KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 950 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych receptur tej kuchni
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych receptur tej kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 950 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 950 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiejznajomość oryginalnych receptur tej kuchni dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.01.2020
Oferta pracy ważna do: 27.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6b88e89f869fcd8471177192d0e899aa
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
ZENEK S.C. K.Kaczmarek, L.Kaczmarek - 2017-06-21 - Gubin (lubuskie)
Przygotowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowanie ciasta na pizzę, robienie pizzy, sałatek, makaronów, dbanie o porządek na stanowisku pracy oraz w zakładzie pracy, prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego - 2018-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
zarządzanie i praca w kuchni restauracji, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dobra organizacja pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Radom (mazowieckie)
- kontakt (obsługa klienta)- przygotowywanie posiłków (potraw) z menu lokali- dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w realizacji zadań Wydziału Komunikacji i Transportu.
kontakt przez PUP - 2019-07-19 - Chojnice (pomorskie)
dbanie o właściwą organizację pracy personelu kuchennego, planowanie menu, sporządzanie i wydawanie posiłków, deserów (przyjęcia okolicznościowe, catering).
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Wojnicz (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie menu,
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Oleszyce (podkarpackie)
praca w barze szyzbkiej obsługi
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2016-04-13 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW - 2018-03-06 - Kościan (wielkopolskie)
Obsługa kasy fiskalnej, obsługa terminala
kontakt przez OHP - 2016-09-29 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla wychowankó przedszkola
Agnieszka Paradowska PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "Nasze Pociechy" - 2018-02-07 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie dostaw artykułów spożywczych do punktu sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej, bezpośrednia obsługa klienta, organizowanie zaopatrzenia, zawieranie transakcji sprzedaży i wydawanie dokumentów z nią związanych
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań gorących, garmażeryjnych. Obsługa imprez plenerowych. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie. Umowa o pracę na czas określony - 2 lata z możliwością przedłużenia.
KARCZMA SOLNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie mile widziane; gotowość do nauki zawodu; zdolności manualne; fryzjerstwo męskie, ew. golenie; dwie zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"FREAK HEAD" FRYZJERSTWO MĘSKIE MAŁGORZATA JAROS - 2019-02-26 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
UNIKOGO S.C. - 2019-12-10 - Parchatka (lubelskie)
przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie czystości na stanowisku oraz porządkowanie po zakończonej pracy,pobieranie produktów z magazynu, zabezpieczenia przed zepsuciem,obróbka wstępna ( ręczna, mechaniczna, termiczna),wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw mięsnych, mącznych, rybnych warzywnych, garmażeryjnych itd,wykańczanie, porcjowanie dekorowanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Gorlice (małopolskie)
- Przygotowanie potraw na podstawie jadłospisów dziennych i dekadowych dla mieszkańców Domu Seniora Pod Topolami w Piotrkowie Kujawskim - Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami służącymi do przygotowywania potraw i napojów oraz prowadzi ich bieżącą konserwację
Fundacja Rozwoju Społeczno-Gospodarczego - 2019-04-12 - Piotrków Kujawski (kujawsko-pomorskie)
gotowanie i przygotowanie posiłków, udział w przygotowywaniu menu, koordynacja, przygotowanie zestawów dietetycznych
BREX Sp. z o.o. - 2018-04-25 - Strzegowo (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potrwa kuchni tajskiej. Praca wg grafolu calyu tydzień, na dwie zmiany, w przedziale godzinowym: 11:30-23:00. Umowa o pracę na czas określony 3. Proponowany okrers zatrudnienia: 2 lata. lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Częstochowa (śląskie)
Odbieranie zamówień wydrukowanych na drukarce, przygotowywanie potraw, porcjowanie, schładzanie i mrożenie produktów, organizowanie stołu szwedzkiego.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Łańcut (podkarpackie)
GOTOWANIE WEDŁUG MENU KUCHNI TAJSKIEJ, AZJATYCKIEJ Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW I TECHNIK STOSOWANYCH W TAJLANDIIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE-ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, 2 LATA DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I TAJSKIEGO, PRACA W WOLNE DNI, PRACA W RESTAURACJI TAJSKIEJ BUDDHA.
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-cięcie pielęgnacyjne i formowanie rożlin-nawożenie-wykonywanie oprysków -obsługa maszyn ogrodniczych
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Lipno (wielkopolskie)
Przygotwywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-23 według grafiku w Kołobrzegu.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2017-03-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy, które dotychczas nie były w stosunku pracy z Wnioskodawcą, nie odbywały u niego stażu ani nie korzystały z innych form wsparcia finansowanych z Funduszu Pracy lub Europejskiego Funduszu Społecznego u tego Wnioskodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Obróbka wstępna surowców, rozbiór mięsa, warzyw, owoców, przygotowywanie potraw, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
Obowiązki: Wykonywanie dań według poleceń szefa kuchni Praca wcharakterze Entremetier (osoba odpowiadająca za procesprzygotowania dodatków do dań, zup, a także makaronów, przystawek)Oferujemy: Darmowe zakwaterowanie + wyżywienie (oszczędzasz350 euro miesięcznie) Pracę w 4**** hotelu (zdobycie cennegodoświadczenia) Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione odkompetencji językowych oraz doświadczenia Pracę sezonową dokońca 2017 roku Zatrudnienie w oparciu o niemiecką umowę o pracę
"DERKSEN POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-06 - Gliwice (śląskie)