KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Lublin oferta pracy KAMAR S.C. KAMIL PYDA, MAREK GRYGIEL
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Obs艂uga punktu gastronomicznego. Przygotowywanie kebab贸w, hot dog贸w, zapiekanek, hamburger贸w.
Data publikacji: 2019-12-16
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: KAMAR S.C. KAMIL PYDA, MAREK GRYGIEL
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:DR. M臉CZENNIK脫W MAJDANKA 48b, 20-325 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Obs艂uga punktu gastronomicznego. Przygotowywanie kebab贸w, hot dog贸w, zapiekanek, hamburger贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lublin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Lublin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lublin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyspozycyjno艣膰
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: Obs艂uga kas fiskalnych
Nazwa pracodawcy: KAMAR S.C. KAMIL PYDA, MAREK GRYGIEL
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
21-025 Wola Niemiecka 68 A, powiat: lubelski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Niemce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wola Niemiecka
Numer budynku pracodawcy: 68 A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.12.2019
Oferta pracy wa偶na do: 15.01.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.12.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b8355208a37652d72082ec55bb0f476c
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posik贸w w restauracji
"WOK" Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami restauracji
Hotel 1231 Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gliczar贸w Dolny (ma艂opolskie)
Wykonywanie od podstaw gotowych da艅 obiadowych.
kontakt przez PUP - 2019-12-17 - Pi艂a (wielkopolskie)
Zast臋pstwo za osob臋 przebywaj膮c膮 na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podleg艂o艣膰 s艂u偶bowa: bezpo艣rednim prze艂o偶onym jest: kierownik gospodarczy, kierownik 艣wietlicyZakres obowi膮zk贸w wynikaj膮cych z art. 100 Kodeksu pracy:搂 1. Pracownik jest obowi膮zany wykonywa膰 prac臋 sumiennie i starannie oraz stosowa膰 si臋 do polece艅 prze艂o偶onych, kt贸re dotycz膮 pracy, je偶eli nie s膮 one sprzeczne z przepisami prawa lub umow膮 o prac臋.搂 2. Pracownik jest obowi膮zany w szczeg贸lno艣ci:1) przestrzega膰 czasu pracy ustalonego w zak艂adzie pracy,2) przestrzega膰 regulaminu pracy i ustalonego w zak艂adzie pracy porz膮dku,3) przestrzega膰 przepis贸w oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
Szko艂a Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszy艅skiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
praca na kuchni
LANA Sp. z o.o - 2020-03-03 - Klewki (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji
MA艁GORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2018-06-28 - Modlnica (ma艂opolskie)
jw.
ZAK艁AD AUTOMATYKI ZREMB WARSZAWA SP ZOO - 2018-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Gro艅 (ma艂opolskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-01-02 - Piekarzew (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo- Us艂ugowo- Gastronomiczne JADWIGA WOJCIECHOWSKA - 2019-10-15 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 130 os贸bSpotkanie z pracodawc膮 dnia 27.01.2016r. godz: 13:00, pok. nr 13 tut. PUP.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2016-01-15 - Stegna (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, tworzenie menu.
kontakt przez OHP - 2018-07-07 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
- przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych- wydawanie da艅 z karty- r贸wnowa偶ny system pracy
kontakt przez PUP - 2020-02-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE" - 2018-02-22 - Radomierz (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, deser贸w, napoj贸w odpowiednich dla kuchni ba艂ka艅skiej, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w, porcjowanie, wyko艅czanie i dekorowanie potraw
"LIPI艃SKI" Marcin Lipi艅ski - 2019-06-06 - Orzysz (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWO-PRODUKCYJNA - "SZERAN" SZEREDY KRZYSZTOF - 2016-11-18 - Jas艂o (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, mo偶liwo艣膰 d藕wigania 10-15 kg. Praca w godz. 10-22 w systemie r贸wnowa偶nym w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy
Pizzeria KALLA PIZZA R贸偶ycka Iwona - 2018-03-06 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
praca jako kucharz
Firma Handlowo-Us艂ugowa Tomasz Tomk贸w - 2017-10-25 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji pracowniczej.
COMPASS GROUP POLAND SP. Z O.O. - 2017-06-08 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
-sprzeda偶 paliw do pojazd贸wWYMAGANIA:MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBYM STANOWISKU, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO- EPIDEMIOLOGICZNYCH.-20 GODZ./TYDZ.-WYNAGRODZENIE 14,70 Z艁 BRUTTO/GODZ.-PRACA W GODZ.: 08:00-16:00+PRACA W WOLNE DNIMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:UL. SZOSA STAROGARDZKA 70-893 SZCZECIN
PRACA PLUS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-08-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obr贸bka termiczna i mechaniczna produkt贸w spo偶ywczych; przygotowywanie i serwowanie potraw; dba艂o艣膰 o nale偶yt膮 jako艣膰 serwowanych da艅; przestrzeganie przepis贸w BHP i p. po偶.; utrzymywanie czysto艣ci pomieszcze艅 produkcyjnych i magazynowych; kontrola i uzupe艂nianie stan贸w magazynowych.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Le艣na (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o porz膮dek.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
prace przy pozyskiwaniu tarcicy,sztaplowanie,uk艂adanie, odbi贸r tarcicy
Przedsi臋biorstwo Przemys艂u Drzewnego POLTAREX sp. z o.o. Tartak w Polnicy - 2020-06-22 - Polnica (pomorskie)
Bran偶a - gastronomia.- przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej- komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej- dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Renowacja (czyszczenie) element贸w stalowych rega艂贸w, przygotowanie do malowania, monta偶 i demonta偶 mebli sklepowych (elementy drewniane i metalowe), roz艂adunek towaru, prace przygotowawczo-porz膮dkowe.Obs艂uga urz膮dze艅 typu: wiertarka, wkr臋tarka elektryczna, polerka oscylacyjna. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami r臋cznymi.Praca w ramach umowy zlecenie min. 20h tygodniowo, w godz.6-16, r贸wnie偶 w wolne dni.
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Inwa艂d (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESP脫艁 REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIE艃 艢L膭SKI - 2015-11-02 - Kamie艅 艣l膮ski (opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
Happy Day Anita Ulanowska - 2018-07-25 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸znego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Zajazd pod Z艂otym Okoniem Grabowski Marek - 2016-04-21 - Serock (mazowieckie)