KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - samodzielne przyrządzania dań kuchni ukraińskiej ,DERUNY,SYRNYKY,SOLANKA UKRAIŃSKA
Data publikacji: 2019-03-28
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- samodzielne przyrządzania dań kuchni ukraińskiej ,DERUNY,SYRNYKY,SOLANKA UKRAIŃSKA
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej - znajomość kuchni wschodniej i orginalnych receptur DERUNY,SYRNYKY,SOLANKA UKRAIŃSKA
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.03.2019
Oferta pracy ważna do: 11.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie i sprzedaż posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Turów (lubelskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalaenie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie produktów do kebaba.
Ahmed Gheith - 2018-02-07 - Brzeg (opolskie)
Przygotowanie potraw na łodzi rzecznej (tylko lokalne wycieczki) oraz w restauracji na brzegu.
kontakt przez OHP - 2016-10-27 - Niemcy (Niemcy)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw chińskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
ARTMENU S.C - 2016-03-03 - Tychy (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.Praca w stołówce AGH w Krakowie.
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA " TAWO " - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie, grilowanie potraw kuchni greckiej. Stała wółpraca z właścicielem, który jest Grekiem inie zna języka polskiego.
Smacz Greco Nikolaos Vogiatzoglou - 2016-06-13 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2017-10-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
HACP, WYKONYWANIE STSTYSTYK, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA, DOBRY ANGIELSKIPRACA W GODZINACH 12-20
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
1. przestrzeganie zasad BHP polegające na stosowaniu środków ochronnych (rękawice, fartuchy, buty). 2. utrzymanie należytego porządku na stanowisku pracy. 3. dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchennego
JEDNOSTKA WOJSKOWA - 2017-03-06 - Powidz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników oraz organizacja imprez komercyjnych.Możliwość zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. Praca w godzinach:od 06:00 do 14:00 i 11:00 do 19:00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-29 - Rów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, kebabów, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-08-17 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków.
ARRUBA P.W.PIOTR KURLEJ - 2017-05-05 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, praca od poniedziałku do niedzieli
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-09-13 - Sosnowiec (śląskie)
prace na tartaku
Obróbka Drewna "TARTAK" Skład Opałowy Zygmunt Dobrowolski - 2019-03-06 - Rybno (śląskie)
Sprzątanie pokoi w części hotelowej obiektu, dbanie o czystość korytarzy, wejśc do budynku, toalet ogólnych itp.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2016-04-20 - Pokrzywna (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Sanok (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, organizacja pracy
PAŁAC MORTĘGI Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji , Nadzór nad przygotowywaniem posiłków
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2017-02-07 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłku dwudaniowego, przestrzeganie zasad BHP, dobra organizacja,
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Namysłów (opolskie)
równoważny system pracy
Zakład Aktywności Zawodowej w Elblągu - 2016-07-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie lub pomoc w przygotowywaniu posiłków i dań kuchni polskiej
BAR "ALKA" MĄCZEWSKA ALICJA - 2018-11-22 - Zgorzelec (dolnośląskie)
wg. stanowiska
PPHUGK "U Henryka" Restauracja 'SKARPA' w Sejnach - 2019-02-13 - Sejny (podlaskie)
Obsługa konsumentów restauracji, obsługa i przygotowanie imprez zorganizowanych. Wykształcenie zawodowe lub średnie, komunikatywna znajomość języka obcego.
Firma KOTEX - Jolanta Kotłowska - 2016-04-18 - Wejherowo (pomorskie)
- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez przełożonego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie równoważnym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagania: Mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni z żywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynności zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowiązków. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - ODDZIAŁ FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, wykończenie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych; sporządzanie potraw i napojów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Umowa na czas nieokreślony. Praca na trzy zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00;22:00-6:00. Proponowany okres zatrudnienia: nieokreślony. Oferta dostepna w salii G
kontakt przez PUP - 2018-12-28 - Wrocław (dolnośląskie)