy: Pszczyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pszczyna
Ulica pracodawcy: Stefana Batorego
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 26.03.2019
Oferta pracy ważna do: 09.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w w restauracji hotelowej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ - 2017-05-24 - Leżajsk (podkarpackie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Praca w godz 8-16. (pierwsza umowa na okres 3 miesięcy)
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Piła (wielkopolskie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem. Okres próbny 2 m-ce wynagrodzenie 1 050 zł brutto, następnie wynagrodzenie jest ustalane indywidualnie.
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2018-08-17 - Rumia (pomorskie)
przygotowanie produktów, oraz dań kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Białystok (podlaskie)
Robienie makaronów, klejenie pierogów, cepelinów, pelmieni, regionalnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Koszalin (zachodniopomorskie)
samodzielny kucharz; kuchnia Polska
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków i dań, nadzór nad pracą w kuchni
Ośrodek Wczasowy "JANTAR" Sp. z o.o. - 2018-04-05 - Jantar (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Koordynowanie przepływu towaru pomiędzy magazynem a sklepem
Tema Retail PL sp. z o.o. - 2019-02-06 - Marki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla wczasowiczów ośrodka
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY WOJNOWO Anna Aleksandrowicz - 2017-03-15 - Wojnowo (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2016-11-29 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw, zarządzanie kuchniąGodziny pracy: 8-16
STER GASTRONOMIA TERESA SZYDŁOWICZ - 2019-01-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Uniejów (łódzkie)
OBSŁUGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Gdynia (pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; 3 lata doświadczenia; prawo jazdy kat. B; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z menu oraz recepturami; wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Zawadzkiego oraz wg zlecnia pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Gliwice (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilkó, rozliczanieproduktów, układanie jadłospisów
Szkoła Podstawowa Bukowiec - 2017-05-10 - Bukowiec (lubuskie)
zorganizowanie pracy w kuchni, odpowiedzialność za przygotowanie potraw w kuchni orientalnej według przepisów na potrawy w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja pierogów, krokietów i innych wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie burgerów, karkówki i sałatek
Dubaj Burgerownia Anita Michalak - 2018-01-09 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
BTM MALAWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Udział wraz z kucharzem w przygotowaniu potraw, obsługa sprzętu AGD: kuchenka gazowa, mikrofalówka, piec termo, obróbka warzyw i mięs, przygotowanie potraw wg zamówienia konsumenta, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Nowy Duninów (mazowieckie)
pierogarnia
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2018-02-10 - Lębork (pomorskie)