KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Warszawa oferta pracy POLISH BANGLA Sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w do spo偶ycia na miejscu oraz na wynos ( catering )
Data publikacji: 2018-12-03
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: POLISH BANGLA Sp. z o. o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢NIADECKICH 23, 00-666 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w do spo偶ycia na miejscu oraz na wynos ( catering )
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
umiej臋tno艣膰 przyrzadzania potraw nepalskich i indyjskich
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: POLISH BANGLA Sp. z o. o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
PLAC MARSZA艁KA PI艁SUDSKIEGO 5, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczy艅ski
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: PLAC MARSZA艁KA PI艁SUDSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 03.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI POLSKIEJ- 3 POSI艁KI DZIENNIE, ZASADY 呕YWIENIA DZIECI W WIEKU: 7-16 LATWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, 3 LATA PRAKTYKI, UPRAWNIENIE: KUCHARZSTAWKA ZA GODZIN臉 21,00 Z艁, 184 GODZINY PRACY W MIESI膭CUMIEJSCE PRACY: UL TELIGI 5 72-351 POGORZELICA
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE "KAMI" DOROTA STANKIEWICZ - 2019-02-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Zapoznanawanie sie z dokumentami wydawanymi w Dziale,- Udzielanie informacji o szkoleniach,- Informowanie os贸b zakwalifikowanych na szkolenia o terminie i miejscu szkolenia,- Wydawanie wniosk贸w na szkolenia indywidualne,- Archiwizacja dokument贸w.
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 REGIONALNEJ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, UTRZYMYWANIE W CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i gramatur w restauracji w艂oskiej mi臋dzy inn. pizzy
TRENTO FOOD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-16 - Krzywaczka (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 typu fast-food
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Poniatowa (lubelskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z reecepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywancyh potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Serock (mazowieckie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food
kontakt przez OHP - 2017-06-20 - Ustka (pomorskie)
- przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych zgodnie z receptur膮, zabezpieczanie przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy, pomoc w organizacji imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie sushi - do przyuczenia
Art HG Hanna G艂贸wczyk - 2016-09-21 - Bytom (艣l膮skie)
Prace kuchenne, przygotowywanie produkcji. Sk艂adanie zam贸wie艅, wydawanie posi艂k贸w.
Karczma Cz艂ek贸wka Karolina Wojnicz - 2016-08-05 - Skorupy (mazowieckie)
praca w godzinach od 12:00 do 21:00;
Ola Pizza - 2017-06-14 - Motaniec (zachodniopomorskie)
Sma偶enie, pieczenie, gotowanie, przygotowanie da艅 , sprz膮tanie
PIZZAPL Marcin Koszykowski - 2016-05-31 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Jw.
Biuro Rachunkowe "Efekt" Agnieszka 艢widerska - 2017-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - P艂atkownica (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Bielsku-Bia艂ej.Oferta skierowana dla os贸b poni偶ej 30 roku 偶ycia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Pakowanie palet z blachami, za艂adunek i roz艂adunek towaru (blachy, siatki), na okresie pr贸bnym wynagrodzenie 2400 pln brutto, po okresie pr贸bnym wzrost wynagrodzenia. Kontakt z pracodawc膮 osobisty z 偶yciorysem w godz. 8-16 Krak贸w ul. So艂tysowska 1 (teren przemys艂owy, na ko艅cu ulicy - wjazd od ul. Og艂臋czyzna )
PERFORACJA-BLACHY PERFOROWANE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w,obs艂uga imprez,dbanie o porz膮dek w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Trzebinia (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Radomsko (艂贸dzkie)
Przygotowywanie bankiet贸w ,da艅 do karty menu oraz bufet贸w szwedzkich, organizacja pracy w kuchni oraz dba艂o艣膰 o prawid艂ow膮 gospodark臋 magazynow膮.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmo艂a - 2016-03-01 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych.
Mia艂kowska Danuta Teresa - 2016-01-11 - Nowa S贸l (lubuskie)
gotowanie i przygotowywanie potrzaw
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Drzewicz (pomorskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw zgodnie z receptur膮 i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bo偶ena - 2017-09-14 - Cieszyn (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej, regionalnej, znajomo艣膰 przepis贸w i potraw kuchni indyjskiej
INDO POLISH HOSPITALITY & TRADE SERVICES Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Wo艂omin (mazowieckie)
x
BAZYLIA II El偶bieta Kruszy艅ska - 2018-05-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)