KUCHARZ ( KUCHNIA INDYJSKA) Trzebnica oferta pracy NH INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ ( KUCHNIA INDYJSKA)
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowania dań kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2020-02-05
Lokalizacja: Trzebnica (dolnośląskie)
Pracodawca: NH INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Daszńskiego 62, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowania dań kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( KUCHNIA INDYJSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: trzebnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność :przygotowanie dań kuchni indyjskiej
Nazwa pracodawcy:
NH INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
ŁASKA 43, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zduńskowolski
Gmina pracodawcy: Zduńska Wola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zduńska Wola
Ulica pracodawcy: ŁASKA
Numer budynku pracodawcy: 43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.02.2020
Data dodania oferty pracy: 05.02.2020
Oferta pracy ważna do: 04.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?94c13a5c557bfec59af05e1754513e41
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw, napojów i deserów, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp. i p.poż.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Krasne (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, projektowanie nowy potraw, organizacja pracy w kuchni.
kontakt przez PUP - 2020-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2017-09-01 - Puławy (lubelskie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-07-26 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie obowiązków kucharza lub pomocy kuchennej
Linter Tour S.A. - 2016-09-01 - Istebna (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, tj.:kofte, iskender, kebab, moussaka, zup, sosów i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Duchnice (mazowieckie)
Zgodny z zajmowanym stanowiskiem. Godz. pracy 6-14, 14-22. Okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia.
HOTEL "SŁUPSK" SPÓŁKA CYWILNA - MARIOLA RÓŻYŁO, MARCIN WIĘCŁAW-RÓŻYŁO - 2019-08-08 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłopisem dla szpitali
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Świdnica (dolnośląskie)
DO UZGODNIENIA
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2017-11-28 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw wedle specyfikacji karty menu, tworzenie nowych dań, organizacja i przygotowywanie imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Głogów (dolnośląskie)
oferta pracy subsydiowanej w ramach refundacji części kosztów wynagrodzenia ... bezrobotnego,który nie ukończył 30 roku życia: przygotowywanie codziennych posików dla dzieci w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Otwock (mazowieckie)
obsługa barui
"PUL-GAST" Sp. z o.o. - 2017-08-21 - Sosnowiec (śląskie)
-
MIENTKI ARIEL MAŁA GASTRONOMIA "BAR POD BRZOZAMI" - 2019-01-30 - Wdzydze Tucholskie (pomorskie)
Układnie współnie ze starszym intendentem jadłospisów dekadowych. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia młodzieży szkolnej. Racjonalne gospodarwowanie powierzonymi produktami otzymanymi od intendenta. Dbanie o właściwą jakość i ilość przygotowywanych posiłków oraz o ich wartość kaloryczną. Wydawanie posiłków o wyzanczonej godzinie. Przygotowywanie próbek żywnościowych. Kierowanie całokształtem pracy w kuchi. mycie naczyń kuchennych i stołowych. Utrzymywanie czystości w kuchni, zmywalni, wydawalni, magazynach oraz stołówce. Znajomość oraz przestrzeganie wszystkich instruckcji sporządzonych na potrzeby kuchni. Wykownywanie badań profilaktycznych, udział w szkoleniach bhp i p/poz.jedna zmiana, umowa na okres próbny, później określony z możliwością zatrudnienia na czas nieokreślony.Kontakt z pracodawcą: 71 798 67 19 wew.111
Gimnazjum nr 28 - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2020-03-04 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o czystość na stanowisku pracy
EUREST POLAND Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Polkowice (dolnośląskie)
Pracodawca poszukuje 2 pracowników: wylewacza jastrychu i tynkarza (pracownika suchej zabudowy)
Rodehutskors Fliesen- und Estrich GmbH - 2019-08-30 - Niemcy (Niemcy)
Wyrabianie ciasta i pizzy, przygotowywanie skladników pizzy, sałatek, sosów. Umowa o pracą na czas nieokreślony 1/2 etau. Praca jednozmianowa w godz.:12:00-16:00, od poniedziałku do piątku. Miejsce pracy: "Pietro Pan Pizza" Wrocław, ul. Opolska 33; Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.Umowa o pracę na czas określony : 3 lata, praca na dwie zmiany w godzinach: 08:00 - 16:00, 14:00 - 22:00Miejsce pracy: wrocław ul. Mianowskiego 2b , 51-605 Wrocław Oferta w sali:G
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na kuchni przy sporządzaniu dań gorących, kebabów, mix-ów, tortilli, zapiekanek, gyrosów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sylwester Gołaszewski - 2018-01-16 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie dań, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie gastronomiczne mile widziane, doświadczenie zawodowe - mile widziane, aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznychPraca od wt - nd od 10.00-22.00 - co drugi dzień 12 godzin
EWA LEDWOŃ ZAJAZD "U ROMANA" - 2019-01-29 - Woźniki (śląskie)
Wykończanie wnętrz.
"Pro-El-Kom" Bogdan Staniewski - 2019-11-12 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Kucharz/kucharkaPraca na jedną zmianę:od 12.00 do 22.00 (godziny pracy do uzgodnienia).
Magda Krystian M&K - 2017-02-08 - Mielec (podkarpackie)
Sprawowanie nadzoru bieżącego z zakresu higieny żywności i zywienia, praca biurowa, sporządzanie dokumentów. Wynagrodzenie: 1 720,00 zł brutto (pensja zasadnicza) + dodatek kontrolny 20% + premia regulaminowa 7 % + staż pracy.
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna - 2018-10-05 - Wejherowo (pomorskie)
Przyrządzanie sushi w firmie cateringowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Sporządzanie inwentarza, logistyka zamówień. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Chotomów (mazowieckie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.Przewidziana data zatrudnienia na połowę czerwca.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Zabrze (śląskie)