KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Zielonka oferta pracy Zakład Przetwórstwa Spożywczego "ASKO" Krzysztof Łazarczyk
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie ciast i farszy na dania kuchni ukraińskiej
Data publikacji: 2019-07-12
Lokalizacja: Zielonka (mazowieckie)
Pracodawca: Zakład Przetwórstwa Spożywczego "ASKO" Krzysztof Łazarczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marecka 4, 05-220 Zielonka, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie ciast i farszy na dania kuchni ukraińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielonka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołomiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielonka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.07.2019
Data zakończenia pracy: 21.07.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 11)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Książeczka Sanepid-u, znajomość kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy:
Zakład Przetwórstwa Spożywczego "ASKO" Krzysztof Łazarczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Adres pracodawcy:
Marecka 4, 05-220 Zielonka, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wołomiński
Gmina pracodawcy: Zielonka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielonka
Ulica pracodawcy: Marecka
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 16.07.2019
Oferta pracy ważna do: 19.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2210280b1215ec6c0120f6eba80b64c2
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Brzozów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. praca od 8.00 - 24.00 - 2 zmiany
TROJANEK INVESTMENTS - 2017-08-25 - Śrem (wielkopolskie)
nauczyciel przedszkola - 13 godzin (13/25 etatu)nauczyciel języka angielskiego w przedszkolu - 3 godziny
Przedszkole w Niedrzwicy Kościelnej - 2016-08-22 - Niedrzwica Kościelna (lubelskie)
Przygotowywanie potraw według starych receptur kuchni arabskiej, bengalskiej i hinduskiej, dbanie nad prawidłowym przebiegiem obróbki cieplnej potraw, dbanie o czystość i higienę osobistą, jak i w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Szówsko (podkarpackie)
Trybowanie elementów mięsa z ud drobiowych, przygotowywanie szaszłyków drobiowych, przygotowywanie elementów kurczaka na grilla.
DROSED SA - 2016-04-14 - Siedlce (mazowieckie)
Obsługa baru, obsługa kuchni, dowóz posiłków
PYKOSZ IRENEUSZ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MICRO" - 2017-03-06 - Klecie (podkarpackie)
Przygotowanie dań z menu restauracji, utrzymanie czystości, porządku naczyń, sprzetu i pomieszczeń kuchennych, umowa zlecenie wraz ze składkami do ZUS, 160 godzin w miesiącu, równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa pieca konwekcyjno-parowego
Smażalnia ryb "ale'ryba" Grzegorz Bojanowski - 2017-02-02 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zgodnie z ogłoszeniem o naborze : http://mops.tychy.pl/praca/index.html
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Tychach - 2017-10-04 - Tychy (śląskie)
Nauka przygotowywania i sporządzania potraw z różnego rodzaju surowców przy pomocy fachowego użycia i doboru właściwego sprzętu używanego w gastronomii, sporzadzanie sałatek, surówek, nauka pieczenia ciast (RPO) godziny do uzgodnienia.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Płock (mazowieckie)
Nadzór i samodzielne wykonywanie ukraińskich zrazów ziemniaczanych z różnymi farszami.
twojbillboard.pl RAFAŁ ŚPIEWAK - 2016-08-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuhcni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Możliwość przyuczenia do zawodu, praca co drugi dzień.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-04-27 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
jw.
Mechanika Maszyn J. Nowakowski Sp. J. - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
doradca klienta
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Brzozów (podkarpackie)
Akceptacja, kontrola i przechowywanie żywności, przygotowanie przystawek i serwowanie zimnych dań, przygotowywanie wszelkiego rodzaju dań w ramach obiadokolacji i dla restauracji à la Carte. Czyszczenie i konserwacja przestrzeni roboczych i sprzętu, udział w inwentaryzacji, obsługa zamówień.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, organizacja pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2017-08-21 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace zlecone w magazynie, paletowanie cegły,przygotowanie zamówień, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie dań z produktów najwyższej jakości i walorach smakowych. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych w recepturach. Zapewnienia najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z najwyższymi standardami. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.Praca w ruchu ciągłym tj., weekendy i święta. Równoważny czas pracy - 5 dni w tygodniu.Godziny pracy: 7.00-15.00,15.00-23.00.Oferta również dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2018-10-29 - Zabrze (śląskie)
Przygotowanie potraw według karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
Usługi Gastronomiczne, "Noclegi" Olga Sobolewska - 2016-02-29 - Biskupin (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań wg. receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie pieczenie, wymagane doświadczenie w zawodzie min. 3 lata
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-09 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19, 11-19 w Malechowie.
Prestige Care und Pflege Spółka z o.o. (Dom Seniora ERANIA) - 2017-04-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przyrzadzanie posilków, wydawanie posiłków, gotowanie, dbanie o porzadek na stanowisku pracy.
Przedszkole Publiczne Nr 1 im. Ottona Klobusa - 2018-04-11 - Łodygowice (śląskie)
wg stanowiska
KARCZMA " MŁYN" S.R.O. Sp. z o.o Oddział w Polsce Kamienica 368 - 2017-01-11 - Kamienica (małopolskie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. "DWOJAK" S.C. - 2016-08-19 - Bełżyce (lubelskie)