KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych- praca w przedziale godz. 12:00 - 01:00
Data publikacji: 2019-12-23
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych- praca w przedziale godz. 12:00 - 01:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: - staż pracy 1 rok w zawodzie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.12.2019
Oferta pracy ważna do: 13.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fb5329687745a2c985316d18879acc9f
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw.
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2016-07-13 - Rymanów (podkarpackie)
Osoba będzie odpowiedzialna za kontakt z klientami francuskojęzycznymi,rozmowy telefoniczne z kontrahentami,działania marketingowe w internecie mające na celu pozyskiwanie nowych kontrahentów.
AGENCJA USŁUG I HANDLU "POLTROP" Sp. z o.o. - 2016-06-22 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
FRANKOR Marcin Bilski - 2016-10-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; przyjmowanie towaru, składanie zamówień, obsługa imprez grupowych; pomoc w obsłudze gości (w szczególności obcokrajowców);
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
rezerwacja i sprzedaż biletów lotniczych, rezerwacja samochodów, sprawdzanie biletów podrózy
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Poznań (wielkopolskie)
Praca w restauracji przy przygotowywaniu posiłków oraz przy obsłudze gości zgodnie ze standardami firmy. Sprzątanierestauracji (w tym również toalet) w godzinach otwarcia oraz po zamknięciu restauracji w godzinach nocnych. Szkolenienowych pracowników w tym z za zagranicy ze standardów firmy, z wizji obsługi gości, zapoznanie z celami restauracji, z obsługąmaszyn wykorzystywanych do przygotowywania posiłków. Zapewnianie podstawowego szkolenia nowo zatrudnionymosobom z zakresu BHP urządzeń. Egzekwowanie od pracowników terminów wykonywania testów szkoleniowych oraz ich sprawdzanie. Dbanie o czystość stanowiska pracy i utrzymywanie go w ciągłym porządku. Wykonywanie poleceń przełożonego. Szybka i skoordynowana praca na stanowiskach przy współpracy z załogą. Motywowanie do pracy.Godzina zakończenia pracy: 5:00Praca na czas określony: 10 miesięcy
AmRest Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprawowanie bezpośredniej opieki nad mieszkańcami i czuwanie nad pełnym zaspokojeniem ich potrzeb bio-psycho-społecznych. Godziny pracy: 7.00- 19.00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "LEŚNA OAZA" - 2019-12-27 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo - Gastronomiczna Barbara Pankiewicz - 2019-10-23 - Tuchomie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Mała Gastronomia "CYNAMON" Rafał Gajos - 2016-08-08 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla szkół i przedszkoli, obiady dla firm
Appetit-Catering Obsługa Imprez Okolicznościowych Adrian Bobrowski - 2017-08-10 - Ślesin (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej płyty, opracowanie nowego menu, czystość. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
POLITAŃSKI Stanisław Politański - 2016-06-20 - Rybnik (śląskie)
zgodnie z kartą stażu I zmiana Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolno-przedszkolnej.
Rafał Hałaczkiewicz - PPHU "RAFAELLO" - 2018-11-07 - Pajęczno (łódzkie)
Praca w pizzerii
PPHU Angelo s.c. Izabela Osiewicz, Marek Osiewicz - 2016-06-30 - Rawicz (wielkopolskie)
doświadczenie zawodowe
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2016-02-10 - Starogard Gdański (pomorskie)
Praca na terenie Rybnika. Oferta pracy przeznaczona również dla osób niepełnosprawnych. Mile widziane doświadczenie w zawodzie, uczciwość, rzetelność w wykonywaniu powierzonej pracy. Charakterystyka pracy: sprzątanie pomieszczeń. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
MATBEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-06 - Rybnik (śląskie)
kucharz
"MISTERIUM" Maciej Jewuła - 2018-02-01 - Sufczyn (małopolskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni indyjskiej, sporządzanie w języku hindi lub punjabi list potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, stały kontakt z obcojęzycznym zarządem
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Józefosław (mazowieckie)
praca w barze
ZOFIA PIŚKO HEBE - 2018-07-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie i ekspedycja potraw, dań i napojów.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-02-14 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Słubice (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNE ZE STANDARDEM HOTELU
AMBER GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-05-29 - Cieśle (dolnośląskie)
sprzątanie pomieszczeń w lokalu gastronomicznym
ZE SMAKIEM U KOZIOŁKA Łukasz Kozioł - 2016-10-26 - Pszczyna (śląskie)
- tworzenie i utrzymanie złożonych platform korporacyjnych w wielowarstwowym środowisku technologicznym- praca przy analizie wymagań, pisania kodu języku Java, projektowaniu i integracji systemu, wspieraniu rozbudowy architektury budowanej platformy- tworzenie kodu w oparciu o metodologię TDD- współpraca z globalnym zespołem programistów, analityków biznesowych i managerów projektów- analiza przyczyn powstawania błędów w kodzie i działaniu platformy
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Zabierzów (małopolskie)
- prowadzenie dokumentacji systemów jakości i bezpieczeństwa żywności, - kontrola produkcji,- prowadzenie szkoleń z systemów jakości i bezpieczeństwa żywności
AGRONA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-05-09 - Mońki (podlaskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowanie posiłków, deserów, praca w zespole
DARIUSZ MADEJA RESTAURACJA "IMBIROWY DWOREK" - 2019-04-15 - Tarnowskie Góry (śląskie)