KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami - według przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw - barszcz ukraiński, pierogi ukraińskie, pampuszki- dbanie o czystość sprzętu kuchennego oraz jego właściwego użytkowanie- przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy
Data publikacji: 2020-07-31
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami - według przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw - barszcz ukraiński, pierogi ukraińskie, pampuszki- dbanie o czystość sprzętu kuchennego oraz jego właściwego użytkowanie- przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.08.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność robienia pierogów ukraińskich, barszczu ukraińskiego, pampuszekpółroczny staż pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7712806387
danePracodawcy_regon: 100616985
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 31.07.2020
Oferta pracy ważna do: 14.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 31.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 31.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3ad0738aefc6edeb54d7cf5c9257063c
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
KASPRZAK-HALE NAMIOTOWE ALFRED KASPRZAK - 2016-11-22 - Chróścice (opolskie)
- Gotowanie i przyrządzanie potraw, pieczenie ciast, lepienie pierogów, przygotowywanie dań kuchni kresowej (Kartacze) i garmażerka.- Język Polski w stopniu komunikatywnym jest niezbędnym do dobrze wykonywanej pracy.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na min. 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 15:00-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie zawodowe, mile widziane średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 miesiąc jako kucharz. Wymagana umiejętności: dobra organizacja pracy, obsługiwanie urządzeń gastronomicznych, przyrządzanie potraw według receptur, pieczenie ciast, lepienie pierogów, przygotowywanie dań kuchni kresowej (Kartacze) i garmażerka. Wymagana znajomnośc języka Polskiego w stopniu komunikatywnym w mowie.
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Katowice (śląskie)
- produkcja pierogów i obsługa klientaPraca w przedziale czasowym 06.00-18.30.
Pierogi u Moni Monika Gnacikowska - 2019-10-25 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie prac elektrycznych i automatyki-montażowych i naprawczych przy instalacjach przemysłowych, znajomość sterowników PLC i umiejętnoąść programowania, praca na samodzielnym stanowisku.
BEST Systemy Grzewcze Sp. z o.o. - 2016-11-07 - Świdnica (dolnośląskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Budowlano-Usługowe TRANSBUDEX Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionych produktów i przyrządzanych z nich dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP i p.poż. w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Leśna (dolnośląskie)
Organizowanie,nadzór i rozliczenie prowadzonych robót wod-kan,prowadzenie dokumentacji technicznej robót wod-kan, prowadzenie magazynu, prowadzenie elektronicznego monitoringu sieci wod-kan.,Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa naokres próbny 3 m-ce (docelowo na czas nieokreślony)Miejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 7-15 pn-pt
Zakład Inżynierii Miejskiej Sp. z o.o. - 2016-10-14 - Mikołów (śląskie)
Dbanie o ekspozycje towarów, obsługa klienta, wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porządek na sali sprzedaży.
Dino Polska S.A. - 2018-07-24 - Pszów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS; wykonywanie czynności zgodnie z harmonogramem pracy w kuchni.
Dom Pomocy Społecznej w Tonowie - 2018-10-10 - Tonowo (kujawsko-pomorskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wykształcenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Rybnik (śląskie)
Samodzielnie sporządza nowe potrawy wg receptur i przepisów Szefa Kuchni (obróbka wstępna surowców: ręczna, mechaniczna, termiczna). Uczestniczy we wprowadzaniu nowych wyrobów. Wydaje potrawy z kuchni. Przygotowuje desery i regionalne napoje.Przygotowuje potrawy, napoje i desery na przyjęcia okolicznościowe.Praca w godz.: 10:00-23:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 4 lata.
kontakt przez PUP - 2019-05-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadań obiady domowe.
BARAŃSKI JACEK Firma "Jacek" - 2019-04-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
- przygotowanie dań kuchni zimnej- utrzymanie czystości na stanowisku pracy- dbanie o powierzony sprzęt- stosowanie się do przepisów BHP oraz HACCP
Vienna House AMBER BALTIC Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deserów w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)
jw
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-30 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie pojazdu wraz z naczepą nadzór nad załadunkiem i rozładunkiem towaru.
Czermin IMPET Sp.z o.o. - 2018-12-14 - Czermin (podkarpackie)
przygotowywanie potraw: kebab, surówkiobsługa klienta,obsługa kasy fiskalnej,dbanie o porządek i powierzony sprzęt
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Tuchów (małopolskie)
współpraca z działem montażu, optymalizowanie procesów produkcyjnych
FRAMO MORAT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-13 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
gotowanie
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2017-09-06 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego
IGUANA CATERING SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-23 - Kwidzyn (pomorskie)
1. Obsługa klienta.2. Przygotowanie posiłków - wydawanie posiłków - dowóz do klienta.3. Sprzątanie sali po zakończeniu pracy.4. Sprzątanie zaplecza łazienki kuchni.5. Mycie okien i podłóg.6. Mycie sprzętów gastronomicznych.7. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Łęczyca (łódzkie)
Przyrządzanie potraw arabskich w tym kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łęczna (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL PRIMA - 2016-04-06 - Puławy (lubelskie)
praca w kuchni przy przyrządzaniu posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MICHAŁ TROCZYŃSKI - 2017-02-15 - Piaski Wielkie (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Organizacja pracy w kuchni. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-12-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków. Przygotowanie burgerów, smażenie na grillu, smażenie w oleju, prace porządkowe.
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2019-02-11 - Lębork (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Piaski (wielkopolskie)