KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych- praca w ramach umowy-zlecenia na okres 1 roku- praca w przedziale godz. 12:00 - 01:00 ( także w dni wolne )
Data publikacji: 2020-03-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych- praca w ramach umowy-zlecenia na okres 1 roku- praca w przedziale godz. 12:00 - 01:00 ( także w dni wolne )
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /godz.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: - staż pracy 1 rok w zawodzie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.03.2020
Data dodania oferty pracy: 04.03.2020
Oferta pracy ważna do: 25.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4b99ac26c1aa72db7430f6586d9758b6
Podobne oferty pracy
Zadania:- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami- dbałość o estetykę i jakość serwowanych dań- ścisła współpraca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Piotr Szostak Hotel Port 110 - 2019-11-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska, pracodawca oczekuje od kandydata posiadania własnego samochodu i prawa jazdy kat. B ze względu na konieczność dojazdu do pracy.
Robert Zięba Gościniec pod Lubomirem - 2017-01-27 - Węglówka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"AJNA NOWA" Spółka Cywilna Halina Zapora, Janusz Zapora, Patryk Zapora, Katarzyna Korzus - 2017-08-10 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Serwis ogumienia: osobowego, dostawczego, ciężarowego, przemysłowego i rolniczego
WENTA KATARZYNA WULKANIZACJA-ZAKŁAD USŁUGOWO - HANDLOWY - 2020-09-30 - Chwaszczyno (pomorskie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Odolanów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków (pizza, makarony, sałatki) godziny pracy 11.00-22.00, pt.-sob. 11.00-23.00 ( dzień pracy, dzień wolny);
"RUCOLA PIZZA E PASTA" EWELINA SZATKOWSKA - 2017-09-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dbanie o miejsce pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, wydawanie zamówionych dań, utrzymanie porządku na kuchni, nadzór nad pracownikami pomocniczymi.
kontakt przez PUP - 2019-12-30 - Lubań (dolnośląskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchnii orientalnej. Praca w godz.: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy. Miejsce wykonywania pracy: Lokale należące do firmy we Wrocławiu (Kuchnia Marche - ul. Świdnicka, Sevi Kebab - Pasaż Grunwaldzki).
kontakt przez PUP - 2019-09-18 - Wrocław (dolnośląskie)
wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP.
IZABELA FIGURSKA - 2017-11-10 - Rumia (pomorskie)
Przyjęcie i ekspozycja towarów Obsługa klientów.
Piekarnia BOCHENEK s.c. Jadwiga i Leszek Stolarscy - 2018-06-14 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
planowanie i organizowanie pracy podległemu zespołowi, zamawianie towaru, praca na dwie zmiany (06.00-14.00, 12.00-20.00), I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2017-10-26 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Lubin (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Raciąż (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, europejskiej, światowej, śródziemnomorskiej, włoskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 12 lat na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków i potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, porcjowanie posiłków, obróbka wstępna warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków i potraw
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Bielsku Podlaskim - 2019-01-23 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
FREZOWANIE ELEMENTÓW STALOWYCH,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ RYSUNKU TECHNICZNEGO, ZNAJOMOŚĆ OBRÓBKI SKRAWANIEM, UMIEJĘTNOŚĆ USTAWIANIA MASZYNY, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, GODZINY PRACY 06.00-14.00, 14.00-22.00
GREENHOUSES AGICO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2019-01-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
Karolina Krzywańska "NIECHORZANKA" GASTRONOMIA, HANDEL, USŁUGI - 2019-06-07 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków restauracyjnych i na imprezach okolicznościowych.
PPHU "INTER-TRADE" Piotr Dzierżak - 2018-11-13 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie cateringu
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2018-04-03 - Chorzów (śląskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; książeczka sanepidowska lub gotowość do jej wyrobienia; chęć do podjęcia zatrudnienia na dłuższy okres czasu; pomoc cukiernikowi w przygotowywaniu wypieków; dwie zmiany; umowa zlecenie z możliwością przejścia na umowę o pracę; miejsce pracy: Gliwice
Cukiernia Kopciuszek - 2016-07-14 - Gliwice (śląskie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
bieżaca obsługa, sprzedaż produktów bankowych i ubezpieczeniowych, realizacja planów sprzedażowych, aktywne pozyskiwanie klientów
Adamczuk Serwis Finansowy - 2017-03-06 - Augustów (podlaskie)
Samodzielne prowadzenie zmiany. Przygotowywanie potraw. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, kart, organizacja przyjęć okolicznościowych
Kawiarnia "KAMELIA" s.c. A. Półciennik, N. Błoński - 2019-07-16 - Głogów (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, zmywanie naczyń.Praca w godzinach 10:00 - 22:00 co drugi dzień po 12 godzin.
Restauracja Hotel "AUGUST" Dariusz Augustyn - 2020-02-21 - Brzesko (małopolskie)
Sprzedaż art. spożywczo-przemysłowych
Rudzewicz Materiały Budowlane Delikatesy Sklep Spożywczy Leszek Rudzewicz - 2015-11-20 - Augustów (podlaskie)