KUCHARZ Lądek-Zdrój oferta pracy S.C.WILLAMARIANNA Maria Słabońska, Maria Łukaszewska, Anna Staciwa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna produktów, przygotowanie, wydawanie, dekorowanie dań, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2020-06-03
Lokalizacja: Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: S.C.WILLAMARIANNA Maria Słabońska, Maria Łukaszewska, Anna Staciwa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Kościuszki 84, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna produktów, przygotowanie, wydawanie, dekorowanie dań, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: gimnazjalne, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_3: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz (wymagany staż - lata: 5)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
S.C.WILLAMARIANNA Maria Słabońska, Maria Łukaszewska, Anna Staciwa
danePracodawcy_nip: 8513008548
danePracodawcy_regon: 320351447
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Inspektowa 15, 71-220 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: Inspektowa
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.06.2020
Oferta pracy ważna do: 02.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e61df71ee155c99d97c7b02de0525ccd
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
.
kontakt przez OHP - 2017-03-10 - Gdynia (pomorskie)
przyjmowanie paczek kurierskich krajowych i zagranicznych, fakturowanie, wydawanie przesyłek awizowanych
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2017-12-14 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem,
DAWMAX Oleg Rab - 2017-05-18 - Tłuszcz (mazowieckie)
Estetyka podań potraw, samodzielność na stanowisku, umiejętność współpracy w zespole.Praca na umowę o pracę w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, praca w weekendy.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2018-01-17 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Udział w akcjach ratowniczo-gaśniczych, usuwanie ich skutków, utrzymanie w pełnej gotowości bojowej przydzielonego sprzętu, udział w szkoleniach doskonalających, zachowanie dyscypliny, przestrzeganie zasad bhp. OSTATECZNY TERMIN SKŁADANIA DKUMENTÓW APLIKACYJNYCH W SIEDZIBIE KOMENDY - 12.04.2019R.
Komenda Powiatowa Państwowej Straży Pożarnej - 2019-03-28 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, przygotowywanie kebaba
BODRUM KEBAB Hur Sakici - 2018-01-09 - Końskie (świętokrzyskie)
- przygotowywanie dań z uwzględnieniem dbałości o miejsce pracy,- dowożenie dań cateringowych do klienta
Karczma Regionalna " Na widelcu z gustem i ze smakiem" Sebastian Buczma - 2017-10-12 - Ściborzyce Małe (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2018-11-08 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni tureckiej i orientalnej, znajomość języka bengalskiego jest potrzebna do porozumiewania się z szefem kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
- wstępna obróbka warzyw,- wstępna obróbka mięs,- przygotowywanie potraw wg przepisu,- wydawanie potraw,- uczestniczenie w przygotowywaniu uroczystości,- sporzątanie po sobie.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Osiedle Leśne
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań obiadowych, pizzy, dbanie o prządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Jawor (dolnośląskie)
wykształcenie kierunkowe, doświadczenie mile widziane, znajomość zawodu
Mariola Czerska GOŚCINIEC U MAĆKA - 2016-04-13 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
- wykładanie towaru,- aktywna sprzedaż, polecanie produktów,- obsługa klientów.
FIRMA HANDLOWA NADOLNI mgr ANNA NADOLNA - 2016-06-08 - Starogard Gdański (pomorskie)
Wkonywanie prac fizycznych i porządkowych przy robotach budowlano-rozbiórkowych
PIOTR-BET&MICH-BUD S.C. - 2017-07-26 - Wiślinka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie sp. z o.o. - 2020-08-31 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Praca w restauracji Zakątek pod teatrem. Możlwiość przyuczenia. Mile widziane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Wynagrodzenie, etat i godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po umówieniu.
ANNA HYŁA - 2018-01-18 - Rybnik (śląskie)
Szkolenie BHP,ppoż, i stanowiskowe obsługa systemu magazynowania SUNIEKT GT, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta detalicznego, jak i hurtowego.
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Będzin (śląskie)
przygotowanie posiłków
Wisegate Spółka z o.o. - 2018-08-16 - Łeba (pomorskie)
OCHRONA, DOZÓR, PATROLE
DGP DOZORBUD GRUPA POLSKA - SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-27 - Odrzywołek (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, ORGANIZACJA PRACY, ZARZADZANIE POMOCNIKAMI, ZAMAWIANIE TOWARÓW
ALEKSANDRA MORAWIEC - 2020-07-02 - Doruchów (wielkopolskie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
Nauka i pomoc w dbaniu o estetyczny wygląd mieszkańca
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Falmierowo (wielkopolskie)
przygotowywanie obiadów, przetworów, jarzyn, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zamość (lubelskie)
kucharz/pomoc kuchenna
CENTRUM PODRÓŻY BENTUR S.C. OŚRODEK NEPTUNO RESORT - 2018-01-08 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2018-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
dbałość o porządek w miejscu pracy, punktualność, pilnowanie dostaw i świeżości produktów, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i arabskiej,
JABIA INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Parczew (lubelskie)
obsługa gości hotelowych, wystawianie faktur.
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Trzebnica (dolnośląskie)