KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwy dobór przypraw i składnikówGodziny pracy: 8-14.
Data publikacji: 2019-10-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwy dobór przypraw i składnikówGodziny pracy: 8-14.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej - znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej- dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.10.2019
Data dodania oferty pracy: 14.10.2019
Oferta pracy ważna do: 28.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5c46b850c333d4b4a0a3dcbaf8d7ab78
Podobne oferty pracy
Sporządzanie portaw kuchni japońskiej zgodnie z normami i recepturami. Przygotowywanie zamówień produktów i półproduktów.
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Radzymin (mazowieckie)
P5rzygotowywanie dań , sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień- catering. godziny pracy: 7-15 lub 9-17 Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą 501-207-900Oferta w sali: G
"RORO" Mirosław Rychel - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2019-02-21 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
BIEBRZA Sp. z o.o. ZAGRODA KUWASY - 2017-11-28 - Woźnawieś (podlaskie)
sporządzanie potraw w" Restauracji Impresja"
Firma Gastronomiczna "Anda" s.j. Andrzej Danek, Patrycja Danek - 2017-12-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, tworzenie nowych dań i potraw, dbałość o odpowiednie porcje posiłków ich jakość, smaki estetykę wydania. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny, organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o dobrą atmosferę w pracy.
Centrum Gastronomiczne NEPTUN "BARTEK" Łukasz Mędry - 2018-11-26 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-12-04 - Wejherowo (pomorskie)
-przygotowanie ciepłych potraw- przygotowanie sosów-przygotowanie zakąsek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2016-07-07 - Wejherowo (pomorskie)
Sporządzanie potraw według przepisów, układanie menu, nadzór nad jakością zamówień, dekorowanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
WORK EKSPERT SP. Z O.O. / NR 13977 - 2017-08-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, gotowych dań;
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Wągrowiec (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Białystok (podlaskie)
praca na kuchni
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2018-05-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Wymagana książeczka sanepidowska, doświadczenie, komunikatywność. Praca w restauracji z jedzeniem na wagę D'gustacja. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-11-13 - Rybnik (śląskie)
przyrzadzanie potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Korbielów (śląskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2016-08-04 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 10.00- 22.00
Restauracja NOSTALGIA Danuta Baran - 2017-06-08 - Poganice (pomorskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Magdalenka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i dań typowych dla kuchni ukraińskiej wg oryginalnych receptur. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
kucharz
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-10-29 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Zebrzydowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustaleniami, dbanie o czystość urządzeń kuchennych oraz higienę w miejscu pracy
P.P.U.H. KAMAR 2 Halina Musiorska Bar "Stara Loża" - 2018-08-02 - Sławków (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wczasowy "Jaźdżówki" Danuta Gerczak - 2019-09-05 - Jażdżówki (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw zgodnie z recepturą i standardami, utrzymywanie optymalnego poziomu produkcji dań oraz kontrola zamówień, przestrzeganie procedur w gastronomii (GHP, GMP, HACCP), współpraca w zakresie planowania i koordynowania dostaw żywności do kuchni, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług żywienia indywidualnego oraz zbiorowego
Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Żory (śląskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-05-23 - Otwock (mazowieckie)
sporządzanie potraw
DWÓR OSMOLICE - 2016-03-10 - Białki Dolne (lubelskie)
KIEROWANIE KUCHNIĄ, GOTOWANIE
kontakt przez OHP - 2016-02-09 - Górki Wielkie (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2016-05-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw wg ustalonej receptury, dbanie o estetykę potraw, przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy.Wykształcenie zawodowe, rok doświadczenia na podobnym stanowisku, znajomość języka rosyjskiego.
Port Millenium Sławomir Modzelewski - 2017-01-09 - Górkło (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla osób zamieszkałych w domach pomocy społecznej oraz pakowanie posiłków w termopaki i termosy
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-09-12 - Poznań (wielkopolskie)