KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Nowy Dwór Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej; układanie menu, organizacja pracy zespołu ludzi, szybkie tempo pracy, odporność na stres; kreatywność w tworzeniu nowych potraw, otwartość na nowe połączenia, smaki i kulinarne pomysły, znajomość przypraw oraz podstawowych dań kuchni bengalskiej
Data publikacji: 2020-06-16
Lokalizacja: Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowy Dwór Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej; układanie menu, organizacja pracy zespołu ludzi, szybkie tempo pracy, odporność na stres; kreatywność w tworzeniu nowych potraw, otwartość na nowe połączenia, smaki i kulinarne pomysły, znajomość przypraw oraz podstawowych dań kuchni bengalskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1414
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.06.2020
Data zakończenia pracy: 29.06.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5242616925
danePracodawcy_regon: 367948789
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Juliusza Słowackiego 6, 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: nowodworski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1414
Gmina pracodawcy: Nowy Dwór Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nowy Dwór Mazowiecki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0921148
Ulica pracodawcy: Juliusza Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 16.06.2020
Oferta pracy ważna do: 15.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?aea3c3c0c577e27dd3a73d630f43fa3e
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakości potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu; praca w godzinach od 07:30 do 15:30
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2019-01-17 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRYBIE DWUZMIANOWYM: 6.00 DO 14.00 ORAZ 8.30 DO 16.30. - PRZYGOTOWANIE POTRAW- USTALANIE KARTY DAŃ- NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI- ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM PRACUJĄCYM W KUCHNI- USTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOBÓW PODAWANIA POTRAW- DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZĄDZANIA SKŁADNIKAMI- ŚCISŁA WSPÓŁPRACA ZE WSPÓŁPRACOWNIKAMI- UDZIELANIE INFORMACJI GOŚCIOM NA TEMAT SKŁADNIKÓW UŻYWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARGI
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
kierowaca ciągnika siodłowego,transport krajowy
FENIX Barbara Bik - 2017-11-09 - Mielec (podkarpackie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00- zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności : chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów,- zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obróbka wstępna artykułów spożywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie procesów technologicznych,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u Organizatora tj. zupy, dania główne, desery, surówki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywanie dań polskiej kuchni, zupy, drugie dania
Pychotka Maciej Kleinwachter - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
ustalanie menu - twórczego i przynoszącego zysk, szacowanie kosztów zamówionego wyżywienia, monitorowanie jakości dań indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposobów przygotowywania potraw z menadżerem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyjaśnianie i egzekwowanie przepisów dotyczących higieny pracy i sanitarnych,
ETHNIC INDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-13 - Wołomin (mazowieckie)
kucharz
PRZEDSZKOLE NR 155 "POLANIE" - 2018-12-31 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa 5350 - 2016-05-10 - Trzebień (dolnośląskie)
Pomoc przy obsłudze urządzeń/maszyn budowlanych: mieszalniki, betoniarki, pompy do betonu itp. Praca w godz. 7.00-15.00 w Bielsku-Białej.
Firma APROFI Aleksander Siry - 2019-07-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie dań w forimie bufetu oraz a'la carteKontakt kandydatów z pracodawcą: WRODT_HRD (at) hilton.com, 735996131Miejsce pracy: Wrocław, ul. PodwaleSala G
Wings Properties Sp. z o.o. - 2017-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2016-12-20 - Pniewy (wielkopolskie)
obsługa maszyn typu: krawędziarka, wykrawarka młoteczkowa, gilotyna. Czytanie rysunku technicznego.
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Chojnów (dolnośląskie)
obsługa gości restauracji w Hotelu Leśnym w Wasilkowie
PW Jard Jarosław Dziemian - 2017-05-25 - Wasilków (podlaskie)
- gotowanie dań,- przewóz ładunków produktowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Rokocin (pomorskie)
1. Przygotowanie dań z menu restauracji,2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 40 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 11:00-1:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Naprawa ciągników rolniczych.
SWISS - POL Import - Eksport Dariusz Skorupka - 2016-04-19 - Wyczółki (mazowieckie)
Przygotowywanie apartamentów dla gości
Eko-Błysk Dorota Jankowska - 2020-05-01 - Gdańsk (pomorskie)
Obowiązki:• przygotowywanie dań kuchni ciepłej i zimnej zgodnie ze standardami firmy,• praca na recepturach,• dbanie o jakość i estetykę serwowanych potraw.Wymagania:• doświadczenie w pracy w gastronomi,• znajomości kuchni polskiej i międzynarodowej,• dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy• kreatywność i pasja kucharska,• aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,• umiejętność pracy w zespole.Oferujemy:• 26 zł / h brutto ,• umowę o pracę po okresie próbnym,• profesjonalne szkolenie oraz wdrożenie do pracy,• możliwość dostosowania grafiku.
Level Work Sp. z o.o. - 2020-07-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Suwałki (podlaskie)
Majster/kierownik budowyGodziny pracy do ustalenia
POLDIM-BUD SP. Z O.O. - 2020-05-29 - Dąbrówka Wisłocka (podkarpackie)
przygotowanie oferty śniadaniowej i obiadowej; dbanie o standardy pracy, zamówienia itp. kuchnia regionu lubelskiego;
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-05-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Gotowanie. Dbanie o powierzone miejsce, sprzęty i produkty. Monitorowanie jakości, ilości oraz zapotrzebowania produktów. Samodzielna organizacja pracy zgodnie z przepływem i potrzebami . Dbanie o higienę i porządek w miejscu pracy. Monitorowanie zgodnie z HCCAP. Poszukujemy kucharza z doświadczeniem, zaangażowaniem i pasją. Otwartego i pracowitego, któremu gotowanie sprawia przyjemność . Cechuje go dbałość o szczegóły i jakość przygotowywanych potraw.
kontakt przez PUP - 2021-03-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Zelów (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw mięsnych, przygotowanie sałatek, smażenie ryb, przygotowanie deserów, ciast
BAR UNIWERSALNY KORAB - 2016-01-29 - Gdynia (pomorskie)
- przygotowanie posiłków typu kebab - utrzymanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Starogard Gdański (pomorskie)
Sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń. Naprawa i konserwacja urządzeń niepodlegających naprawom serwisowym. Usuwanie nieskomplikowanych awarii i usterek powstałych w konsekwencji eksploatacji sprzętu i urządzeń. Odpowiedzialność za porządek oraz stan techniczny wyposażenia budynku. Wykonywanie drobnych napraw (m.in. hydraulicznych, konserwacyjnych, ślusarskich). Wykonywanie drobnych prac typu: wymiana żarówki. W okresie wiosenno –letnim: koszenie, zbieranie skoszonej trawy, grabienie,pielęgnacja nasadzeń (podlewanie, odchwaszczanie, nawożenie, i tym podobne), które znajdują się wokół budynku. W okresie zimowym: zamiatanie/odśnieżanie posesji.
HPR Dąbrowa Górnicza S.A. - 2016-05-31 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)