KUCHARZ KUCHNI ORMIAŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORMIAŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni regionalnej- ormiańskiej wg. orginalnych przepisów- właściwy dobór i obróbka surowców oraz przyprawmiejsce wykonywania pracy Łódź.ul.Łagiewnicka 27 A, ul.Piotrkowska 88
Data publikacji: 2020-07-03
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej- ormiańskiej wg. orginalnych przepisów- właściwy dobór i obróbka surowców oraz przyprawmiejsce wykonywania pracy Łódź.ul.Łagiewnicka 27 A, ul.Piotrkowska 88
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORMIAŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność sporządzania potraw kuchni regionalnej-ormiańskiejznajomość orginalnych przepisów kuchni ormianskiejdobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7262585005
danePracodawcy_regon: 100494246
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 15
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.07.2020
Oferta pracy ważna do: 17.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bc5dee2e8cbf55f039ce84037c1f9759
Podobne oferty pracy
Sprzedaż, układanie towarów, obsługa kasy fiskalnej i terminala. Praca na sklepie nr 73; 2 lub 4 I zmiana 07.00 - 15.00
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa. Praca związana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw regionalnej kuchni staroukraińskiej
ALEGRIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-02 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków z zachowaniem obowiązujących standardów i przepisów, dbanie o najwyższą jakość i smak, utrzymanie należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
PIZZERIA & RESTAURACJA RICCO Kamila Kościelniak - 2017-12-08 - Bełchatów (łódzkie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Włodzimierz Browarski - 2016-05-10 - Jerzykowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów i podwieczorków w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Żelków-Kolonia (mazowieckie)
Przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Współpraca w zespole. Wsparcie w realizowaniu celów restauracji. Praca na zmiany w godzinach 6:00-23:00.Kontakt z pracodawcą tel. 519191428 lub e-mail: karolina.sitek (at) amrest.eu.Oferta dostępna w sali G, A.
Amrest Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Kobierzyce (dolnośląskie)
nauczanie jęz. angielskiego osób dorosłych lub dzieci, zajęcia grupowe, jak i indywidualne
Szkoła Języków Obcych "Speaker" - 2016-08-23 - Brzeg (opolskie)
Tworzenie menu w restauracji. Organizacja zaopatrzenia w restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem. Minimalizowanie strat. Dbanie o estetykę potraw. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan technicznuy urządzeń kuchennych. Prawidłowwe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfikacji zajmowanego stanowiska. Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2020-07-01 - Kwieciszewo (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni i przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Mikołów (śląskie)
Wykonywanie menu w obieikcie Kormoran: bufety szwedzkie+a'la carte; praca w godz. 6-10, 18-22;kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-20 - Rowy (pomorskie)
zgodny z zajmowanym stanowiskiem
DOM SENIORA "BOŻENA" Bożena Turska - 2016-12-20 - Siewierz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w domu seniora. Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziany staż pracy.
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2015-12-11 - Rumia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-06-12 - Gdańsk (pomorskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
KATHMANDU SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-14 - Pniewy (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, pieczenie, duszenie, smażenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Oświęcim (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w Restauracji Copernicus
HOLDING LIWA SP. Z O.O. - 2016-03-17 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kurdyjskich, cięcie kebabu oraz jego przygotowanie zgodnie z procedurami restauracji, obsługa urządzeń gastronomicznychzatrudnienie na umowe na czas określony (1 rok), poprzedzone okresem próbnym (3 miesiące), równoważny system czasu pracy w godzinach 8:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiejzatrudnienie na umowę o pracę na czas określony (36 miesięcy), praca na dwie zmiany w przedziale godzinowym 9:00-20:00 od poiedziałku do niedzielioferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe i Transportowe - Przewóz Osób Sławomir Weremczuk - 2018-05-07 - Zamość (lubelskie)
wykształcenie bez znaczeniamile widziane doświadczenieznajomość kuchni polskiejpasja do gotowania
MALKO Marcin Malinowski - 2016-10-25 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie śniadań i kolacji, gotowanie obiadów dla dzieci i gości hotelowych, przygotowanie posiłków na spotkania okolicznościowe (chrzciny, komunie, spotkania rodzinne i biznesowe).
Diecezjalny Dom Formacyjny DDF w Nysie - 2018-12-20 - Nysa (opolskie)
przygotowanie dań, półproduktów, dbanie o czystość, i inne pracy w kuchni restauracji Lotos w Grudziądzu
FIRMA PRODUKCYJNO- USŁUGOWO- HANDLOWA BIQ QUAN NGUYEN - 2019-11-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Prudnik (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE, WYDAWANIE POSIŁKÓW I NAPOJÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-09 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej regionalnej ukraińskiej, takich jak: solianka, borgacz, barszcz ukraiński, kołduny.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zduńska Wola (łódzkie)