KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (azjatyckiej) według orginalnych przepisów- właściwy dobór składników i przyprawMiejsce wykonywania pracy: Łódź. ul. Traktorowa 67 lok.4 / ul. Millionowa 84 B.
Data publikacji: 2020-10-05
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (azjatyckiej) według orginalnych przepisów- właściwy dobór składników i przyprawMiejsce wykonywania pracy: Łódź. ul. Traktorowa 67 lok.4 / ul. Millionowa 84 B.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej według orginalnych przepisówdobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7252283981
danePracodawcy_regon: 381605452
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.10.2020
Data dodania oferty pracy: 05.10.2020
Oferta pracy ważna do: 19.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?06deb2cad1eeedf639929a8feba035ab
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna, przygotowywanie posiłków dla pracowników
Akademia Smaku Marek Rejdak - 2017-04-21 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
AB Sp. j. WACŁAW BARANOWSKI I WSPÓLNICY - 2018-03-06 - Tychy (śląskie)
Cięcie szlifierką, szlifowanie, polerowanie.
REMONTY BUDOWNICTWO KOWALSTWO ARTYSTYCZNE Stanisław Sikora - 2020-03-12 - Wola Krasienińska (lubelskie)
umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-12-21 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw - żywienie zbiorowe
CATERMED Spółka Akcyjna - 2016-03-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2019-05-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielny mechanik samochodowy z dośwaidczeniem. Naprawa samochodów osobowych
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Częstochowa (śląskie)
kontroler jakości
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Wągrowiec (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
praca w restauracji szybkiej obsługi Kebab King; przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2021-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, zachowanie estetyki wydawanych dań, współpraca z pozostałym personelem gastronomii
Przedsiębiorstwo MOVI VIKTOR MOKWA - 2016-04-20 - Tychy (śląskie)
sporządzanie dan kuchni chińskiej, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, sporządzanie listy zakupowej składników dan, kontakt w współpraca z chińskojęzycznymi osobami
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Kolonia Warszawska (mazowieckie)
Naprawa samochodów ciężarowych (busy, many). Dobre warunki pracy. Wymagane doświadczenie zawodowe 2-3 lata.
IDŹCZAK-MEBLE Firma PHU Roman Idźczak - 2020-11-24 - Łęka Opatowska (wielkopolskie)
bezpośrednia obsługa klienta,ekspozycja towarów obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2020-02-18 - Wieliczka (małopolskie)
x
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Prace ogólnobudowlane: murowanie, tynkowanie, roboty wykończeniowe, układanie płytek, malowanie, gładzie.
GRA-DOM Budownictwo-Usługi-Handel Zbigniew Grad - 2016-04-28 - Tychy (śląskie)
do uzgodnienia
PIEKARNIA ŁEPIK ZYGMUNT - 2018-09-18 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw ormiańskich
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Gdynia (pomorskie)
wg programu stazu PO WER dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Marzenin (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Firma Sorba Andrzej Soroko - 2019-02-07 - Skwierzyna (lubuskie)
Przygotowanie i obróbka dań obiadowych.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Zgodny z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-09-13 - Krasnystaw (lubelskie)
przygotowywanie dań,przekąsek, potraw dostosowanych do róznych okazji
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lipsko (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.praca: SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNO-REHABILITACYJNE PRZY "POLSKIEJ GRUPIE FARMACEUTYCZNEJ" SP.Z O.O (Eskulap)
Polska Grupa Farmaceutyczna Sp. z o.o. - 2017-02-16 - Łomża (podlaskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie regionalnych dań kuchni chińskiej.
MEEA Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Sopot (pomorskie)
sprzątanie biur
PHU "CYMES" KAMIL KOKOSZKA - 2020-11-26 - Kwidzyn (pomorskie)
Wykonywanie prac leśnych
Usługi Leśne Mariusz Kozłowski - 2020-03-02 - Łęgowo (lubuskie)
Bezpośrednia współpraca z szefem kuchni, kierownikiem działu żywienia oraz dietetykiem, obróbka wstępna, wtórna i termiczna surowców, przygotowywanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowiązków służbowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2017-01-03 - Piekary Śląskie (śląskie)