KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ
Wynagrodzenie: do 19 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej; organizacja pracy w kuchni; zarz膮dzanie prac膮 pomocy kuchennej. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 125 godzin miesi臋czne; dyspozycyjno艣膰 do pracy przez caly tydzie艅 w godz. 9:00-23:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 15.10.2019r. - 30.09.2022r. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2019-10-02
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej; organizacja pracy w kuchni; zarz膮dzanie prac膮 pomocy kuchennej. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 125 godzin miesi臋czne; dyspozycyjno艣膰 do pracy przez caly tydzie艅 w godz. 9:00-23:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 15.10.2019r. - 30.09.2022r. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 125
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 19 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 19 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.10.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie (ka偶de); sta偶 pracy nie jest vwymagany; dobra znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej; aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epiedemiologicznych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 24.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?474909a136fa248099f37ecf2ea2311f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie zaprawy murarskiej przygotywywanie materia艂贸w do budowy , pomoc przy murowaniu, montowaniu 艣cianek
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Przyc艂apy (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce internatu: 艣niadania, obiady, kolacje
ANNA HORO呕Y艃SKA - 2016-08-29 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Obr贸bka termiczna mi臋s, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Legionowo (mazowieckie)
kompleksowa obs艂uga Klienta wed艂ug standard贸w firmy
realizacje planu sprzeda偶y na jak najwy偶szym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprz臋tu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w za艂adunku towaru
Media Expert - 2016-05-04 - Trzcianka (wielkopolskie)
Wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw ( samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni), porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych. Umowa zlecenie ilo艣膰 godzin miesi臋cznie: ok. 150. Dyspozycyjno艣膰 w godzinach : 7:00 - 20:00.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw w zak艂adzie gastronomicznym
KM MATEUSZ KAZANIECKI - 2020-01-20 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 i potraw zgodnych z zam贸wieniem, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - 呕ychlin (艂贸dzkie)
przygotowanie da艅, p贸艂produkt贸w, dbanie o czysto艣膰, i inne pracy w kuchni restauracji
FIRMA PRODUKCYJNO- US艁UGOWO- HANDLOWA BIQ QUAN NGUYEN - 2019-05-21 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
obr贸bka i przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w i go艣ci sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE O艢RODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-04-27 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Bezpo艣rednia wsp贸艂praca z szefem kuchni, kierownikiem dzia艂u 偶ywienia oraz dietetykiem, obr贸bka wst臋pna, wt贸rna i termiczna surowc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z raportem 偶ywieniowym i jad艂ospisem, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2016-12-13 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
jw.
Dom Pomocy Spo艂ecznej im. "Matysiak贸w" - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz w kuchni tureckiej (kebab)praca na umow臋 zlecenie 160 godzin w miesi膮cu, proponowany okres wykonywania pracy - 36 miesi臋cy, dyspozycyjno艣膰 w godzinach 12:00-20:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i podawanie da艅 kuchni Azjatyckiej. Praca 7 dni w tygodniu, w godz. 9-22:30 (dwie zmiany).
KHAN Sp. z o.o. - 2020-02-24 - Janki (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
Firma Handlowo-Gastronomiczna Lewandowska Katarzyna - 2019-09-30 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn w zak艂adzie gastronomicznym. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w. Organizacja zaopatrzenia restauracji. Nadz贸r nad jako艣ci膮 wydawanych da艅. Przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.
kontakt przez PUP - 2020-02-19 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Wykszta艂cenie: wy偶sze in偶ynier ochrony 艣rodowiska; znajomo艣膰 bran偶y i urz膮dze艅 dla oczyszczalni 艣ciek贸w; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
"ENKO" SP脫艁KA AKCYJNA - 2019-05-28 - Gliwice (艣l膮skie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu potraw. Pomoc przy przygotowywaniu pizzy.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2017-05-26 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Obr贸bka 偶ywno艣ci, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, obr贸bka owoc贸w i warzyw, przstrzeganie zasad higieny.Praca w systemie dwuzmianowym w godz.: 6.00-14.00, 12.00-20.00 lub 7.30-15.30, 11.00-19.00 od poniedzia艂ku do niedzieli.
Jednostka Wojskowa nr 1328, 18 BIELSKI BATALION POWIETRZNODESANTOWY/WKU - 4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - GLIWICE - 2020-01-16 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w FAST-FOOD
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie 40000 sztuk pierog贸w ukrai艅skich - wsp贸艂praca z pracownikami Ukrai艅skimi
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Produkcja i formowanie KEBABA z surowego mi臋sa. Wypiek pieczywa tureckiego. Przyrz膮dzanie sos贸w i sur贸wek. Obs艂uga klienta.- G艂贸wne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca r贸wnie偶 (w zale偶no艣ci od potrzeb) mo偶e si臋 odbywa膰 r贸wnie偶 w Sosnowcu lub D膮browie G贸rniczej lub Olesno.
kontakt przez PUP - 2020-10-09 - Katowice (艣l膮skie)
w miar臋 potrzeb kadrowych
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Firlej (lubelskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Rawicz (wielkopolskie)
kuchrz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Obowi膮zki typowe dla kucharza
Stadtw盲chter Thomas Schr枚der - 2017-06-01 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie menu, da艅 obiadowych
Firma Handlowo-Us艂ugowa "呕egle艅" - 2020-06-29 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowanie da艅 o wysokiej jako艣ci i estetyce, tworzenie menu sezonowego, utzymanie w czysto艣ci miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
wykonywanie obowi膮zk贸w kucharza zgodnie z zakresem czynno艣ci, umiej臋tno艣膰 kontaktu z osobami niepe艂nosprawnymi intelektualnie
kontakt przez PUP - 2020-12-02 - Zbros艂awice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅, sa艂atek, sos贸w, zgodnie ze ztandardami restauracji, dbanie o czysto艣膰 w lokalu.
BURGERMANIA JUSTYNA MARKOWSKA - 2017-07-07 - Gda艅sk (pomorskie)
Kucharz
Go艣ciniec MOLO Andrzej W膮do艂owski - 2016-09-29 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)