KUCHARZ KUCHNI TUNEZYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TUNEZYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie potraw- współpraca przy tworzeniu menu- organizowanie zamówień
Data publikacji: 2019-12-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie potraw- współpraca przy tworzeniu menu- organizowanie zamówień
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TUNEZYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: bardzo dobra organizacja pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowania potraw kuchni tunezyjskiej: Bissara, Kaftaji, Koucha, Couscous bil Djaj;- znajomość orientalnych przypraw i składników spożywczych; - umiejętność samodzielnej organizacji pracy; - umiejętność pracy z ludźmi;
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.12.2019
Data dodania oferty pracy: 19.12.2019
Oferta pracy ważna do: 02.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ce206bcfff6b4f5060bb08e4ddd29a0a
Podobne oferty pracy
Szycie zgodnie z określoną metodyką różnorodnego asortymentu (fotele, pufy, sofy, narożniki, łóżka itp.), dbałość o jakość wykonywanych produktów, efektywna realizacja zadań
BRW COMFORT Sp. Z O.O. - 2019-07-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, odczytywanie tradycyjnych receptur w języku ukraińskim i rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Bielawa (dolnośląskie)
Wykonywanie potraw w kuchni
LECH RESORT & SPA - 2017-03-09 - Łeba (pomorskie)
pomc przy pracach budowlanych
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Rudzk Duży (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 17:00-1:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 15 miesięcy (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 3 lata). Wymagana aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Katowice (śląskie)
Kucharz
M.P.M. s.c. Kucharczyk M., Kucharczyk P. - 2019-10-11 - Tarnów (małopolskie)
Obsluga klienta, przygotowywanie i sprzedaż posilków kuchni tunezyjskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 10-18; 17-01. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
redagowanie i przygotowywanie korespondencji biurowej;księgowanie faktur i przygotowywanie płatności
BIURO OBROTU NIERUCHOMOŚCI AWAL L.M.KRÓLAS - 2019-01-28 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Promocji Zdrowia "SANVIT" Sp. z o.o. Oddział Sanok Ośrodek Rehabilitacji i Odnowy - 2019-11-05 - Sanok (podkarpackie)
Roznoszenie ulotek
kontakt przez OHP - 2016-01-21 - Bełchatów (łódzkie)
Przyrządzanie kuchni wietnamskiej - 70 dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchnimiejsce pracy: Olsztyn ul.Kolejowa 11 i ul.Zientary Malewskiej 2A wynagrodzenie brutto: 12zł/godz.
Firma Gastronomiczna KRYS-STAN s.c. K.K.S. Dziodko - 2016-09-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.Praca na czas określony: 3 lataGodziny pracy 11:00 - 21:00
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-09-14 - Wieliczka (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY MIN 1 ROK,
BAR U KRECIKA MACIEJ PAWLAK - 2016-09-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
OCENA SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW, OBRÓBKA WSTĘPNA, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI I MASZYNAMI, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I WYKAŃCZANIE POTRAWWYKSZTAŁCENIE: ŚREDNIEWYMAGANIA: DOBRA ORGANIZACJA PRACY, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, MINIMUM PÓŁ ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEWYNAGRODZENIE: 14,70ZŁ BRUTTO/GODZINĘ160 GODZIN W MIESIĄCUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY W CELU UZGODNIENIA DATY SPOTKANIA
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań typu zestawy obiadowe, zupy, sałatki, koktajle, fast-foody, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Barcin-Wieś (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, porcjowanie posiłków, obróbka wstępna warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków i potraw
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Bielsku Podlaskim - 2019-01-23 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców półproduktów i wyrobów gotowych. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Płońsk (mazowieckie)
Naprawa, serwis i konserwacja komputerów.Praca na umowę o pracę w godz. 7.30-15.30 w Niekaninie.
Towarzystwo Handlowe "ALPLAST" Sp. z o. o. Sp. k. - 2018-08-13 - Niekanin (zachodniopomorskie)
kucharz
ANKER PUB - 2016-05-24 - Mielec (podkarpackie)
Branża gastronomiczna.- wydawanie oraz przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej - przygotowywanie dań ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów wg oryginalnych receptur tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Łódź (łódzkie)
doświadczenie w przygotowywaniu potraw tureckich
CENGIZ BABA SCHILLER SAMANTA - 2016-01-29 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Praca przy produkcji
kontakt przez OHP - 2019-06-11 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18 w Ustronu Morskim.
NZOZ ORW FLISAK s.c. W. Fennig, Z. Kielian, U. Fijałkowska-Tekiela, Z. Tekiela - 2018-11-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w domu seniora. Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziany staż pracy.
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2015-12-11 - Rumia (pomorskie)
Serwis śniadań , przygotowywanie potraw , przygotowywanie zaplecza kuchni do obsługi zleceń.Umowa zlecenie - wynagrodzenie od 22,00 do 23,00 zł na godz.( Płaca za przepracowane godziny min. 80 godzin).
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2018-03-06 - Brzezina (dolnośląskie)