KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Busko-Zdr贸j oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przyrz膮dzanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej- praca dwuzmianowa, I zmiana- 9:00 do 17:00, II zmiana 18:00-22:00.
Data publikacji: 2020-03-10
Lokalizacja: Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Busko-Zdr贸j, powiat: buski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej- praca dwuzmianowa, I zmiana- 9:00 do 17:00, II zmiana 18:00-22:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Busko-Zdr贸j
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: buski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.04.2020
Data zako艅czenia pracy: 20.04.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
arabski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Znajomo艣膰 przepis贸w kuchni arabskiej.
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane minimum dwuletnie do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharza kuchni jeme艅skiej (arabskiej).Wymagana podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka arabskiego LUB j臋zyka angielskiego
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Busku-Zdroju
Adres pracodawcy:
R贸偶ana 2, 28-100 Busko-Zdr贸j, powiat: buski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: buski
Gmina pracodawcy: Busko-Zdr贸j
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Busko-Zdr贸j
Ulica pracodawcy: R贸偶ana
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Busku-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.03.2020
Data dodania oferty pracy: 10.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e10ed56b58be657d72406ab2a47dfb5e
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i europejskiejPraca na czas okre艣lony do 31.07.2021Godziny pracy 8:00 -16-24
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Brzeska Wola (mazowieckie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potrwa od surowca, praca ok. 7 godzin dziennie w godz. 10-17
"PELIKAN" Julian Marcich贸w, Christof Poczkaj S.C. - 2017-11-10 - Sosnowiec (艣l膮skie)
oferta pracy subsydiowana przeznaczona dla os贸b zarejestrowanych w tut. Urz臋dzie
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Cha艂upy (pomorskie)
wykszta艂cenie w zawodzie kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Tradycyjna kuchnia polska.
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-10-28 - Gdynia (pomorskie)
Monta偶 oznakowania pionowego, monta偶 barier ochronnych, budowa sygnalizacji 艣wietlnej (prace ziemne), wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie techniczne, min. 2 lata do艣wiadczenia, wymagane prawo jazdy kat.B, mile widziane kat.C., uprawnienie do kierowania ruchem- wydane przez WORD, praca na miejscu i w delegacji na terenie kraju
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Gotowanie (przygotowywanie, serwowanie potraw)
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie stanowiska kuchni do otwarcia restauracji, przyrz膮dzanie kurczaka KFC, panierowanie, marynowanie, przyjmowanie dostaw.
kontakt przez OHP - 2017-09-08 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
praca na fermie przy obs艂udze trzody chlewnej, karmienie, pojenie, piel臋gnacja prosi膮t, pomoc przy porodzie macior, czyszczenie kojc贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Kr膮plewice (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 ala carte i przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2019-10-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
jw.
Dom Pomocy Spoecznej dla Kobiet im. 艢w. J贸zefa ZSMBM - 2018-12-13 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie okre艣lonych dzia艂a艅 takich jak gotowych potraw lub produkt贸w kuchni wietnamskiej
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-04-19 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Sk艂adanie zam贸wie艅.
APEXLAND MAREK ADAMCZYK - 2016-07-29 - Kromerowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie produkt贸w do obr贸bkiprzygotowanie listy zakup贸wpomoc przy przygotowaniu posi艂k贸wporcjowanie i wydawanie da艅przygotowanie sto艂贸wki do przyj臋cia go艣ciobs艂uga zmywaka
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Leszno (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw pod nadzorem szefa kuchni w oparciu o receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Cieszyn (艣l膮skie)
kuccharz kuchni 艣r贸dziemnomoskiejpraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca w trybie ci膮g艂ym, w weekendy oraz dni wolne (soboty i niedziele 12 godzin pracy, praca wed艂ug grafiku)oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz
FIDAGARIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-26 - Kurz臋tnik (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Podwierzbie (mazowieckie)
przygotowywanie 艣niada艅 w hotelu.Miejsce pracy Hotel 呕u艂awy ul Kr贸lewiecka 126 Elbl膮ggodziny pracy 6-14Wynagrodzenie 2600 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzale偶nione od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci)
AURA Sp. z o.o. - 2020-01-21 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie i organizowanie pracy na kuchni.
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno Us艂ugowo Handlowe "SIEDLISKO PSTR膭GA" GRZEGORZ WOJTUNIK - 2019-08-29 - Mys艂akowice (dolno艣l膮skie)
praca na kuchni
Gastronomia Teresa Grzywa - 2017-02-17 - Bestwinka (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-01 - Wo艂omin (mazowieckie)
Kucharz
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Produkcyjne "JEANS" T.J. Szablewscy Oddzia艂 w 艢rodzie Wlkp. - 2015-12-14 - 艢roda Wielkopolska (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie i wydawanie da艅 a la carte oraz posi艂k贸w w pensjonacie, sprz膮tanie stanowiska pracy, sporz膮dzanie zam贸wie艅
S.C WILLAMARIANNA Maria S艂abo艅ska ,Maria 艁ukaszewska,Anna Staciwa - 2017-03-10 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej wg. orginalnych przepis贸w- w艂a艣ciwy dob贸r sk艂adnik贸w i przypraw
kontakt przez PUP - 2020-08-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
hPrezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy; przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw; utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy; danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych; prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska; informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach; zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowychlokal czynny w godz. 11.00-22.00
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Warszawa (mazowieckie)