KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Gastronomia/ Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.Praca od 10:00 do 22:00
Data publikacji: 2018-10-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gastronomia/ Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.Praca od 10:00 do 22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praktyczna znajomość przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2018
Oferta pracy ważna do: 18.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków, porcjowaniei wydawanie dla mieszkańców DPS. Dbanie o porządek i czystość kuchni, stołówki, zaplecza oraz maszyn i urządzeń.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Podzamek (dolnośląskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Osoby zaintersowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-10 - Gniew (pomorskie)
Organizowanie pracy personelu podległego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o urzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Organizowanie pracy osobom niepełnosprawnym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Siedlce (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, gotowanie, doprawianie, dekorowanie, zarządzanie ludźmi
Bar Familijny Miś Mariusz Tylkowski - 2018-03-19 - Zelów (łódzkie)
Obsługa maszyn pakujących, konfekcjowanie wędlin; praca w wymuszonym tempie, praca w godz.6-14/14-21/21-6
Animex Foods sp. z o.o. sp.k. Oddział w Opolu - 2017-03-01 - Opole (opolskie)
przygotowywanie produktów; gotowanie zup; robienie burgerów; robienie tortilli; robienie sosów; przygotowywanie mięsa; praca w godz.: 9-21 lub 11-22
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-04-25 - Opole (opolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca na umowe o pracę w godz. 6-18, 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2016-10-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i nepalskiej.
BISAR SP.ZO.O. - 2016-06-20 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-09-24 - Tczew (pomorskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca od środy do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-09-17 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW- OBIADY DOMOWE KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ŚREDNIE, UKOŃCZENIE SZKOŁY GASTRONOMICZNEJ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I PRODUKTÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY: 10:00-18:0040 GODZIN TYGODNIOWOSTAWKA 13,70 ZŁ ZA GODZINĘ
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"OLBUD" MIROSŁAW KRUPA USTRZYKI DOLNE - 2016-12-05 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2016-05-06 - Siewierz (śląskie)
dbanie o asortyment i sporządzanie listy zapotrzebowania;obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców;przygotowywanie potraw;obsługa urządzeń kuchennych;dowóz do klienta przygotowywanych dań
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Cieszyn (śląskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Możliwość przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dróżdż - 2017-02-28 - Brzeziny (łódzkie)
Zdolności manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, kierunek kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość branży gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-27 - Wejherowo (pomorskie)
wg stanowiska
OW PIRAMIDA - 2016-03-07 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-02-10 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków z kuchni polskiej
"KREDENS" Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Sosnowiec (śląskie)
Udzielanie świadczeń pielęgniarskich cudzoziemcom w zakresie:przyjęcia z lekarzem, realizacja zleceń lekarskich; wykonywanie badania EKG; rozkładanie, wydawanie i podawanie leków; pomiar parametrów: RR, temperatury, wagi, wzrostu, poziomu glukowy we krwi; wykonywania iniekcji; zmiany opatrunków; świadczenia usług w zakresie pomocy doraźnej; pobieranie krwi do badań; wykonywanie szczepień ochronnych; wykonywanie zabiegów pielęgniarskich; opieka pielęgniarska nad pacjentem (również w transporcie); ustalanie konsultacji specjalistycznych; wyjazdy z pacjentem do specjalisty/szpitala; prowadzenie obowiązującej dokumentacji medycznej w formie papierowej i elektronicznej
NADODRZAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ KROSNO ODRZ. - 2018-05-17 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-01-02 - Tuszyn (łódzkie)
kucharz
PPH JABŁONKA - 2016-08-08 - Puszczykowo (wielkopolskie)
Wykształcenie minimum gimnazjalne, mile widziane gastronomiczne, roczny staż pracy, chęci do pracy. Przygotowywanie potraw, pomoc w kuchni, obsługa urzadzeń kuchennych. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA KIBIC IWONA PIETRZAK - 2017-06-22 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowanie pizzy, posiłków
Pizzeria"FENIX" Paulina Sobieralska - 2016-01-15 - Kijewo Królewskie (kujawsko-pomorskie)
Sprzedawca w branży odzieżowej.
Sklep Odzieżowy "Jolka" - 2018-08-01 - Mielec (podkarpackie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)