KUCHARZ Łuków oferta pracy Pod Strzechą Robert Markowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw, deserów, napojów, zamawianie produktów, sprawdzanie terminów przydatności
Data publikacji: 2019-09-02
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: Pod Strzechą Robert Markowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Międzyrzecka 10, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw, deserów, napojów, zamawianie produktów, sprawdzanie terminów przydatności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
umowa na czas określony 1 rok z możliwością przedłużenia na czas nieokreślonypraca poniedziałek- niedziela wg. grafiku co drugi dzień w godz. 11-24 pracodawca przewiduje premie uznaniowe, zwiększenie wynagrodzenia po okresie próbnym
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łuków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2019
Data zakończenia pracy: 02.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane prawo jazdy kat. B, staż pracy nie wymagany
Nazwa pracodawcy: Pod Strzechą Robert Markowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
Międzyrzecka 10, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - sposób przeprowadzenia rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna, Godziny : 10-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łuków
Ulica pracodawcy: Międzyrzecka
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.09.2019
Oferta pracy ważna do: 01.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c291680e43d0b7464ac46d09c0fb577b
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Gotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca na pół etatu, jedna zmiana.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie składników ma pizzę, wypiekanie ciasta, przygotowanie pizzy, wypiekanie pzzy, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany, wg grafiku caly tydzień, w godz. 10:00-18:00; 14:00-22:00. Proponowany okrrs zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Zarządzanie sprzedażą towarów oferowanych przez sklep, kierowanie bieżącą działalnością sklepu, wycena towarów, odbiór towarów, organizowanie pracy własnej oraz podległych pracowników
DIMAI Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Jaworzno (śląskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY - 2018-02-20 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej.
kontakt przez PUP - 2020-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej ( ukraińskiej, rosyjskiej, włoskiej), praca w godz. 11.00-23.00 co drugi dzień
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-07-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Miechucino (pomorskie)
- przygotowywanie posiłkówdbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-04 - Bałtów (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw i dań według receptur zakładu.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Fordon-1
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Publiczna Szkoła Podstawowa w Gołuszowicach - 2019-08-26 - Gołuszowice (opolskie)
Przygotowywanie potraw, utrzymanie porządku.
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menu, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Dobiesz (mazowieckie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2017-09-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o prcae na czas określony- 3 lata. Praca na dwie zmiany, w przedziale czasowym: 11:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie busa
MARIAN KONOPKA USŁUGI TRANSPORTOWE - 2016-08-12 - Zabawa (małopolskie)
.
RESTAURACJA TAPAS 3/4 RYSZARD GODLEWSKI - 2018-11-06 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni kambodżańskiej (khmerskiej)
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków, porcjowanie, dekorowanie, wydawanie. Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2017-10-31 - Dębe (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków wg. przepisów kuchni orientalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
RESTAURACJA POD DĘBAMI - 2017-05-24 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy.
Food Investment S.A - 2016-05-16 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Biały Dunajec (małopolskie)
Prowadzenie zabiegów fizjoterapeutycznych i balneologicznych.
Sanatorium Uzdrowiskowe Astoria s.c. K. Baran, L. Załucka, Ł. Baran - 2016-10-07 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Planowanie i wykonanie posiłków Przestrzeganie zasad HACCP
Przedszkole Nr 1 - 2016-07-12 - Oleśnica (dolnośląskie)
Umiejętność nawiązywania kontaktu z klentami. Znajomość programu Microsoft office. Utrzymywanie kontaktu z klientami handlowymi. Znajomość języka rosyjskiego do kontaktu z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówień, przestrzeganie zasad BHP, współpraca i kontakt z chińskim kierownictwem i Zarządem restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
-nauka robienia sushi i potraw dietetycznych.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Świebodzin (lubuskie)