KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ Wrocław oferta pracy FUSION RESTAURANTS SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.Praca w godz.: 10:00-22:00.
Data publikacji: 2020-05-26
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: FUSION RESTAURANTS SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kuźnicza 3/1a, 50-138 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.Praca w godz.: 10:00-22:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 1a
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PUNKTUALNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SUMIENNOŚĆ
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wyksztalcenie: zasadnicze zawodowe, mile widziane gastronomiczne,staż pracy: mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.znajomość obsługi pieca tandoor, przepisów kuchni hinduskiej i przypraw orientalnych, umiejętność przygotowania potraw kuchni indyjskiej,aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, punktualność, sumienność, pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: FUSION RESTAURANTS SP. Z O.O.
danePracodawcy_nip: 8961483009
danePracodawcy_regon: 020959572
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Kuźnicza 3/1a, 50-138 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Kuźnicza
Numer budynku pracodawcy: 3
danePracodawcy_nrLokalu: 1a
Profil działalności pracodawcy: RP.411-306/09
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 28.05.2020
Oferta pracy ważna do: 17.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ad2f077d83e2bce039d1d47d68ed25f0
Podobne oferty pracy
pomoc na kuchni, obsługa klientów, kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, bufety.
FILIP WÓJCIKIEWICZ HLT - 2020-06-10 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2017-02-10 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie składników do produkcji wyrobów spożywczych i niespożywczych, sprawdzanie jakości składników, pakowanie wyrobów gotowych, kontrola jakości zapakowanych produktów, utrzymanie miejsca pracy w czystości. Praca przy niskich temperaturach.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Tychy (śląskie)
Sprzątanie w obiektach ochrony zdrowia
Regina Hallmann REGMAR - 2019-02-26 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie obiadów, utrzymywanie porządku i czystości na terenie kuchni
Farma Iluzji-Park Edukacji i Rozrywki Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Mościska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Gościniec " Nad Wartą" Teresa Krajewska - 2019-01-03 - Uniejów (łódzkie)
Koordynacja prac ogólnobudowlanych przy adaptacji biurowca na hotel, głównie koordynowanie prac zbrojarzy i cieśli, czytanie rysunku technicznego.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "Andbud" - 2020-03-09 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza.
F.H.U. AGORA Wtorek Jolanta - 2020-08-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Praca na koparce, ładowarce, koparko - ładowarce. Prace załadunkowe.Praca na jedną zmianę w godzinach od 7:00 do 15:00.I umowa zlecenie na miesiąc.II umowa o pracę na czas określony 12 miesięcy z możliwością przedłużenia.Wynagrodzenie 20 zł/h brutto.
WIREX SP.J. JERZY, JAN WIREK - 2020-09-24 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK. Min. 3 lata doświadczenia jako kucharz, znajomość szczegółów kuchni chińskiej oraz obsługa pieca do przygotowania kaczki po chińsku.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2017-09-21 - Wejherowo (pomorskie)
- budowanie i utrzymanie relacji biznesowych z klientami spółki oraz poszerzanie bazy klientów- kontakt z klientami kluczowymi spółki w języku arabskim- poszukiwanie partnerów biznesowych i inwestorów w krajach arabskojęzycznych- przygotowywanie i edytowanie ofert handlowych w oparciu o posiadaną wiedzę i znajomość rynku - w formie elektronicznej i papierowej- korzystanie z arkuszy kalkulacyjnych, przygotowywanie rozliczeń, podsumowań i zestawień danych- aktywne wykorzystywanie znajomości rynku samochodowego i znajomości obsługi komputera w codziennej pracy- zawieranie umów- aktywne poszerzanie wiedzyMiejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Piotrkowska 80, cała Polska oraz kraje UE.
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Zaścianki (podlaskie)
praca w restauracji
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-13 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, obsługa klienta, sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Białystok (podlaskie)
Operator koparko-ładowarki
P.P.H.U. "BRATKO" Jerzy Seremet - 2018-07-18 - Radłów (małopolskie)
- samodzielne przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej: banosz, kulisz, solanka, bliny, barszcz ukraiński- zamawianie towaru- współtworzenie listy zakupów- praca w ruchu ciągłym, również w niedziele i świętaUmowa zlecenie na okres: do 3 lat.Godziny pracy: 5-13, 21-5.
kontakt przez PUP - 2020-09-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posilkówUstalanie karty dań kuchni polskiej i ukraińskiej np.strudle, barszcz ukraiński, wg oryginalnej receptury ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, sporządzanie zamówień na produkty spożywcze.
kontakt przez PUP - 2020-09-11 - Chełm (lubelskie)
praca na kuchni
Restauracja SMAKOSZ Waldemar Gawryjołek - 2017-09-06 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie dań, potraw kuchni włoskiej i polskiej,- umiejętność sprawnej organizacji pracy,
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2018-11-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2016-10-27 - Perzyce (wielkopolskie)
Praca na kuchni
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2017-09-18 - Ługi (pomorskie)
znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Przygotowanie potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni. udzielanie informacji na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, nadzór nad jakością zamówionej żywności itp.
Grill Bar Pizzeria Salitos Rafał Ałulis - 2017-02-27 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
w zakresi epracownika pomocniczego obsługi hotelowej.
kontakt przez PUP - 2020-02-28 - Człuchów (pomorskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie; mile widziane doświadczenie; miejsce pracy; Przyszowice
"KASZTELAN" WYSOCZAŃSKI PIOTR - 2018-08-27 - Przyszowice (śląskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2020-09-03 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie potraw - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-01-08 - Olsztyn (śląskie)
-
TRAFART Kieszkowski Oktawian - 2018-09-28 - Koło (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, organizacja pracy
PAŁAC MORTĘGI Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)