KUCHARZ Łeba oferta pracy Wisegate Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie (praca w Hotel Łeba & SPA)
Data publikacji: 2019-02-26
Lokalizacja: Łeba (pomorskie)
Pracodawca: Wisegate Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nadmorska 9b, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie (praca w Hotel Łeba & SPA)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łeba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lęborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łeba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: Wisegate Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Adres pracodawcy:
01-031 Warszawa 61c/304, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Numer budynku pracodawcy: 61c
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.02.2019
Oferta pracy ważna do: 25.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań
"MDM" Sp. z o.o. ul. Wojska Polskiego 24, 82- 440 Dzierzgoń - 2016-11-15 - Dzierzgoń (pomorskie)
gotowanie posiłków, nadzór nad kuchnią
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków w kuchni szpitalnej, wydawanie dla pacjentów szpitala
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Świdnik (lubelskie)
Kuchnia domowa, polska
Karczma "U Jakuba" w Pobierowie - 2016-05-24 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni w Restauracji w godz. 9-17/17-22, dodatkowo do wynagrodzenia premia uznaniowa
ART-DECOR Małgorzata Rokita - 2017-04-26 - Opole (opolskie)
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Miejsce pracy: Restauracja "Leśne Runo", Mszana, przy autostradzie A1.Praca w godz. od 06:00 do 14:00, od 10:00 do 18:00, od 16:00 do 24:00.Praca od poniedziałku do niedzieli - zgodnie z grafikiem.
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2018-10-03 - Mszana (śląskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2018-05-16 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, pomoc przy wydawaniu posiłków.
NAOK S.C. - 2016-11-23 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2018-10-19 - Wędrzyn (lubuskie)
-prezentacja potraw w formie bufetowej-przygotowywanie dań-racjonalne gospodarowanie towarem-dbanie o urządzenia kuchenne-prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań na w/w stanowisku
Hotel Biathlon Sport&Spa Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie: brak wymagań; możliwość zdobywania cennego doświadczenia przy tworzeniu dań z jednej z najciekawszych kuchni świata, szkolenie stanowiskowe rozwijające umiejętności, grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb; miejsce pracy: Gliwice
ART SUSHI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-01 - Gliwice (śląskie)
- przygotowywanie potraw i napojów- zabezpieczenie przed zepsuciem
MEGA SMAKI PAWEŁ MALEK - 2018-05-14 - Sierakowice (pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw; ustalanie menu; wydawanie dań.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-07-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
wydawanie posiłków, czynności porządkowe.
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-10 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie jedzenia - frytki, naleśniki, pizza.
ADRIAN PAWEŁEK P.P.H.U."PAWELLEK" - 2018-10-01 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Obsługa Klienta, obsługa kasy. Praca dwuzmianowa w godz. 6.30-21.30 od poniedziałku do niedzieli w Bielsku-Białej.
LIBERA SP. Z O. O. - 2016-07-15 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MILLENIUM - 2018-12-11 - Siennica (mazowieckie)
obróbka warzyw, owoców, surowców, przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiejwymagane doświadczenie dwa lata, znajomość kuchni ukraińskiej
SUNPORT EKOMARINA Sp. z o.o. - 2017-11-07 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie produktów do wykonywania posiłków, zmywanie naczyń, pomoc w wykonywaniu posiłków i wydawaniu posiłków,
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
prowadzenie ewidencji zgłoszeń na pokoje, prowadzenie ewidencji noclegów i wydawanie kluzy, zapewnienie właściciwego utrzymania , wyposażenia i udostępnienia pokoi, utrzymanie czystości w pokojach i zmiana bielizny pościelowej, przygotowanie bielizny pościelowej do pralni
POCZTA POLSKA S.A. - 2018-06-18 - Komorniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej tj. adana kebap, kofte, dolma, sarma, manty, burgul, itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
Jabłoń-Lake Resort Sp. z o.o - 2016-08-22 - Jabłoń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-10-02 - Konradów (opolskie)
Praca jako kelner/ka w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Krzyżanowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Kraków (małopolskie)
Staż w firmie GOMIX .Program stażu w pokoju 18
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni europejskiej oraz kuchni francuskiej
kontakt przez OHP - 2017-07-11 - Francja (Francja)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie na ww. stanowisku; zakres obowiązków: montaż mebli na podstawie rysunków, znajomość akcesoriów meblowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Czerwionka-Leszczyny
STUDIO IDO MAGDALENA KOWALSKA - 2019-01-21 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Sprzedaż biżuterii. Wykonywanie raportów kasowych. Zamawianie towarów.
KUMA I Andrzej Klepacz - 2016-01-26 - Gdańsk (pomorskie)