KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni indyjskiej TIKKA MASALA, MARYNATA TIKKA, KORMA wg. receptur- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców z Indii- praca w zespole indyjskojęzycznym
Data publikacji: 2020-06-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej TIKKA MASALA, MARYNATA TIKKA, KORMA wg. receptur- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców z Indii- praca w zespole indyjskojęzycznym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowania MARYNATY TIKKA, TIKKA MASALA, KORMYgotowość do pracy w miejscu o podwyższonej temperaturze
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7272819887
danePracodawcy_regon: 369806467
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.06.2020
Data dodania oferty pracy: 18.06.2020
Oferta pracy ważna do: 02.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8e324bff25bb5e24c22de22b5f740b4a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z karty , przygotowywanie stanowiska pracy, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
przygotowanie posiłków , usługi gastronomiczne
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Radom (mazowieckie)
PAKOWANIE WYROBU GOTOWEGO DO KARTONÓW, SPRAWDZNIE JEGO JAKOŚCI
kontakt przez PUP - 2020-04-20 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
Pizzeria DEGUSTARE - 2015-10-29 - Żywiec (śląskie)
Przygtotowywanie żywności do przechowywania i utwalania. Obsługa narzędzi maszyn i urzadzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów. Obróbka wstępna surowców oraz obróbka termiczna. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Białośliwie (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś - 2020-06-18 - Dobczyce (małopolskie)
Masaż leczniczy, wszelkie formy masażu
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Piekary Śląskie (śląskie)
Sporzadzanie posiłków wg zadanych receptur, kreowanie nowych potraw wg specjalności zakładu, zamawianie produktów. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych, śniadań oraz dań typu fast food
WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-16 - Kołodzieje (pomorskie)
Dbałość o koncepcję technologiczną produktuDbałość o spójność, jakość systemuRozwiązywanie problemów technologicznych u klientów
APR SYSTEM PIOTR SUCH - 2018-08-31 - Zgórsko (świętokrzyskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2016-10-19 - Gdańsk (pomorskie)
śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie zamówień, prace porządkowe
kontakt przez OHP - 2016-04-06 - Kielce (świętokrzyskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Jaworzno (śląskie)
przyrządzanie dań, potraw w restauracji
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-01-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie zajęć dydaktycznych, wychowawczych z dziećmi 2 -6 lat
AT spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-03-08 - Złotoryja (dolnośląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia posiadające niskie kwalifikacje. Przygotowywanie potraw dla gości imprez okolicznościowych, gotowanie zup, smażenie i pieczenie mięś, ryb, robienie sałatek.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw wg zasad kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Legionowo (mazowieckie)
.
PUPH Gradus Krzysztof Gradowski - 2016-08-19 - Rytel (pomorskie)
Kuchnia polska , gotowanie potraw , wydawanie posiłków, imprezy okolicznościowe. Praca w Czechowicach-Dziedzicach w równoważnym systemie pracy. Umowa na okres próbny 3 m-ce.
Arch&Decor s.c - 2018-06-20 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2019-01-08 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Tłuszcz (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie nowych receptur, dbanie o czystość i porządek w kuchni.
SKANDINA Sp. z o.o. Hotel Pod sosnami - 2016-08-05 - Osieck (mazowieckie)
Naprawa sprzętu AGD (drobny, duży). Praca w godzinach 9:00-17:00 od poniedziałku do piątku. Wynagrodzenie 2000 zł brutto na okresie próbnym, następnie wynagrodzenie do negocjacji.Kontakt mailowy: artur.niedbala (at) gmail.com lub telefoniczny 502355996 z pracodawcą. Oferta dostępna w sali B
OHM 2 s.c - 2015-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Pończosznictwo.Szycie wyrobow pończoszniczych.
FIORE GERNAND, BIERNACKI I TOMAS SPÓŁKA JAWNA - 2018-11-23 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Kraków (małopolskie)
ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULACJAMI PRAWNYMI I ZADANIAMI REALIZOWANYMI W ODDZIALE LEGALIZACJI POBYTU CUDZOZIEMCÓW ORAZ WSPARCIE BIEŻĄCEJ PRACY ODDZIAŁU
KUJAWSKO-POMORSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W BYDGOSZCZY - 2016-02-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)