KUCHARZ Łódź oferta pracy SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 6
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-11-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 6
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dziewanny 24, 91-866 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|22
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 6
danePracodawcy_nip: 7261578902
danePracodawcy_regon: 000191678
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Dziewanny 24, 91-866 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Dziewanny
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 13.11.2020
Oferta pracy ważna do: 12.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3cf5fc5eeb00becb439745d8a8fd5a21
Podobne oferty pracy
wg.umowy
kontakt przez PUP - 2020-03-13 - Białogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU Hala Strzegomska Zakład Pracy Chronionej Wrocław - 2016-02-25 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie dań zimnych i gorących, garmażu
LECH RESORT & SPA - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)
praca na produkcji,wykonywanie poleceń przełożonego
OKECHAMP PLUS OLE Sp z o. o. - 2016-12-28 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
-obsługa kuchni
Kostuch Henryk U CHŁOPA - 2019-05-07 - Chmielno (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2017-10-30 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 14-20 w Kołobrzegu.
Ośrodek Wypoczynkowy WIGA-Grażyna Miłowska - 2017-03-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
BAR MLECZNY SZAROTKA MARIA BANIA - 2018-05-04 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie dań chinskiej kuchni
kontakt przez PUP - 2019-07-19 - Kielce (świętokrzyskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni indyjskiej- sporządzanie zapotrzebowania na niezbędne produkty do przygotowania dań typowych dla tej kuchni- zastosowanie przypraw kuchni indyjskiej w przygotowywaniu potraw typowych dla tej kuchni
kontakt przez PUP - 2021-04-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w kuchni i dań typu kebab
kontakt przez PUP - 2019-12-27 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,Pomoc przy tworzenie karty menu,Nadzór nad personelem kuchni,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Zachowanie estetyki wydawanych dań,Zachowanie czystości stanowiska pracy,Współpracę z pozostałymi działami hotelowymiKontrola FOOD COSTU i rozliczanie receptur
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2019-06-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- bezpośredni kontakt z potencjalnymi klientami, przygotowywanie ofert, prezentowanie wyrobów- podtrzymywanie kontaktów z kluczowymi klientami firmy- telefoniczne pozyskiwanie nowych klientów z branży zielarsko-medycznej- wprowadzanie danych do Internetu, aktualizacja ofert na stronie www- obsługa korespondencji e-mail, pomoc przy realizacji bieżących projektów internetowych- prowadzenie dokumentacji dotyczącej sprzedaży internetowej, monitorowanie i analizowanie rynku: dostosowanie ofert towarowej do potrzeb rynku
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o jakość i smak przygotowywanych potraw,utrzymywanie porządku w miejscu pracy, współpraca z innymi kucharzami, dozór nad przechowywaniem żywności
P.P.H.U. GAMA BIS s.c. - 2021-05-11 - Łuków (lubelskie)
wg stanowiska
OW PIRAMIDA - 2016-03-07 - Darłowo (zachodniopomorskie)
_ praca przy obsłudze gości konferencyjnych, bankietowych i indywidualnych _ praca przy cateringach _ preferowane osoby niepalącePraca w Hotelu RODAN
RODAN SP. Z O.O. - 2018-04-13 - Kórnik (wielkopolskie)
przygotowanie ciepłych i zimnych dań kuchni japońskiej
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2017-09-20 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw,napojów ciepłych i zimnych, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Świdwin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potrwa od surowca, praca ok. 7 godzin dziennie w godz. 10-17
"PELIKAN" Julian Marcichów, Christof Poczkaj S.C. - 2017-11-10 - Sosnowiec (śląskie)
Odbiór i dostawa od klientów i kontrahentów zagranicznych. Sporządzenie dokumentacji odbioru towaru w języku bengalskim.Delegacje.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczeniesumienność, solidność
Usługi Hotelarsko-Grastronomiczne Ewa Gruszczyńska - 2017-02-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków różnego typu.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Jawor (dolnośląskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Wołów (dolnośląskie)
wykonywanie prac magazynowych
Best Packers Sp. z o. o. - 2016-08-08 - Dębno (zachodniopomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe-gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-01 - Rybnik (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej według originalnych regionalnych receptur i przypraw.
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelu
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2019-09-06 - Arłamów (podkarpackie)
-
Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "cfk" - 2021-05-19 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)