KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej- komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami oraz z dostawcamiUmowa o pracę na czas określony na okres: 3 lata.
Data publikacji: 2020-05-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej- komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami oraz z dostawcamiUmowa o pracę na czas określony na okres: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość oryginalnych przepisów, receptur kuchni wietnamskiej- znajomość języka wietnamskiego - komunikatywnie - w mowie i piśmie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7311667796
danePracodawcy_regon: 47221567000000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 29.05.2020
Oferta pracy ważna do: 12.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b653e61f7c2ba3f67672408553ee6d40
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
PHU"Akcent"we Fromborku Iwona Borowska - 2016-01-11 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ I TAJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W KUCHNI JAPOŃSKIEJ I TAJSKIEJ;
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW DLA GOŚCI, OBSŁUGA RECEPCJI
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie - 2019-04-10 - Biesiekierz (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem ( kuchnia tradycyjna polska).
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-09-28 - Sopot (pomorskie)
Do obowiązków kucharza należy w szczególności: utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków; porcjowanie i wydawanie posiłków; okres próbny 3 miesiące; godziny pracy: 5.00- 17.00
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku - 2018-10-05 - Słupsk (pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłków, znajomość "Kuchni Polskiej", wykształcenie zawodowe, wymagane doświadczenie min. 8 lat,
U Pasiiibrzucha Anna Pytlik - 2016-06-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Obsługa trasy Lublin-Stryków-Lublin, praca w godzinach nocnych, prowadzenie dokumentacji przewozowej, dbanie o stan techniczny pojazdu.
Rogala Grażyna P.H.U.G.K.ROGALA - 2017-09-01 - Garwolin (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-12-27 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowanie potraw, ustalenie karty dań, wybór naczyń do podania, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, ustalenie estetycznych sposobów podania potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Firma VERONA Marcin Morawiec - 2019-03-15 - Krapkowice (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-09-08 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przyjęcie towaru na sklep
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Katowice (śląskie)
przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
GEOVITA SP.ZO.O Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne GEOVITA - 2016-06-27 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne organiozwanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulniarnych, stosowane do potrzeb dobieranie i posługiwanie sie narzędziami i sprzętem zmechanizowanym , oceanianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Gdynia (pomorskie)
gotowanie w stylu orientalnym
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Piankowanie mebli tapicerowanych.
REWITEX ZAKŁAD STOLALSKO TAPICERSKI WITOLD WĄSIAK OPATÓW - 2019-09-09 - Łęka Opatowska (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, tworzenie nowych receptur, dbanie o prawidłową pracę na kuchni,
"IVES" Amarjeet Singh - 2020-06-04 - Zielonka (mazowieckie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - wybór naczyń do podawania dań - wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę
Hotel Sp. z o.o. - 2019-09-25 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnejpraca w godzinach 08:00-16:00;14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2020-05-22 - Łódź (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Ryki (lubelskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zakopane (małopolskie)
Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, wykonywanie różnymi technikami i metodami, zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej.I zmiana: 09.00 17.00 pn-pt
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Oferta z programu zatrudnienie osób do 30 roku życia. Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętą recepturą, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbanie oświeżość i dostępność produktów (zgłaszanie kończącego się asortymentu). Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie w gastronomii, znajomośc podstawowych zasad obróbki termicznej potraw, znajomość nazw podstawowych sprzętów kuchennych i produktów, podzielność uwagi, skupienie, dokładność, umiejętność pracy pod presją czasu.
HAYABUSA s.c. - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
- przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami,- zapewnienie wysokiej jakości serwowanych dań,- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,- dbanie o wskaźniki ilościowe i jakościowe,- przestrzeganie zasad HACCP i BHP.Umowa zlecenie, zatrudnienie na okres 3 lata ilość godzin w miesiącu około 153
Krylin sp. z o.o. - 2019-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa kasy fiskalnej,sprzedaż towarów w sklepie ogólnospożywczym
FHU ART-MIX Artur Słonina - 2020-06-01 - Stubno (podkarpackie)