KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ Wrocław oferta pracy IZUMI SP. Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw kuchni japońskiej, sushi. Praca w godz.: 12:00-20:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 01.09.2020-31.08.2021.
Data publikacji: 2020-08-10
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: IZUMI SP. Z O. O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sucha 1, 50-086 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw kuchni japońskiej, sushi. Praca w godz.: 12:00-20:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 01.09.2020-31.08.2021.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: podstawowe,staż pracy: rok na stanowisku kucharz kuchni japońskiej,aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: IZUMI SP. Z O. O.
danePracodawcy_nip: 1132535980
danePracodawcy_regon: 140041329
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
BIAŁY KAMIEŃ 4, 02-593 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: BIAŁY KAMIEŃ
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 12.08.2020
Oferta pracy ważna do: 01.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?abdc101571570a2d525e1c429c0dc635
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiksiem
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Jawor (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków, wypiekanie pizzy, przygotowywanie ciast i deserów na imprezy okolicznościowe.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny trzy miesiące. Druga umowa na czas określony 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywanie ciast i deserów.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Katowice (śląskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-05-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, przygotowywanie sushi oraz potraw japońskich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań
PIZZERIA-PUB "EUFORIA"ARTUR SUCHANECKI - 2016-06-14 - Pakosław (wielkopolskie)
Praca w kuchni, kelnerowanie, zmywanie, przygotowywanie posiłków, sprzątanie.
Centrum Animacji Misyjnej Księży Werbistów - 2018-02-02 - Ocypel (pomorskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2015-11-23 - Jaworzno (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Radom (mazowieckie)
-umowa na zastępstwo
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 60 IM. HUBERTA WAGNERA Z ODDZIAŁAMI SPORTOWYMI I MISTRZOSTWA SPORTOWEGO - 2018-09-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, napoi i deserów
Zajazd "PRZY KOMINKU" Dominik Raniszewski - 2016-02-22 - Brzozie (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie i sporządzanie potraw orientalnych. Nie mniej niż 20 godzin miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - Kielce (świętokrzyskie)
Gotowanie obiadów
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2017-01-13 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Żywiec (śląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pińczów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Restauracja Oaza - 2016-02-08 - Chełm Śląski (śląskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Łochów (mazowieckie)
praca w bufecie, obróbka warzyw i owoców, przygotowywanie posiłków do wydania
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłkóww kuchni szpitalnej, prace porządkowe
GASTRONOMIA OBWOŹNA "SMAKUŚ" PAWLIK ANGELIKA - 2016-03-16 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
ustalanie zakresu prac montażowych konstrukcji stalowej, przygotowywanie narzędzi, sprzętu do wykonywania konstrukcji stalowej, wykonywanie montażu konstrukcji stalowej, kontrolowanie jakości wykonywanego montażu
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Świebodzin (lubuskie)
Zgodny z umową
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Wałbrzych (dolnośląskie)
wypiek pizzy, przygotowywanie frytek, sałatki i hamburgerów
KRYSTYNA TOMASZEWSKA - 2019-03-28 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie kebabów, krojenie mięsa.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2017-07-18 - Zamość (lubelskie)
obieranie krojenie, sprawdzanie jakości dostaw, przygotowywanie surowców do obiadów.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Świdnica (dolnośląskie)