KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Stargard oferta pracy JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw kuchni chińskiej
Data publikacji: 2016-08-19
Lokalizacja: Stargard (zachodniopomorskie)
Pracodawca: JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BYDGOSKA 63 B, 73-110 Stargard, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw kuchni chińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stargard
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: stargardzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stargard
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: chiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: certyfikat - kucharz kuchni chińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Adres pracodawcy:
BYDGOSKA 63 B, 73-110 Stargard, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane ofertą pracy i spełniające wymagania pracodawcy proszone są o kontakt telefoniczny w godz. od 9.00 do 14.00 pod numerem tel. 603 999 496 - Wojciech Maciejewski.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : od 9.00 do 14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: stargardzki
Gmina pracodawcy: Stargard
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stargard
Ulica pracodawcy: BYDGOSKA
Numer budynku pracodawcy: 63 B
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.08.2016
Oferta pracy ważna do: 07.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie warzyw, owoców, produktów spożywczych, przygotowanie potraw i gotowych dań
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Piła (wielkopolskie)
wydawanie posiłków w stołówce zakładowej
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Bolechowo (wielkopolskie)
wgdł. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami panującymi w lokalu
Firma WITA s.c. I. Cechosz, A. Cechosz - 2017-09-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
praca w kuchni-przygotowywanie i wydawanie potrwa, obsługa baru
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radomsko (łódzkie)
do uzgdn
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2017-08-18 - Zagórz (podkarpackie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-03-24 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków dla wychowanków , utrzymanie w czystości kuchni i jadalni, przestrzeganie zasad BHP. Dbanie o powierzony sprzęt kuchni .
Centrum administracyjne Nr 1 - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, utrzymywanie określonych standardów jakości smakowej, kontrola stanów magazynowych (zapasów), dbanie o czystość stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2016-02-24 - Przemyśl (podkarpackie)
wg zakresu czynności
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych DZIEKANKA - 2018-01-17 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań w restauracji "Sphinx"
FOREVER YOUNG Agata Kałucka - 2018-04-19 - Malbork (pomorskie)
przyotowywanie posiłków,pieczenie ciast,gotowanie,sprzątanie po pracy,planowanie menu
P.U.T WIKA BARBARA BRONICKA JASKÓLSKA - 2018-08-14 - Karpacz (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturą.
BARBADOS FIRMA GASTRONOMICZNA MAJA LUBOCKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-26 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu dań i potraw kuchni afgańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2017-04-13 - Słubice (lubuskie)
Brak danych
MOSZNA ZAMEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-28 - Moszna (opolskie)
Obsługa biura, obsługa telefoniczna mailowa klienta, wystawianie faktur, przyjmowanie zleceń od klientów, prowadzenie negocjacji, handlowych z klientem
OPENNANO POLSKA Sp. z o.o. - 2017-06-23 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej, między innymi falafel, samosa, masala chicken, chapati, naan, roti, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Michałowice (małopolskie)
zapoznanie się ze Statutem Powiatu, Regulaminem Organizacyjnym, przepisami bhp, obsługa arcgiwum
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Patroszenie, filetowanie ryb, obsługa pieca konwekcyjnego, wędzenie. Przyrządzanie dań kuchni zimnej i ciepłej oraz deserów.
PSTRĄGOWO GRZEGORZ JAKIMIAK - 2018-08-27 - Chełm (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, WYBÓR SPRZĘTU I NARZĘDZI DO PRZYGOTOWANIA I SERWOWANIA POTRAW, KIEROWANIE PRACĄ POMOCNIKÓW KUCHARZA, DBANIE O ESTETYKĘ PODAWANYCH POTRAW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, PILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY W KUCHNI, DBANIE O SPRZĘT IN NARZĘDZIA UŻYWANE W KUCHNI
RESTAURACJA DIAMENT - 2017-02-07 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
- prowadzenie zajęć teoretycznych i praktycznych- uczestniczenie w radach pedagogicznych
"SKK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
tworzenie karty dań, nadzór nad produkcją i jakością przygotowywanych produktów, podział funkcji pracy dla personelu pomocniczego, zamówienia towarów; umowa na czas próbny- 3 miesiące, następnie umowa na czas określony- 1 rok i na czas nieokreślony; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00; wysokość wynagrodzenia od 3.300 do 4.000 zł brutto; miejsce pracy: Ustka- Port
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2017-04-18 - Ustka (pomorskie)
Praca w kuchni restauracji hotelowej( Hotel Ibis), przygotowywanie posiłków, przestrzeganie procedów HACCP.
Hekon Hotele Ekonomiczne S.A. - 2016-04-19 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie zawodowe; obsługa i programowanie pras krawędziowych CNC i urządzeń do cięcia metalu; prace ślusarskie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
ENERGO-METAL SYSTEM POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-17 - Gliwice (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-
ANTRANS USŁUGI TRANSPORTOWE ANNA KRAWCZUK - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów; przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe; obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-04-08 - Zielona Góra (lubuskie)