KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Zb膮szy艅 oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 1聽125 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej.
Data publikacji: 2019-05-28
Lokalizacja: Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zb膮szy艅, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽125 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zb膮szy艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowotomyski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽125 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
turecki, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: znajomo艣膰 kuchni tureckiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Tomy艣lu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 2, 64-300 Nowy Tomy艣l, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Nowy Tomy艣l
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy Tomy艣l
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Tomy艣lu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 18.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cc050d443b280ca1b6b9bdcd27a2b3ee
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, Doner kebeb, Adana kebab, tureckie kotlety mielone, szasz艂yki.
NAZAR FAST FOOD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-04-24 - Sopot (pomorskie)
- wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej; - porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, deser贸w; gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa;- obs艂uga piecA konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grillu Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech FormUmowa zlecenie na okres 40 h/tydz.
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, mi臋s, zup i dodatk贸w
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2018-08-20 - Sady (wielkopolskie)
pRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA MASZYN KUCHENNYCH
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowanie potraw w/g da艅 z karty restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Mszana Dolna (ma艂opolskie)
kuchnia w艂oska, praca w godz.12-22
HoReCa Heart Micha艂 艁ukomski - 2015-12-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸ww kuchni szpitalnej, prace porz膮dkowe
GASTRONOMIA OBWO殴NA "SMAKU艢" PAWLIK ANGELIKA - 2016-03-16 - Lubin (dolno艣l膮skie)
x
AKCES O艢RODEK SZKOLENIA ZAWODOWEGO KIEROWC脫W Andrzej Sural - 2019-03-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Sienno (wielkopolskie)
wyr贸b i wypieka pizzerii w centrum Kielc, firma przyuczy do fachu
INTEGER PL-22 Grzegorz Nowalski - 2016-05-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA" - 2018-12-03 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Prace zwi膮zane z produkcj膮 pizzy, kebab贸w, zapiekanek, hot - dog贸w. Przygotowywanie produkt贸w do ich realizacji, sprz膮tanie stanowiska pracy oraz sali i obej艣cia. Sprzeda偶 lod贸w w okresie letnim.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Radzanowo (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw - kuchnia polska.Praca w godzinach 10-18.
"Handel, Gastronomia", Bernadetta Pyzik - 2018-06-25 - Ro偶n贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw ciep艂ych i zimnych.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Jachranka (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami, krojenie i przygotowywanie p贸艂produkt贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy, estetyczne wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Ustro艅 (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI POLSKIEJ- 3 POSI艁KI DZIENNIE, ZASADY 呕YWIENIA DZIECI W WIEKU: 7-16 LATWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, 3 LATA PRAKTYKI, UPRAWNIENIE: KUCHARZSTAWKA ZA GODZIN臉 21,00 Z艁, 184 GODZINY PRACY W MIESI膭CUMIEJSCE PRACY: UL TELIGI 5 72-351 POGORZELICA
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE "KAMI" DOROTA STANKIEWICZ - 2019-04-24 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych posi艂k贸w (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o prac臋 na okres pr贸bny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od pa藕dziernika 2016r.
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2016-09-23 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdro偶onego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2018-02-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wykonywanie projekt贸w instalacji sanitarnych
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Szczawnica (ma艂opolskie)
Kucharz w restauracji serwuj膮cej polsk膮 kuchni臋.
Restauracja "Basztowa", Janusz Sikorski - 2017-02-08 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w oraz wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
艂adowanie okleiny na samochody, przemieszczanie okleiny z hali do suszarni, roz艂adunek
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - 艁aszcz贸w (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-02-01 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
praca w kuchni
Syl-Mar Grzyb Mariusz - 2018-08-31 - Wolan贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wykonywanie r贸偶nymi metodami potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, jaj i mi臋sa
Bar SMAKOSZ J贸zefa Bartczak - 2016-04-19 - Warta (艂贸dzkie)
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2016-06-22 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)