KUCHARZ Łódź oferta pracy Foodservice Investment Group Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 034,74 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potrawWykonywanie poleceń szefa kuchniPrzestrzeganie przepisów BHPwydawanie posiłków, kontakt z klientami w języku ukraiskim
Data publikacji: 2020-02-28
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Foodservice Investment Group Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zachodnia 38, 90-001 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potrawWykonywanie poleceń szefa kuchniPrzestrzeganie przepisów BHPwydawanie posiłków, kontakt z klientami w języku ukraiskim
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 034,74 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 034,74 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: przyuczenie do zawodu-kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: Foodservice Investment Group Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2020
Oferta pracy ważna do: 20.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?21a1194ca3e78e80342e3016b6767300
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 8.00-16.00, 14.00-22.00 oraz w miarę potrzeb w godzinach nocnych.
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-02-14 - Koło (wielkopolskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie, obsługa urządzeń do obróbki termicznej potraw oraz urzadzeń wytwarzających produkty żywnościowe do konsumpcji typu pierogi, kopytka itp. samodzielne przygotowywanie potraw, imprez masowych.
KASYNO SARA - 2017-02-08 - Sulechów (lubuskie)
gotowanie posiłków i obsługa baru
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 6-14, 14-22. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. we Wrocławiu (m.in. Express Oriental, Magnolia, Wrocław, ul. Legnicka 58).
AMALFI s.c. - 2019-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni filipińskiej z regionu Leyte.Zatrudnienie na umowę zlecenie, 5 godzin tygodniowo - wynagrodzenie 13,70 zł brutto.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Jarosław (podkarpackie)
rozdrabnianie warzyw na tarce; krojenie i sporządzenie kebaba za pomocą noża; obsługa kasy fiskalnej; praca w godz.: 10-18 lub 14-22
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-03-02 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja-Bar ,,SMAKOSZ" Andżelika Rompca - 2018-01-10 - Sztum (pomorskie)
przygotowanie potraw
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA GRZEGORZ KREMIEC - 2020-11-23 - Żory (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deserów w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla gości indywidualnych i zorganizowanych grup , dbanie o zaopatrzenie kuchni, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
Wielowski Spółka Jawna - 2016-04-15 - Police (zachodniopomorskie)
Przygotowanie, wyrób, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzień, w godzinach 11:00-23:00.Po miesięcznej umowie zlecenia pracodawca deklaruje zatrudnienie na dłuższy okres na podstawie umowy o pracę.
Łukasz Grad FOOD SYSTEM - 2018-04-06 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Kucharz
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2016-02-18 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Kontrola formalna i rachunkowa bilansów z wykorzystania budżetu, analiza informacji zawartych w kwartalnych sprawozdaniach budżetowych.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie, wydawanie potraw, obróbka termiczna potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Żagań (lubuskie)
obsługa klientów, przygotowanie posiłków
OR.PW Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Kłodawa (lubuskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-04-08 - Tczew (pomorskie)
Planowanie posiłków, przygotowywanie i gotowanie potraw, kontrolowanie jakości półproduktów, ważenie, mieszanie składników.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Pawłowice (opolskie)
Przyrządzanie dań z menu ala carte oraz śniadań
VHE CRACOW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2019-08-08 - Kraków (małopolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Piaseczno (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ MASOWYCH
KAMIL ZAJĄCZKOWSKI FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA - 2016-03-31 - Niwna (łódzkie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: adana kebap, dorma, sarma, manty, kofte, byriani. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Kucharz
TAKS OIL Sp. z o.o. - 2016-05-02 - Łukanowice (małopolskie)
1) Przygotowywanie notatek.2) Śledzenie mediów pod kątem obecności informacji o Polsce.3) Pomoc w bieżącej pracy Referatu.
MINISTERSTWO SPRAW ZAGRANICZNYCH - 2015-10-22 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw domowych o charakterze ukraińskim
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozińska-Łuckiewicz - 2016-11-25 - Słubice (lubuskie)
Wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem i obróbką artykułów spożywczych, sporządzanie dań i posiłków, przygotowanie menu. Praca dwuzmianowa.
Bella Italia Beata Wilisowska - 2019-08-01 - Bolesławiec (dolnośląskie)