KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Wołomin oferta pracy Rabwak co. Sp. z.o.o
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, azjatyckiej .
Data publikacji: 2021-03-18
Lokalizacja: Wołomin (mazowieckie)
Pracodawca: Rabwak co. Sp. z.o.o
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Legionów 2, 05-200 Wołomin, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, azjatyckiej .
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołomin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołomiński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1434
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołomin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2021
Data zakończenia pracy: 31.03.2024
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: Rabwak co. Sp. z.o.o
danePracodawcy_nip: 1251532278
danePracodawcy_regon: 141853911
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Adres pracodawcy:
legionów 2, 05-200 Wołomin, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: wołomiński
danePracodawcy_kodPowiatu: 1434
Gmina pracodawcy: Wołomin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wołomin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0921792
Ulica pracodawcy: legionów
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 24.03.2021
Oferta pracy ważna do: 26.03.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 24.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?43cb9b532bd4937474f78147c0b90c49
Podobne oferty pracy
Przygotowaniu posiłków dla gości, obróbka wstępna warzyw i owoców. Pomoc przy układaniu jadłospisów, zamawianie towarów, prowadzenie rejestrów kontroli dostaw towarów. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie wyrobów kulinarnych. Inne czynności wynikające z organizacji pracy.
"TELEWIZJA POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2021-03-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi wymogami;
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W DYSIE - 2018-11-30 - Dys (lubelskie)
praca w gospodarstwie rolnym.mile widziane doświadczeniem w pracy w gospodarstwie rolnym, i prawo jazdy kat. T
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie dań kuchni tureckiej i hinduskiej; obsługa grilla do kebaba; przygotowywanie dań z oferty lokalu; przygotowywanie półproduktów.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Ołtarzew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg tradycyjnych przepisów kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
• Przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań• Dbanie o jakość i estetyczny wygląd przygotowywanych potraw• Dbanie o porządek i higienę w kuchni
"Społem" PSS - 2019-09-23 - Racibórz (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 12.00- 20.00; umowa do końca sierpnia 2019 r.; miejsce pracy: Restauracja Marynarska
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "SOPRANNO" WOJCIECH SŁOMSKI - 2019-06-17 - Ustka (pomorskie)
Transport towarów samochodem ciężarowym.
"TRANSPERFEKT" Janusz Świdrak - 2018-03-06 - Teresin (mazowieckie)
wg stanowiska
JANINA TRAM WILLA TRAM - 2019-05-07 - Poręba Wielka (małopolskie)
Tworzenie katalogu ciast i deserów, realizacja własnych przepisów, wykonywanie produktów, serwowanie produktów gościom.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Produkcja potraw gastronomicznych.Dbanie o asortyment.Właściwe przechowywanie produktów.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Wojciechów (lubelskie)
Pomoc w przygotowywaniu dań kuchni indyjskiej (marynata Tikka, Tikka Masala) i melezyjskiej (Asam Laksa, Nasi Lemak, Roti Canai) według oryginalnych przepisów, obsługa sensor SRM
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Rzgów (łódzkie)
ZGODNIE z zawodem
kontakt przez PUP - 2020-02-06 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie przy kuchni gorącej potrawy kuchni polskiej i wschodniej.
Gałkowo.pl Potocki Aleksander - 2017-08-09 - Gałkowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków i dań
Ośrodek Wczasowy PERKOZ - 2020-10-13 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa maszyn i urządzeń zgodnie z instrukcją obsługi, dbanie o utrzymanie w należytym porządku naczyń, sprzętu kuchennego oraz sanitarnego pomocniczego kuchni i jadalni,
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "PRZYJAŹŃ" - 2020-06-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2021-04-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
W ZAWODZIE
"TRENKWALDER & PARTNER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-16 - Nysa (opolskie)
praca na kuchni przy przygotowaniu posiłków
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o. - 2018-08-13 - Złotoryja (dolnośląskie)
- przygotowywanie dań kuchni orientalnej w oparciu o oryginalne przepisy, produkty i przyprawyUmowa o pracę na czas określony: trzy lata.Godziny pracy: 8-12 lub 12-16 lub 16-20 lub 20-24.
kontakt przez PUP - 2020-10-07 - Łódź (łódzkie)
Wymagania: wykształcenie wyższe - diagnosta laboratoryjny, prawo wykonywania zawodu diagnosta laboratoryjny Zakres obowiązków: wykonywanie badań mikrobiologicznych, kontrola szczepów wzorc., nadzorowanie jakości stos. podłoży bakteriologicznych
Powiatowa Stacja Sanitarno Epidemiologiczna Krotoszyn - 2019-08-29 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Obróbka produktów, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy.Praca na czas określony: pół rokuGodziny pracy 8:00 - 16:00 - wg grafiku1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej. Kontakt z innymi kucharzami tamtejszej kuchni. Odczytywanie przepisów w języku arabskim, tworzenie menu.
ALBASHA ABOUEGELLA HASSAN - 2019-02-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, doświadczenie zawodowe mile widziane. Pracodawca oferuje umowę zlecenie, docelowo umowę o pracę na czas określony.
Centrum Sportowo-Konferencyjne Gniewino Sp. z o.o. - 2016-08-30 - Gniewino (pomorskie)
Przygotowanie śniadań i obiadów według jadłospisu.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2017-02-23 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Ogólny zakres obowiązków: 1) Prawidłowe planowanie i weryfikowanie potrzeb finansowych w procesie planowania w paragrafach płacowych za Sekcję Rachuby i Płac w obowiązujących systemach informatycznych, w tym w LBPP.2) Monitorowanie realizacji planu finansowego w celu niedopuszczenia do jego przekroczenia w paragrafach płacowych.3) Bieżąca analiza wydatków pod kątem zabezpieczenia w planie finansowym w zakresie uposażeń i innych należności pieniężnych przysługujących żołnierzom oraz natychmiastowe informowanie przełożonego w przypadku zagrożeń.4) Bieżąca analiza wydatków pod kątem zabezpieczenia w planie finansowymw zakresie wynagrodzeń i innych należności pieniężnych przysługujących pracownikom w tym składek na PFRON, ZUS, FP, FEP oraz natychmiastowe informowanie przełożonego w przypadku zagrożeń.5)Przeprowadzanie miesięcznych analiz z wykorzystania planu finansowego oraz natychmiastowe informowanie przełożonego w przypadku zagrożeń.6) Prawidłowe i terminowe sporządzanie wniosków za Sekcję Rachuby i Płac o zmianę projektu budżetu/projektu planu finansowego/planu finansowego celem przekazania danych do Sekcji Planowania Finansowego.7) Prawidłowe i terminowe zakładanie wniosków o zaangażowanie środków publicznych pod względem pokrycia w planie finansowym za Sekcję Rachuby i Płac.8) Zgłaszanie poprzez Serwis Pomocy Technicznej HELP desk wszystkich potrzeb oraz wykrytych niezgodności/nieprawidłowości w funkcjonowaniu systemów teleinformatycznych (sprzęt, sieci, oprogramowanie) do Sekcji Zabezpieczenia Teleinformatycznego za Sekcję Rachuby i Płac.9) Naliczanie funduszu nagród i zapomóg dla żołnierzy zgodnie z obowiązującymi przepisami za OG.10) Comiesięczne rozliczanie funduszu nagród i zapomóg wypłacanym żołnierzom za OG.11) Współudział w prawidłowym i terminowym sporządzaniu sprawozdań płacowych zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. 12) Archiwizowanie, znakowanie, przechowywanie i zabezpieczanie dokumentów płacowych zgodnie z przepisami o ochronie tajemnicy w SZ RP i RWA oraz zgodnie z ustawą o rachunkowości.14) Znajomość oraz przestrzeganie zapisów ustawy o rachunkowości, ustawy o finansach publicznych, przepisów płacowych oraz innych obowiązujących przepisów i instrukcji wewnętrznych a także stosowanie ich w praktyce.15) Bieżące informowanie Kierownika Sekcji Rachuby i Płac o wszelkiego rodzaju zaistniałych nieprawidłowościach, popełnionych błędach, powziętych wątpliwościach z zakresu swojej pracy.
25 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku - 2017-03-06 - Białystok (podlaskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Jaskulin (dolnośląskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Powidz (wielkopolskie)