KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ Wrocław oferta pracy FUSION RESTAURANTS SP. Z O.O.
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.Miejsce pracy: ul. Kuźnicza 3 m. 1a, 50-138 WrocławForma umowy: umowa o pracę na czas nieokreślony w godz 10-22 ( II zmiany) Oferta w sali: G
Data publikacji: 2020-09-07
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: FUSION RESTAURANTS SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kuźnicza 3/1a, 50-138 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.Miejsce pracy: ul. Kuźnicza 3 m. 1a, 50-138 WrocławForma umowy: umowa o pracę na czas nieokreślony w godz 10-22 ( II zmiany) Oferta w sali: G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 1a
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SUMIENNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PUNKTUALNOŚĆ
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe książeczka sanitarna pracowitość, staranność, punktualność ZNAJOMOŚĆ: obsługi pieca tandoor, przepisów kuchni hinduskiej i przypraw orientalnych, umiejętność przygotowania potraw kuchni indyjskiej. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: FUSION RESTAURANTS SP. Z O.O.
danePracodawcy_nip: 8961483009
danePracodawcy_regon: 020959572
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil działalności pracodawcy: RP.411-306/09
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 08.09.2020
Oferta pracy ważna do: 29.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d2fcfae3fe7511426d022cf005d6371e
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-05-02 - Pniewy (wielkopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2018-03-19 - Śmiłowo (wielkopolskie)
jw.
SEJA SEBASTIAN JANECZEK - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni w internacie
ZESPÓŁ SZKÓŁ ROLNICZE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO IM. F. STEFCZYKA W CZERNICHOWIE - 2017-04-11 - Czernichów (małopolskie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "B.M.CH." MARIUSZ CHABIBIUDIN - 2016-09-19 - Wałcz (zachodniopomorskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2019-06-28 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie posiłków od surowca do gotowego dania , utrzymywanie porządku w miejscu pracy
Pizzeria & Pub ,,La Siesta'' Olga Czech - 2019-10-18 - Opole (opolskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-06-23 - Tarnów (małopolskie)
- Przygotowywanie i sporządzanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (w tym wysługa lat). Praca na umowę o pracę na czas zastępstwa za nieobecnego pracownika: 19.04.2017-04.08.2017r.- Praca: 6:30-14:30. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. W przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagany kurs kwalifikacyjny na kucharza. Mile widziane doświadczenie zwodowe na wskazanym stanowisku. Wymagana aktualna Książeczka sanepidowska. Umiejętność gotowania dań kuchni polskiej w żywieniu. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-256-98-25 w.24, 32-256-98-25 w.27) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Morawa 86, 40-354 Katowice).
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 44 IM. MARII CURIE-SKŁODOWSKIEJ - 2017-03-01 - Katowice (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków,planowanie bieżących zamówień,dbanie o porządek na stanowusku pracy
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2020-02-13 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw w kuchni, przygotowywanie sosów, porcjowanie mięs, utrzymanie czystości w kuchni, wykonywanie innych czynności, które okażą sie niezbędne do należytego wykonywania parcy.
ZDROJOWA HOTELS SP. Z O. O. - 2018-07-06 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Znajomość kuchni indyjskiej, bliskowschodniej i innych.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej
Zespół Szkół Nr 1 w Miechowie - 2018-08-14 - Miechów (małopolskie)
j.w.
EWAPOL Ewa Sikora - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2016-07-26 - Augustów (podlaskie)
Kucharz śniadaniowy - przygotowywanie śniadań Praca na jedną zmianę 06:00 do 14:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas określony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2018-10-19 - Wędrzyn (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie wstępne, gotowanie, pieczenie deserów, wydawanie kelnerom jedzenia, prace związane z kuchnią
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Łopuszna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19 (12/12), również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia wyżywienie w czasie pracy.
Ośrodek Leczniczo - Wypoczynkowy "KORMORAN" Sp. z o.o. - 2020-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- tworzenie dań
Dworek Sp z o.o. - 2019-08-13 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
opracowanie projektów bud. wykonawczych, sporządzanie inwentaryzacji
Pracownia Audytorska Sp. z o.o. - 2019-01-31 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie potraw, garmaż, katering
BAR "LOTOS" S.C. W.CHEBDOWSKA I M.CHEBDOWSKI - 2017-06-27 - Kwidzyn (pomorskie)
do uzgodnienia z pracodawcą Praca od poniedziałku do piątku w godz 7-17
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2016-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie i zrobienie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej. Przygotowanie zapotrzebowania na magazyn kuchni.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-07-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
kucharzpraca na 2 zmiany w godz 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Pawłowice (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem; Praca w godz.12.00-22.00;Kontakt z pracodawcą osobisty w godz.8.00-16.00 ,tel. w godz.8.00-18.00 oraz e-mail
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ustka (pomorskie)