KUCHARZ Lubycza Królewska oferta pracy Droździel Zbigniew "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE D.Z"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca z ludźmi, przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji, zmywanie naczyń, dbanie i ład i porządek na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2020-06-18
Lokalizacja: Lubycza Królewska (lubelskie)
Pracodawca: Droździel Zbigniew "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE D.Z"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 42, 22-680 Lubycza Królewska, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca z ludźmi, przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji, zmywanie naczyń, dbanie i ład i porządek na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: minimalna krajowa 2600zł plus premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubycza Królewska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0618
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubycza Królewska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Data zakończenia pracy: 30.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: pomaturalne/policealne, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_3: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_4: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_5: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: praca w zespole
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane uprawnienia: książęczka sanitarno-epidemiologicznaWymagane predyspozycje: dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy:
Droździel Zbigniew "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE D.Z"
danePracodawcy_nip: 9211251838
danePracodawcy_regon: 950298426
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
Kolejowa 42, 22-680 Lubycza Królewska, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pon.-pt., Godziny : 08:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: tomaszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0618
Gmina pracodawcy: Lubycza Królewska
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lubycza Królewska
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0892889
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 42
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa mięsa, opału, dom weselny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 18.06.2020
Oferta pracy ważna do: 01.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3f5d8facd104a190536d5666cc950501
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 9-17,14-22
Kapała Grażyna - 2016-06-14 - Chmielów (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, dbałość o czystość na stanowisku pracy
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-02-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-21 - Ścinawka Średnia (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Estetyka podań potraw, samodzielność na stanowisku, umiejętność współpracy w zespole.Praca na umowę o pracę w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, praca w weekendy.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2018-01-17 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Radom (mazowieckie)
rejestratorka
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Sztum (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej w Konstancinie-Jeziornie - 2020-02-17 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przyrządzanie potraw w restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MAZUR MAŁGORZATA MAZURKIEWICZ - 2018-03-13 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie oraz pokrywanie aut lub poszczególnych elementów lakierem.Na spotkanie z pracodawcą należy umówić się telefonicznie.
Firma Handlowo-Usługowa Ewa Mikołajczyk - 2018-01-17 - Krępica (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Mława (mazowieckie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-07-23 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka, przestrzeganie zasad HACCP. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele.
Interferie S. A. - 2020-06-02 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2016-06-07 - Nadwiślanka (lubelskie)
obróbka produktów, przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wyszków (mazowieckie)
Sprzątanie gabinetów lekarskich i pomieszczeń dostępnych dla pacjentów. Utrzymanie w czystości sanitariatów. Mycie przeszkleń, poręczy, zamawianie i gospodarowanie środkami czystości.Dwie zmiany: 6-14, 12-20
PPF "HASCO-LEK" S.A. - 2018-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy, innych dań, sałatek
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2019-02-27 - Tychy (śląskie)
pilarz-drwal
Zakład Usługowy Grzegorz Stanisławski - 2016-03-29 - Czerniejewo (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami panującymi w lokalu (restauracji). Prac an umowę zlecenie, 170 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków wg diet
Fundacja Sadyba - 2016-08-26 - Skwirzowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola jakościowa wydawanych potraw, dbanie o prawidłowe stany magazynowe, dbanie o właściwą ekspozycję potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy, odpowiednie zabezpieczenie towaru, dbałość o optymalizację kosztów produkcji kuchennej.Oferta również dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.Prosimy o przesłanie CV na adres: rekrutacja (at) marche.com.pl lub kontakt tel. 505-771-672Informacja o ofercie w sali G, A
AMERICAN TRADING COMPANY SP. Z O.O. - 2015-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna surowców, wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa logistyczna transportów - również międzynarodowych, w szczególności z Ukrainą, wyszukiwanie ofert transportowych, uzgadnianie szczegółów logistycznych, koordynowanie zleceń transportowych, negocjacje cenowe. Prowadzenie dokumentacji związanej z transportami.
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Gorczyn (łódzkie)
samodzielny kucharz - przygotowanie posiłków kuchni polskiej na imprezy masowe
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Katowice (śląskie)
Pozostali pracownicy obsługi biurowej
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Częstochowa (śląskie)
Charakterystyka pracy: obsługa klienta, przygotowywanie pizyy, sałatek, hamburgerów, zapiekanek, dbanie o stanowisko pracy, obsługa kasy fiskalnej. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
PIZZA BRAVIA MARTA MUSIOLIK - 2016-09-06 - Bełk (śląskie)