KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie posiłków kuchni indyjskiej tj. dal, dosa, gulab jamun, cham cham, kofta- realizacja zamówień spisanych w języku hindi
Data publikacji: 2019-06-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie posiłków kuchni indyjskiej tj. dal, dosa, gulab jamun, cham cham, kofta- realizacja zamówień spisanych w języku hindi
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przyrządzania potraw kuchni indyjskiej- znajomość języka hindi w mowie komunikatywnie / w piśmie komunikatywnie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.06.2019
Oferta pracy ważna do: 26.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?de7bb3778c02cc6bdab78e356c1ed78f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w restauracji
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2016-10-06 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
prace ślusarskie
BAPRO-MET SP.Z O.O. - 2016-12-01 - Błotnica (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej
Restauracja DWA MOSTY Indyk Teresa - 2016-11-08 - Mielec (podkarpackie)
kucharz
ALIANNS GASTRONOMIA Małgorzata Sobieska zu Schwarzenberg - 2016-01-15 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska pracy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA STEFAN MADYDA - 2016-11-15 - Mników (małopolskie)
transport towarów na terenie Polski i UE samochodem dostawczym do 3,5 tony, zabezpieczenie ładunku, wypełnianie dokumentów transportowych
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Zawiercie (śląskie)
praca w zawodzie
"HAGA" Gabriela Glistak, Marta Glistak SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-07 - Ruda Śląska (śląskie)
Zgodny ze stanowiskiem
EVER GRUPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
kuchar/pomoc kuchenna/sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
jw
POINT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-05 - Józefów (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łapy (podlaskie)
przygotowywanie potraw wg. receptury, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, obsługa urządzeń kuchennych, przestrzeganie zasad BHP, utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w pomieszczeniach podległych
"DREWSTOL 1" Jan Pietrzykowski - 2018-09-26 - Brańsk (podlaskie)
lepienie i gotowanie pierogów, przygotowanie cista do pierogów i farszu
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Opole Lubelskie (lubelskie)
kucharz /kuchnia EuropejskaPraca w restauracji Camino w Myślenicach/koło Marketu Jan
CAMINO Sp. z o.o. - 2018-02-22 - Myślenice (małopolskie)
- pomoc kucharzowi- wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Ustka (pomorskie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Banino (pomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem oraz stosowną recepturą, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, utrzymanie czystości, porządku na stanowisku pracy oraz zasad higieniczno sanitarnych, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-01-16 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyskiej z pieca Tandoor. Praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca zespołowa wymagająca umiejętności pracy w grupie, zamilowania do ładu i porządku. Charakter tej pracy wymaga odporności na wyskie temperatury, dużą wilgotność, pracę z pozycji stojącej. Praca na umowę zlecenie. 160 dodzin pracy w miesiącu. Dyspozycyjność do pracy w różnych godzinanch w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostępna w sali G
BRITISH EMPIRE Sp. z o. o. - 2017-03-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. "WIMAR" Marek Śliwiński - 2019-04-11 - Barszcze (podlaskie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafał Świerczek - 2016-08-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wytwarzanie pizzy od podstaw. Miejsce pracy: Wrocław ul. KościuszkiKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Nałęczów (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Dania restauracyjne
OLMAR&COMPANY - 2016-09-26 - Puck (pomorskie)
Osoba będzie odpowiedzialna za funkjonowanie punktu gastronomicznego znajdującego się na terenie Parku Rozrywki. Do obowiązków należeć będzie: przygotowywanie surówek, przygotowywanie i wydawanie posiłków (pizza, gyros, dania obiadowe), składanie zamówień na surowce / składniki, sprzątanie oraz bieżące czyszczenie sprzętu kuchennego. Niepełny wymiar 3/4.Kontakt z pracodawcą: BIURO (at) BOBOLANDIA.COM.PL
Park Rozrywki Rodzinnej "BOBOLANDIA" KLUKA ŁABUŃSKA Sp. Jawna - 2016-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2018-04-10 - Sieradz (łódzkie)
Opracowanie i sporządzanie dań kuchni europejskiejwg do nowej karty menu w tym dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej.
RESTAURACJA DOBRE SMAKI AGNIESZKA JARUS - 2017-02-17 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)