KUCHARZ Leszczowate oferta pracy KOSMETYKA ESTETYCZNA JOANNA SOBIERAJSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Data publikacji: 2019-04-04
Lokalizacja: Leszczowate (podkarpackie)
Pracodawca: KOSMETYKA ESTETYCZNA JOANNA SOBIERAJSKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:38-711 Leszczowate, powiat: bieszczadzki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Umowa o prac臋 na okres pr贸bny z mo偶liwo艣ci膮 podj臋cia zatrudnienia na sta艂e.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Leszczowate
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bieszczadzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustrzyki Dolne
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2019
Data zako艅czenia pracy: 14.07.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: KOSMETYKA ESTETYCZNA JOANNA SOBIERAJSKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesku
Adres pracodawcy:
Aleja Niepodleg艂o艣ci 4/2, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarnobrzeg
Ulica pracodawcy: Aleja Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
STA呕 ORGANIZOWANY PRZEZ GDA艃SKI URZ膭D PRACY. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZ臉DU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w Domu Seniora, prowadzenie dokumentacj zgodnie z HACCP, planowanie jad艂ospisu, zamawianie towaru.Praca w godz. 7-18. Praca w systemie: 2/2.
"SENIOR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-11-23 - Rumia (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Barwice (zachodniopomorskie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Us艂ugi Turystyczne KATALONIA Agnieszka Canals-W膮sik - 2016-01-26 - Mikoszewo (pomorskie)
- przygotowywanie i wydawanie da艅 zgodnych z wymogami restauracji- dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca na kuchni
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-06-16 - Ko艂o (wielkopolskie)
Kucharz
BAR MLECZNY SZAROTKA MARIA BANIA - 2018-05-04 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Obs艂uga klienta w sklepie motoryzacyjnym
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Ryman贸w (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie z og艂oszeniem o naborze na wolne stanowisko urz臋dnicze dost臋pnym na stronie pup.cieszyn.ibip.pl
Powiatowy Urz膮d Pracy w Cieszynie - 2017-05-17 - Cieszyn (艣l膮skie)
- Udzia艂u w planowaniu jad艂ospis贸w. Przyrz膮dzania zdrowych, higienicznych i zgodnych z normami dietetycznymi posi艂k贸w. Przyjmowania produkt贸w z magazynu, kwitowania ich odbioru w raportach 偶ywieniowych i dbania o ich racjonalne zu偶ycie. Wydawania porcji o ustalonych godzinach i w ustalonych ilo艣ciach. Utrzymania w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋tu kuchenny i dbania o jego czysto艣膰 oraz prawid艂owe oznakowanie zgodne z wymogami Sanepidu. Pobierania i przechowywania pr贸b 偶ywieniowych zgodnie z odr臋bnymi przepisami prawa. Przestrzegania w艂a艣ciwego podzia艂u pracy w kuchni i nadzorowania jego wykonania. Prowadzenie magazynu podr臋cznego. Wykonywania zada艅 wynikaj膮cych z realizacji systemu HACCP.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto (2060 z艂 brutto podstawa + dodatek za wys艂ug臋 lat). Praca na umow臋 o prac臋 na zast臋pstwo. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe zasadnicze. Uprawnienia kucharza. Umiej臋tno艣ci: planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z normami dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym, praca w zespole. Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt telefoniczny (32-252-59-08) w godzinach: 8:00-15:00 lub e-mail: integracja15 (at) wp.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 15 Z ODDZIA艁AMI INTEGRACYJNYMI W KATOWICACH - 2018-10-16 - Katowice (艣l膮skie)
- bie偶膮ca obs艂uga klient贸w, przyjmowanie i wydawanie dokument贸w,- kontakt telefoniczny i mailowy z klientami,- umawianie spotka艅 i prowadzenie kalendarza w艂a艣ciciela,- obs艂uga urz膮dze艅 biurowych skaner, ksero,- weryfikacja poprawno艣ci dokument贸w ksi臋gowych (faktur, rachunk贸w, dokument贸w kasowo-bankowych itp.),- podzia艂 dokument贸w na kosztowe i przychodowe,- wprowadzanie dokument贸w do programu CDN OPTIMA,- wyliczanie zaliczek na podatek dochodowy oraz sporz膮dzanie deklaracji podatku VAT,- wype艂nianie dokument贸w zg艂oszeniowych oraz rozliczeniowych do ZUS,- sporz膮dzanie listy p艂ac
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przechowywanie 偶ywno艣ci, sprz膮dzanie potraw i napoj贸w. Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z ekspedycja potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolno艣l膮skie)
praca w Restauracji Venessa
Zak艂ady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2016-08-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Chorz贸w (艣l膮skie)
sporz膮dzanie grafikuorganizacja pracy w kuchnipodzia艂 obowi膮zk贸w podczas zmianykontrola stanu towaru na magazynachrealizowanie zam贸wie艅, lista zakup贸wprzygotowanie da艅organizacja pracy kuchni, wydawki, bie偶膮ca kontrola jako艣ci us艂ug
Catering-Express s.c. B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-04-18 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie: zawodowe/ 艣rednie; prawo jazdy kat. B; uczciwo艣膰, sumienno艣膰, komunikatywno艣膰, dyspozycyjno艣膰, gotowo艣膰 do cz臋stych wyjazd贸w; ch臋膰 do szkolenia i nabycia wiedzy, kwalifikacji i do艣wiadczenia zawodowego; praca przy serwisie urz. p. po偶arowych w zak艂adach przemys艂owych na obszarze kraju i poza granicami kraju; praca w delegacjach, w siedzibie firmy w Gliwicach, na obszarze kraju oraz za granic膮;
"CONSULTANT" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-18 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2017-06-02 - Czempi艅 (wielkopolskie)
Kucharz
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2019-03-15 - Mielec (podkarpackie)
w/g potrzeb
Stowarzyszenie "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2017-10-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
zliczanie towaru na p贸艂kach
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Prace ciesielskie na budowach.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, przyj臋cie produkt贸w, obr贸bka produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
W艂a艣ciwa organizacja pracy personelu kuchennego. Przestrzeganie zasad BHP. Uczestnictwo w planowaniu jad艂ospis贸 i przygotowywaniu posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia. Dbanie o porz膮dek i przestrzeganie higieny osobistej. Dbanie o czysto艣膰 i w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Stasowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.Pobieranie pr贸b 偶ywieniowych. Wsp贸艂praca z pozosta艂ymi pracownikami szko艂y w celu podniesienia jako艣ci pracy. Wykonywanie innych prac zleconych przez Dyrektora szko艂y.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- spawanie metod膮 mig - mag, TIG
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-PRODUKCYJNE "UNIROL"-SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-30 - Uciech贸w (dolno艣l膮skie)
1) opracowywanie pism i dokumentacji realizawanych przedsi臋wzi臋膰 wynikaj膮cych z bie偶膮cej dzia艂alno艣ci Klubu; 2) opracowywanie harmonogram贸ww pracy pracownik贸w Klubu, przedstawianie ich do akceptacji Kierownik贸w Klubu; 3) wsp贸艂udzia艂 w aktualizacji pracowniczych przydzia艂贸w mobilizacyjnych pracownik贸w Klubu; 4) prowadzenie "Rejestru udost臋pnionych/u偶yczonych pomieszcze艅 w Klubie 4 Regionalnej Bazy Logistycznej"; 5) opracowywanie wstawki do planu zasadniczych przedsi臋wzi臋膰 Klubu, koordynowanie prac wszystkich pracownik贸w Klubu w tym zakresie; 6) opracowywanie przy wsp贸艂udziale pozosta艂ych os贸b funkcyjnych Klubu sprawozda艅 rocznych oraz innych sprawozda艅 i analiz z dzia艂alno艣ci Klubu; 7) w艂a艣ciwe i terminowe przygotowywanie projekt贸w dokument贸w przedstawianych do akceptacji prze艂o偶onym;8) prowadzenie pomocniczych ewidencji pododdzia艂u i przygotowywanie dokument贸w do zmian w ewidencji oraz prowadzenie dokument贸w w powy偶szym zakresie; 9) przygotowywanie dokumentacji oraz koordynowanie przedsi臋wzi臋膰 w zakresie prowadzenia gospodarki materia艂owej, przygotowywanie zapotrzebowa艅 na dodoatkowy sprz臋t kwaterunkowy i k-o wed艂ug potrzeb wynikaj膮cych z dzia艂alno艣ci Klubu oraz Wymaga艅 Eksploatacyjno-Technicznych sprz臋tu K-O planowanego do zakupu; 10) przygotowywanie dokumentacji w zakresie klasyfikacji i wybrakowania sprz臋tu kulturalno-o艣wiatowego zgodnie z planem zasadniczych przedsi臋wzi臋膰; 11) dokonywanie zam贸wie艅 艣rodk贸w materia艂owych i rzeczowych na potrzeby Klubu zgodnie z przyj臋tymi procedurami; 12) przygotowywanie dokumentacji w zakresie konieczno艣ci prowadzenia remont贸w i gospodarowania pomieszczeniami Klubu oraz udzia艂 w uzgodnieniach z RZI w powy偶szym zakresie; 13) utrzymywanie kontakt贸w z oraganizacjami pozarz膮dowymi oraz inymi parnterami spo艂ecznymi w zakresie dzia艂alno艣ci Klubu; 14) wsp贸艂udzia艂 w akcjach promuj膮cych dzia艂alno艣膰 Klubu w Garnizonie Wroc艂aw poprzez przygotowywanie informacji zapewniaj膮cych efektywn膮 komunikacj臋 wewn臋trzn膮 (jednostki i instytucje wojskowe garnizonu) oraz zewn臋trznej (organizacje pozarz膮dowe, partnerzy spo艂eczni itp.); 15) wykonywanie prac pomocniczych przy organizacji odpraw, festyn贸w, piknik贸w, koncert贸w i innych zamierze艅 organizowanych przez Klub. Oferta dost臋pna w sali E, C, D, H. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 261 651 055.
4 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA - 2016-02-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Brak wymaga艅, ch臋膰 do pracy.Praca na jedn膮 zmian臋 7-15
PPH "ROJBER" Sp. J. Tomasz Rojek - 2018-01-07 - Katowice (艣l膮skie)
produkcja potraw ustalonych jad艂ospisem, porcjowanie i przygotowywanie da艅 do wydania, utrzymywanie w艂a艣ciwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszcze艅
SZKOLNE SCHRONISKO M艁ODZIE呕OWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmi艅sko-mazurskie)