KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ Nowy Adam贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, kontakt z zespo艂em w j臋zyku ukrai艅skim, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej wed艂ug oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni ukrai艅skiej
Data publikacji: 2019-11-15
Lokalizacja: Nowy Adam贸w (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Nowy Adam贸w, powiat: zgierski, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, kontakt z zespo艂em w j臋zyku ukrai艅skim, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej wed艂ug oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni ukrai艅skiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy Adam贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zgierski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.12.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, znajomo艣膰 orginalnych receptur, przypraw i potraw kuchni ukrai艅skiej. Mile widziana znajomo艣膰 j. ukrai艅skiego.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Piotrkowska 4/6, 95-070 Aleksandr贸w 艁贸dzki, powiat: zgierski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Aleksandr贸w 艁贸dzki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Aleksandr贸w 艁贸dzki
Ulica pracodawcy: Piotrkowska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.11.2019
Oferta pracy wa偶na do: 29.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.11.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?10990d652cb7c08d6d521f50d6414c28
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJ脫W W BARZE ORIENTALNYM. PRZYRZ膭DZANIE POTRAW BENGALSKICH I INDYJSKICH. POMOC W PRZYGOTOWANIU DA艃 SMA呕ONYCH,GRILLOWANYCH, GOTOWANYCH I DA艃 G艁脫WNYCH Z KUCHNI BENGALSKIEJ ORAZ INDYJSKIEJ.
BLUE ENERGY SP.Z O.O - 2017-05-23 - Ko艣cian (wielkopolskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Zel贸w (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie: podstawowe lub zawodowe; do艣wiadczenie: brak wymag艅; ksi膮偶eczka sanepidu; dobra organizacja pracy, odpowiedzialno艣膰, sumienno艣膰, dyspozycyjno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; zakres zada艅: m.in. praca w jarzyniarni, utrzymanie czysto艣ci w dziale, pomoc przy produkcji i ekspedycji posi艂k贸w; r贸wnowa偶ny system czasu pracy; miejsce pracy: Gliwice
CENTRUM ONKOLOGII - INSTYTUT IM. MARII SK艁ODOWSKIEJ-CURIE - 2017-11-03 - Gliwice (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋s, liczenie porcji
kontakt przez PUP - 2019-07-18 - Ku藕nica Strobi艅ska (艂贸dzkie)
Pomoc mechanikowi w naprawach pojazd贸w samochodowych
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Gajkowice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i podawanie da艅 typu fast-food. Obs艂uga kasy fiskalnej.
"WDK" Wioleta Kwieci艅ska - 2016-05-06 - P臋powo (wielkopolskie)
Przygotowanie pojazdu do wyjazdu zgodnie z okre艣lonym zakresem czynno艣ci (np: skontrolowanie nadwozia pojazdu pod wzgl臋dem uszkodze艅 i zarysowa艅, sprawdzenie czysto艣ci pojazdu z zewn膮trz i wewn膮trz, sprawdzenie i ewentualne uzupe艂nienie stanu poziomu p艂yn贸w eksploatacyjnych itp.), w przypadku stwierdzenia uszkodzenia pojazdu zg艂oszenie ewentualnej szkody, w przypadku stwierdzenia usterek lub brak贸w w poje藕dzie, podj臋cie czynno艣ci maj膮cych na celu ich usuni臋cie, planowanie wyjazd贸w 艣rodk贸w transportowych, przestrzeganie termin贸w bada艅 technicznych oraz obs艂ug okresowych s艂u偶bowego sprz臋tu transportowego, udzielanie instrukta偶u kieruj膮cemu pojazdem odno艣nie wyposa偶enia i zasad u偶ytkowania pojazdu, sprawdzenie poprawno艣ci dokonanych wpis贸w w ksi膮偶kach kontroli pracy pojazdu, dokonywanie sprawdzenia ukompletowania pojazdu po powrocie pojazdu z podr贸偶y s艂u偶bowej, sprawdzenie pojazdu pod k膮tem jego sprawno艣ci technicznej do nast臋pnego wyjazdu, wykonanie niezb臋dnych czynno艣ci przygotowuj膮cych pojazd do nast臋pnego wyjazdu (mycie, uzupe艂nienie p艂yn贸w eksploatacyjnych itp.), odstawienie pojazdu do gara偶u we w艂a艣ciwe miejsce, w przypadku zaistnienia konieczno艣ci prowadzenie pojazd贸w s艂u偶bowych, obs艂uga aplikacji komputerowej do ewidencji wyjazd贸w pojazd贸w s艂u偶bowych
Centralny O艣rodek Szkolenia Stra偶y Granicznej im. Marsza艂ka Polski J贸zefa Pi艂sudskiego - 2017-11-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Roz艂adunek surowca drzewnego
FIBRIS Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-07-08 - Przemy艣l (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo wielobran偶owe Jard Jaros艂aw Dziemian - 2016-10-26 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2017-08-04 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Wymagania: specjalno艣膰 gastronomia, do艣wiadczenie du偶e, umiej臋tno艣膰 uk艂adania i stylizacji potraw na talerzu. Miejsce wykonywania pracy RUMIA.
STUDIO FOTO JACEK CHABRASZEWSKI - 2017-03-27 - Rumia (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deser贸w z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Miejsce pracy: ul. Wyspia艅skiego 17C, Elbl膮g, ul. Odrodzenia 25, Elbl膮g. Okres zatrudnienia (od 02.07.2018-01.07.2021 r.). Czas pracy 1/2 etatu - 20 godzin tygodniowo. Godz. pracy od 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18-22.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, przygotowywanie sushi oraz potraw japo艅skich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w; tworzenie menu
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2016-12-15 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Nauka:-zasad archiwizacji dokument贸w,- ewidencjonowaniu druk贸w w wersji papierowej i elektronicznej,- obs艂ugi klienta,- zasad przyjmowania korespondencji i rozdzielanie na odpowiednie kom贸rki organizacyjne,- odbieranie telefon贸w i przekazywanie informacji , kierowanie rozm贸w do odpowiednich pracowanik贸w jednostki.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
PUH MODESO Maria Dolewa-Nowacka - 2017-03-14 - Kargowa (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK E HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZY艃SKA-THAPAR - 2017-05-26 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
koordynowanie oraz nadz贸r nad prawid艂owym funkcjonowaniem pracy kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej, znajomo艣膰 kuchni tajskiej, przepis贸w, receptur, przypraw
SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK - 2017-12-19 - Marki (mazowieckie)
Samodzielne sporz膮dzanie r贸偶nego roadzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w przeznaczonych do spo偶ycia przez dzieci w wieku przedszkolnym. Miejsce pracy: ul. Pu艂askiegoKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 bezpo艣rednio lub e-mail: sekretariat.po35 (at) wroclawskaedukacja.plOferta znajduje si臋 w sali: G
PRZEDSZKOLE NR 35 Z ODZIA艁AMI INTEGRACYJNYMI T臉CZOWY DOMEK - 2016-07-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- obs艂uga kasy fiskalnej- przyjmowanie zam贸wie艅- sprzeda偶 i przygotowanie potraw z p贸艂produkt贸w
Mini Gastronomia Pawe艂 Kokoszanek Pniewy - 2016-01-04 - Lubosz (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i m艂odzie偶y w plac贸wce o艣wiatowej. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny z mo偶liwo艣cia przed艂u偶enia na czas nieokre艣lony. Praca w godz. 6.00-14.00 w Bielsku-Bia艂ej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2019-05-21 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w restauracji.
Go艣ciniec Legenda 艁ukasz Mieszkowski - 2016-09-30 - P艂ock (mazowieckie)
1. Zapoznanie si臋 ze struktur膮 organizacyjn膮 i funkcjonowaniem O艣rodka Szkolenia i Wychowania.2. Pomoc w organizowaniu i prowadzeniu zaj臋膰 wychowawczych oraz sprawowaniu opieki nad grup膮 m艂odzie偶y.3. Diagnozowanie potrzeb podopiecznych plac贸wki.4. Inne prace zlecone przez Kierownika O艣rodka.
Dolno艣l膮ska Wojew贸dzka Komenda Ochotniczych Hufc贸w Pracy - 2016-08-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowywanie oryginalnych da艅 kuchni chi艅skiej wg oryginalnych procedur, praca w godzinach 09.00 - 24.00, praca w S-cu, ul. Warszawska 12 + miejsce wskazane przez pracodawc臋
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2017-12-14 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wyr贸b produkt贸w garma偶eryjnych np. pierog贸w
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipi艅ska, Miros艂aw Lipi艅ski - 2018-01-22 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posi艂k贸w. Uk艂adanie menu.
ARRUBA PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE PIOTR KURLEJ - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, pi膮tek-sobota do 23.00, niedziele i 艣wi臋ta od 12.00-22.00. ( W艂oska pizzeria i restauracja)
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2019-03-15 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie higieny pracy. Wysoko艣膰 wynagrodzenia zale偶na od doswiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedzi贸艂ka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)