KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw pielmieni, kartaczy, czebureki, banosz, bliny według orginalnych receptur- pilnowanie estetyki stanowiska pracy
Data publikacji: 2020-03-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw pielmieni, kartaczy, czebureki, banosz, bliny według orginalnych receptur- pilnowanie estetyki stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania wyrobów mącznych pielmieni, kartacze, czebureki, banosz, blinyznajomość kuchni wschodniej i w tym org.receptur
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.03.2020
Data dodania oferty pracy: 04.03.2020
Oferta pracy ważna do: 18.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1e3b39505cba8a199bb66e795afedfcd
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków dbałość o najwyższą jakość i smak potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Chochołów (małopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Umowa o pracę na czas określony. Miejsce wykonywania pracy: ul. Odrodzenia 25, 82-300 Elbląg. Wymiar czasu pracy - 1 etat Liczna godzin tygodniowo - 20 godzin. Pokrycie kosztów zakwaterowania i dojazdu przez pracodawcę. Miejsce pracy 82-300 Elbląg, ul. Wyspiańskiego 17C, ul. Odrodzenia 25
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
sortowanie odpadów komunalnych, dbanie o nalezyty stan techniczny urządzeń sortowniczych, kierowanie samochodem ciężarowym
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Zambrów (podlaskie)
1. Przygotowywanie posiłków w Środowiskowym Domu Samopomocy w Laskach;- zgodnie z normami żywieniowymi i higieną pracy- utrzymanie jadłospisu- utrzymanie należytego porządku i czystości w miejscu pracy2. Prowadzenie magazynu produktów w Domu;3. Nadzór nad pracą grupy kilinarnej uczestników;4. Przestrzeganie dyscypliny pracy i należyte wykorzystanie czasu pracy;5. Dbałość o powierzone wyposażenie i sprzęt;6. Przestrzeganie regulaminów, przepisów o zachowaniu tajemnicy służbowej oraz o ochronie danych osobowych;7. Przestrzeganie obowiązujących przepisów BHP i p.poż;8. Podnoszenie kwalifikacji zawodowych;9. Wykonywanie poleceń służbowych przełożonego
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Laski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2020-01-07 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie oraz podanie potraw i napojów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych oraz lokalu przestrzeganie przepisów BHP i POPŻ
Grill & Beer Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej według tradycyjnych receptur. Dbanie o przepisy BHP i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
- sporządzanie potraw kuchni tureckiej- obsługa stałych klientów w języku tureckim ( odpowiednie do działalności restauracji )- sporządzanie różnego rodzaju potraw- produkcja półproduktów i wyrobów kulinarnych- praca w godz. 10:00 - 14:00 / 14:00 - 18:00
kontakt przez PUP - 2019-12-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-04-26 - Augustów (podlaskie)
kontakt osobosty: 15:00 do 19:00, telefoniczny: 11:00 do 20:00
GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA - 2016-02-03 - Raszowa (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Warszawa (mazowieckie)
MILE WIDZIANE ROCZNE DOSWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH,
INTRASERVIS JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-19 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2019-07-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań ciepłych , zimnych, deserów
ACER Sp. z o.o. - 2016-11-16 - Międzyrzecz (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
dbałość o stanowisko pracy, jego czystość i funkcjonalność względem wymagań HCCAP; kontrola zamówień i dostaw, przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni ukraińskiej jak również praca na stanowisku pizzermana
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Aplikacje oznaczone napisem ,,Personel sprzątający" oraz klauzulą ,,Zgodnie z art. 6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r. (Dz.U. UE L 119/1 z dnia 4 maja 2016r.) wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych innych niż: imię (imiona) i nazwisko; imiona rodziców; data urodzenia; miejsce zamieszkania (adres do korespondencji); wykształcenie; przebieg dotychczasowego zatrudnienia, zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb aktualnej rekrutacji." wysłać na adres e-mail: biuro (at) dscm.com.pl. lub złożyć osobiście w placówce (gabinet Nr 20).
DOLNOBRZESKIE SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-17 - Brzeg Dolny (dolnośląskie)
Przygotowanie całodziennych posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Bochni - 2017-10-13 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej, współpraca z zespołem, praca w godz. 5:00 - 13:00.
kontakt przez OHP - 2016-04-12 - Katowice (śląskie)
zgodny
MUNTAHA Sp. z o.o. - 2019-11-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-10-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie makaronu, lepienie pierożków GYOZA, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2020-09-24 - Katowice (śląskie)
Gotowanie, smażenie ziemniaków, mięs, frytek, przechowywanie w odpowiedniej temperaturze , wykonywanie dekoracji z lodu
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innych oraz podstawowych potraw różnych diet.Zamawianie art. spożywczych, żywności do wykonywania potraw.Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów oraz deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń wykorzystywanych w gastronomii.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gorzewo (mazowieckie)
kuchnia polska
"PASAŻA ŚRÓDMIEJSKI 24H" Sp. z. o. o. Jastrzębie-Zdrój - 2017-12-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kowary (dolnośląskie)
Kucharz, praca w Karczmie Polskiej, ul. Partyzantów 2, 39-300 MielecDwie zmiany:I zmiana 9.00-17.00II zmiana 14.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-06-08 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie przyrządzanie dań rybnych, filetowanie, różne techniki przygotowywania, tworzenie karty dań. Praca w Restauracji 3Ryby w Bolszewie.
ARTEMOR Ewelina Szeląg - 2018-11-22 - Bolszewo (pomorskie)