KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: - posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów- bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i napojów- praca w ramach umowy-zlecenia na okres 3 lat- praca na 2 zmiany wg. grafiku- praca w dni wolne- miejsce pracy w siedzibie firmy + na terenie kraju
Data publikacji: 2019-04-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów- bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i napojów- praca w ramach umowy-zlecenia na okres 3 lat- praca na 2 zmiany wg. grafiku- praca w dni wolne- miejsce pracy w siedzibie firmy + na terenie kraju
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /godz.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- staż pracy: minimum 1 miesiąc na takim samym stanowisku
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 30
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2019
Oferta pracy ważna do: 06.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?31dd13e8e15051677ba3881146fb1ce5
Podobne oferty pracy
przygotowywanie pizzy, kebaba
IMPERRO Emilia Piszczatowska - 2016-02-10 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-08 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, praca w kuchni, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Bar Samoobsługowy"Jędrek" B. i M. Zaskowscy s.c. - 2018-06-01 - Augustów (podlaskie)
prowadzenie prac konserwatorskich w/przy obiektach zabytkowych
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Barczewo (warmińsko-mazurskie)
Przedstawianie oferty fundacji.
FUNDACJA PROMOCJI TWÓRCÓW KULTURY I SZTUKI im. Andrzeja Zauchy - 2017-12-30 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Wywracanie na prawą stronę uszytych rękawic i ich formowanie.
KALETNIK POZNAŃ SP. Z O.O. - 2018-07-18 - Poznań (wielkopolskie)
transport- odbiór materiałów hutniczych oraz pomocniczych, załadunek i rozładunek
"NOMA TOOLS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-28 - Wyry (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, praca w Dżwirzynie w godz. 07:00-19:00, również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
NADWIŚLAŃSKA AGENCJA TURYSTYCZNA Sp. z o.o. (Sanatorium GÓRNIK w Kołobrzegu) - 2019-04-11 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Jawor (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Dąbrówka (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Puławy (lubelskie)
- przygotowanie posiłków i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Nałęczów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedziałku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku pomiędzy godz. 7.00-22.00 na 2 zmiany lub w ruchu ciągłym.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAMEX KP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-30 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem : wykształcenie - średnie zawodowe o kierunku gastronomicznym, doświadczenie -min. 2 lata na stanowisku kucharz kuchni arabskiej (orientalnej)), umiejetności: przygotowywanie potraw kuchni arabskiej (orientalnej) ,uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Inez Dróżdż Restauracja EAT ME - 2016-08-25 - Lubań (dolnośląskie)
1. Przygotowanie dań pod nadzorem kucharza zmianowego, 2. Przygotowanie imprez okolicznościowych, 3. Nauka dekorowania półmisków, 4. Doprawianie potraw, 5. Nauka gospodarowania zasobami magazynowymi, 6. Nauka zamawiania towaru, 7. Przygotowanie menu dla placówek oświatowych, 8. Wszystkie czynności wykonywane pod opieką kucharza zmianowego, 9. Dbanie o porządek na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Krośniewice (łódzkie)
Gotowanie zup, sosów, smażenie mięs, wyrób dań garmażeryjnych. Oferta dostępna w sali G, A. Oferta przeznaczona także dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności (wymagana sprawność ruchowa (manualna).
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porzadek w miejscu pracy, gotowanie posiłków
DARIA NOWAK - 2019-03-08 - Osiecznica (lubuskie)
- udział w opracowywaniu koncpecji oraz planowaniu nowych funkcjonalności, - opracowywanie i wdrażanie testów oprogramowania, - rozwój oprogramowania, - przygotowywanie i dbałość o dokumentację projektową.
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na stanowisku kucharza w systemie 2 dni pracy/ 2 dni wolnego
HEWEX Sp. z o.o. - 2017-01-11 - Strumień (śląskie)
-przygotowanie potraw z surowców i półproduktów,-obróbka wstępna warzyw,-porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Łobżenica (wielkopolskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z reecepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywancyh potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Serock (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria Napoli - 2018-06-21 - Niepołomice (małopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe bądż średnie zawodowe. Możliwość przyuczenia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
LAZAR JOLANTA CATERING - 2017-06-05 - Pstrążna (śląskie)
wg stanowiska
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2017-05-24 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
-
"BIAŁY FORTEPIAN" LUIZA PINKOWSKA - 2018-03-26 - Koło (wielkopolskie)